Word zijn beste sekspartner ooit!

Ontdek vandaag hoe jij je partner het Ultieme Seksuele genot geeft, dankzij een paar speciale Seks Technieken... Hij zal straks Kreunend klaarkomen, uitgeput op bed vallen en Constant aan jou denken!

Ben jij er klaar voor om je partner de meest lekkere orgasmes te geven, ervoor te zorgen dat hij intens naar jou verlangt en jij vol zelfvertrouwen initiatief in bed neemt.

Voor je ontdekt wat elke man in bed wil, zijn hier eerst een paar belangrijke vragen...

- Wil jij graag je partner verwennen, maar weet je niet hoe? (Je komt inspiratie te kort.)

- Voel jij je soms onhandig in bed? (Het voelt "onnatuurlijk" om iets te doen.)

- Zou jij zijn spannende zelfverzekerde minnares willen worden? (Je voelt je soms geremd.)

- Ben je bang dat hij in de toekomst de seks saai zal vinden? (Je wilt iets veranderen.)

Het is belangrijk om te weten, dat jij niet de enige bent.

Deze rij met vragen is ontstaan op basis van honderden vrouwen, die hun partner meer genot tussen de lakens willen geven. Maar niet exact weten hoe...

Het is een feit: dat in het begin van een relatie de seks spannend en geil is, maar naarmate je langer een relatie hebt, het minder wordt...

Nu wordt de liefde niet minder en dus moet er wat gebeuren, want een seksueel tevreden man, is een blijvende man!

Het maakt niet uit of je hem 3 dagen of 30 jaar kent. Als jij een man ultiem seksueel kunt bevredigen en hem intens laat genieten. Dan gebeurt er iets bijzonders...

Hij denkt de hele tijd aan jou, vind je de meest opwindende vrouw op aarde en laat je dit van alle kanten merken!

Wanneer je als vrouw een vaste relatie hebt, wil je niets liever dan je vent tijdens de seks al het genot van de wereld wil geven.

Het probleem is vaak dat onzekerheid in bed en niet exact weten wat je moet doen, je hierin belemmert.

Je neemt je voor om dingen anders te doen, maar als het moment daar is, wil het steeds maar niet lukken...

Het is niet gek dat je het lastig vindt om in bed initiatief te nemen. En dat je ook niet altijd exact weet wat je bij je partner moet doen. Veel vrouwen hebben hier moeite mee.

Dit komt mede omdat mannen moeite hebben om zich seksueel te uiten of beter gezegd: praten over seks.

Vind jouw partner het moeilijk om aan te geven waar hij seksueel naar verlangt?

Dit is simpel te verklaren...

Angst: Laten we eerlijk zijn hoe makkelijk denk je dat het voor een man is om te zeggen dat hij het fantastisch zou vinden als je meer geluid maakt? Hij heeft geen idee hoe je het opvat en houdt daarom liever zijn mond.

Eerdere ervaring: Hij heeft in zijn tienerjaren durven zeggen wat hij miste en door de reactie van de ander is hij hierin nu erg terughoudend geworden.

Sociale normen: Als man moet je je niet oversekst gedragen en hoe kan je dat beter doen dan door er niet over te praten? Opvoeding, culturele achtergrond en de normen van de maatschappij helpen in de hand dat mannen hun seksuele fantasieën onderdrukken of verbergen.

Hij weet niet hoe: Heeft iemand jou ooit uitgelegd hoe je over seks praat? Wat je moet zeggen en wat moet je vooral niet zeggen. Hij ook niet. En omdat hij geen houvast heeft is het makkelijker om te hopen dat jij iets nieuws probeert dan het uit te spreken.

Kwetsen: Hij houdt van je en wil je niet kwetsen. Het is voor een man niet leuk om te zeggen dat hij wil dat je hem anders pijpt. Hij weet dat zoiets pijnlijk kan zijn om te horen en houdt dan liever zijn mond. Juist omdat ‘ie om je geeft.

Nu kan je natuurlijk nooit alle mannen over één kamp scheren, maar als je genoeg meningen verzameld. Krijg je wel een heel sterk beeld van wat mannen belangrijk vinden.

Om je partner ultiem te bevredigen, moet je deze feiten weten!

76% van de mannen vind seks belangrijk, dit geeft aan dat je nooit oud genoeg bent om te leren en jezelf seksueel te ontwikkelen. (Het grootste gevaar is dat je seksueel stilstaat.)

Je partner vindt het erg fijn als jij (zo nu en dan) met het voorspel begint, want dan voelt hij zich erg aantrekkelijk en bevestig je het gevoel dat jij van hem houdt!

Initiatief nemen, is niet alleen in lingerie voor hem staan. Er zijn duizenden andere mogelijkheden om je vriend op te winden, zonder dat jij afgewezen wordt...

59% van de mannen vindt het belangrijk dat ze hun vriendin tijdens de seks kunnen bevredigen. Door voor, tijdens en na de seks hem te laten merken dat je geniet voelt hij zich meer verbonden met jou, erg mannelijk en krijgt hij ook meer seksueel zelfvertrouwen.

Ongeveer 40% van de mannen kan zich niet voorstellen in een relatie te zitten als hij de seks slecht vindt.

Spetterende seks en praten over seks, zorgt ervoor dat je diep met elkaar verbonden blijft!lekker-zoenen

Dit is veel (nieuwe) informatie voor je. Maar wel erg belangrijk...

Want jij wilt hem iets in bed kunnen geven, wat geen andere vrouw hem kan geven. Jij wil iets in hem losmaken, waardoor hij altijd JOU wil hebben. En laten we eerlijk zijn.

Het gevoel dat iemand je wilt, écht wilt dat is heerlijk! En vóóral als het de persoon is waar jij zelf van houdt...

Je weet dat jij de enige bent die hem zo kan laten genieten en jij hem helemaal voor jezelf hebt. Een beter gevoel bestaat bijna niet.

Juist door die persoon wil je gewild, geaccepteerd en begeerd worden. Seks is een fantastische manier om je liefde te geven en om het te ontvangen!

Hoe HIJ seksueel niets te kort komt, de lekkerste orgasmes krijgt, zich enorm met JOU verbonden voelt en jij z'n heerlijke obsessie wordt...

Jij houdt van je partner en daarom wil je hem ook hard en intens laten klaarkomen. En hem een keer-op-keer een fantastische seksuele ervaring geven.

Maar toch voel je dat je meer kunt?

Mede door:

 • Te weinig seksueel zelfvertrouwen
 • Angst om zelf initiatief te nemen
 • Niet precies weten hoe je als vrouw je partner het meest geil maakt
 • Onvoldoende kennis over de erogene zones van een man
 • De angst om iets fout te doen

Dit is zoals eerder gezegd niet jouw schuld. Veel mannen die moeite hebben met het aangeven wat ze seksueel lekker vinden en wat hen opwindt. Maar welke 3 dingen heeft jou partner nodig om de meest lekkere seks te hebben en bij jou de heftigste orgasmes te ervaren, die geen andere vrouw hem kan geven?

 1. Jij moet seksueel zelfvertrouwen hebben
 2. Jij moet zijn lichaam goed aanvoelen
 3. Hij moet zich bij jou compleet vrij voelen

Zo simpel het is, wanneer dit de situatie is dan wil hij nooit meer anders!

Draai het eens om: hij is zelfverzekerd, weet jou lichaam goed aan te voelen en jij voelt je goed bij hem. Dan heb je niets te klagen toch?

Hoe zou jij de seks vinden als hij onzeker was, je lichaam nauwelijks aanvoelt, jij je niet bij hem kan ontspannen en jezelf kunt zijn?

Dat zou de slechtste seks ooit zijn!

De volledige overgave die seks zo mooi en lekker maakt, die blijft dan uit...

Wanneer jij hem op de best mogelijke manier verwent. Dan wil hij niemand anders dan jou!

Vergeet die Goedbedoelde adviezen of Tips uit Tijdschriften! (Die verpesten jullie seksleven...)

Het gaat om jou partner en niet om wat de redactie van een tijdschrift vindt. Als jij hem fantastisch wilt verwennen, dan gaat het om zijn verlangens!

Dit is niet om hard te zijn, maar veel bekende ‘seks feiten’ berusten niet op waarheid.

Het toepassen van de tips die je in tijdschriften leest of nog erger in de media of Hollywood films oppikt. Doen vaak meer kwaad dan goed.

Waarom?

Tijdschriften herkauwen al bestaande informatie en vaak genoeg gebruiken ze de verkeerde informatie, want het moet 'sexy klinken'. En de media en Hollywood films geven geen tips maar bieden vooral voor de entertainment...

Het is eigenlijk best simpel om een man ultiem te bevredigen...

Als jij wilt dat je partner je in bed trekt, de kleren van je lijf rukt en een intens orgasme krijgt. Die hem totaal uitput, dan heb je andere informatie nodig.

Geen clichés of tips zoals ‘je moet dit standje doen’.

Zoals je weet is seks is véél meer dan een 'speciaal standje'.

Jij bent op zoek naar tips en trucs die daadwerkelijk een groot verschil maken: in hoe hij de seks beleefd, hoe jij hem geestelijk geil maakt en lichamelijk zo erg opwindt, dat hij nooit meer een andere vrouw wilt.

Jij hebt Alles in je om je Partner het meest Intense, heerlijkste Orgasme ooit te geven

Hij zal straks kreunend en schokkend klaarkomen, niet weten wat hem overkomt, over 4 maanden nog aan die ene vrijpartij terug denken en verslaafd aan jou worden!

Vaak wordt het orgasme als maatstaf genomen voor goede seks. Maar er is een groot verschil tussen goede seks en een orgasme.

Sterker nog, wanneer jij straks de gevorderde tips en technieken toepast. Zal je merken dat hij expres zijn orgasme uitstelt, omdat wat jij doet zo ontzettend goed voelt en geil is om te zien! (Een groter compliment is er niet, als hij het daarna niet meer houdt en intens klaarkomt.)

Je moet je voorstellen dat je deze week 3 pijptechnieken probeert die je nu nog niet kent. En die blow job zo hemels voelt dat hij expres z'n orgasme uitstelt. Dit zal hem direct ook een veel heftiger orgasme geven! (Nu kan je de technieken ook gebruiken om hem expres een "intens quickie" orgasme geven bij een Verrassings-Blow-Job...)

Jij kunt met je mond voor een orgasme zorgen waar hij morgen op z'n werk nog een leuk berichtje over stuurt. Jij blijft letterlijk in zijn hoofd zitten.

Als jij je Partner op z'n Geilst krijgt, Voelt hij zich heel Erg met jou Verbonden...

En het wordt nog mooier...wanneer jij weet hoe jij je partner ultiem bevredigt en hem tijdens het voorspel al helemaal gek maakt. Dan is zijn verlangen zo groot, kan hij zich niet meer en word je overmeestert.

Hij voelt dat hij je moet je hebben, zal je bespringen en heeft ook ontzettend veel zin om jou te verwennen. Hij kan niet anders...

Niets houdt hem tegen!Vrouw blinddoekt haar partner

Het leuke is dat hij jou niet alleen tijdens de seks wil hebben. Ook op z'n werk of als hij bij vrienden is zal hij regelmatig aan de vrijpartijen terugdenken.

Hij zal zich ook constant herinneren wat voor heerlijke, mooie, opwindende, sexy vrouw je bent. Hij zegt dit niet alleen, maar hij laat je ook zo voelen.

Niet omdat hij zich verplicht voelt, maar omdat jij hem iets geeft, wat nog geen enkele andere vrouw hem ooit heeft gegeven.

Goede seks is schaars...De intieme, authentieke seks, waarbij je samen ongekend geil bent, zorgeloos geniet en helemaal in elkaar opgaat. Daar wil hij nooit meer vanaf en zal hij koesteren!

De Informatie die jij Nodig hebt...

Deze informatie zal je seksuele zelfvertrouwen enorm laten groeien, zodat je compleet vrij in het hoofd bent...Je kunt je helemaal laten gaan en ben één met je gevoel en hem!

En nee, jij hoeft zeker niet:

 • Porno-actrices na te doen
 • Andere vrouwen voor trio’s te regelen
 • Vernederende seksuele handelingen te doen

Word zijn beste sekspartner ooit! - Zo geef jij hem elke keer de ultieme seksuele ervaring!” Staat boordevol tips en technieken om hem het ultieme seksuele genot te geven. En jullie verbondenheid, vertrouwen en passie te laten groeien.

Het zal je verrassen wat een man echt geil vindt als hij seks met een vrouw heeft. Wat mannen willen ligt veel dieper dan, veel vrouwen in eerste instantie denken.

De stap-voor-stap informatie in de cursus zal je nergens anders aantreffen. Waar het in andere boeken en tijdschriften gaat over ‘standje 69’ of ‘hem vaker pijpen’. Biedt deze cursus daadwerkelijk een handleiding om je vriend helemaal gek te maken. (Er staan bijvoorbeeld meer dan 15 pijptechnieken in!)

In een paar simpele stappen, verdwijnt je seksuele onzekerheid, vernietig je die blokkades, kan je dirty talk gebruiken en hem als de beste pijpen. Je leert daarnaast nog talloze technieken om hem te verwennen, maar ook hoe je hem kunt verleiden, waarbij je direct het beste en het mannelijke bij hem naar boven haalt. Waardoor hij zich niet meer kan beheersen en jou moet hebben!

Met de méér dan 320 Seks Adviezen & Tips krijg je Gegarandeerd veel Nieuwe ideeën en Verwentips om op een Spannende, intieme manier je Liefde te uiten...

Dit is geen gids met vage theorie of duffe ‘magazine tips’...Nee, je krijgt honderden praktijktips die je direct kunt toepassen.

95% van de informatie in de cursus ben jij nog niet eerder tegengekomen.

Deze sexcursus bevat alle informatie en ‘geheimen’ om jou te helpen je partner te bevredigen op een manier die voorbij zijn fantasie gaat. Hierdoor wilt hij alleen nog maar jou en heeft hij totaal geen seksuele interesse in andere vrouwen.

Wat jij hem straks geeft is zo bijzonder en uniek, dat hij niet meer anders wil.

Dat je dit nog leest geeft aan dat jij van je partner houdt en hem de beste seks ooit wil geven. Want dat verdient hij toch?!

In de cursus wordt onder andere dit onthuld:

 • Hoe jij z’n innerlijke beest vrijmaakt, hem ontzettend veel seksueel zelfvertrouwen geeft en hij voelt dat jij hem echt accepteert zoals hij is. Waardoor de band tussen jullie nog sterker en intiemer wordt. Pag. 75
 • De 3 V’s jij leert wat deze zijn, hoe jij ze ten volle benut om je partner. Hartstikke gek en opgewonden te maken. En hij voelt dat jij de vrouw bent, die hem het meeste genot kan geven. (Dit zal z'n exen doen verbleken.) Pag. 48
 • Wist je dat veel mannen en vrouwen onbewust een systeem hebben die bijhoudt, hoe goed de seks is. Maar dit systeem een ultiem seksleven in de weg zit? Jij leert hoe je dit systeem voorgoed achter jullie laat! Pag. 18
 • 4 Soorten verrassingen die hem opwinden, zijn enthousiasme voor jou verhogen en de seksuele spanning in de relatie brengt. (Dit werkt ook als je geen geld kunt uitgeven en weinig tijd hebt.) Pag. 66
 • De belangrijkste voorwaarden voor seksuele communicatie. Wanneer dit niet aanwezig is hoef je er niet eens aan te beginnen. Toon je dit wel dan durft hij zich compleet bij jou te uiten! Pag. 81
 • Remmingen en negatieve gedachten tijdens de seks, kunnen je seksleven erg in de weg zitten. Jij ontdekt een techniek waarmee je direct, de gedachte kunt elimineren en van de seks kunt genieten zonder in je hoofd bezig te zijn. Pag. 30
 • 3 Stappen-proces zodat jij het initiatief kunt nemen. Deze 3 stappen werken perfect als je bang bent om afgewezen te worden. Pag. 72
 • De mindset zodat als jij hem pijpt hij nooit meer een ander wilt! Dit zal elke pijptechniek die je daarna leert. 10X zo lekker maken. Pag. 120
 • Vind jij het moeilijk om initiatief te nemen of iets te doen wat nieuw voor je is? Met één simpele oefening vernietig je dit en durf je veel meer! Pag. 68
 • Wat ‘maîtresses’ bij een man losmaken en hoe jij de zelfde spanning, seksuele aantrekkingskracht en gevoelens bij je partner losmaakt. (Zonder nep te zijn.) Pag. 42
 • Nieuwsgierig naar BDSM? Jij leert exact wat het inhoudt en hoe jullie hierin een begin kunnen maken. Zodat jullie op een nieuwe manier intiem kunnen zijn. Pag. 161
 • Wil jij de seks spannend en geil houden, maar heb je moeite om sommige dingen aan te kaarten? Jij ontdekt de 3 beste ijsbrekers, zodat je zonder bang te zijn voor een afwijzing het onderwerp kan bespreken. Pag. 84
 • Jij leert een trucje waarmee je gegarandeerd zijn penis dieper in je mond krijgt. Met deze techniek alleen al, zal hij de rest van z'n leven nog meer van je pijp-kunsten genieten! Pag. 131
 • Ooit weleens gehad dat jullie op seksgebied verschillende dingen wilden? Waar er bij veel koppels een afstand ontstaat, kunnen jullie deze week met een paar simpele technieken dichter bij elkaar komen. Pag. 102
 • Is dirty talk moeilijk? Zelfs als je het nog nooit hebt gedaan, kan jij hem deze week iets geils fluisteren. Door de meer dan 30 voorbeelden weet jij namelijk exact wat je moet doen en zeggen om hem mega geil te krijgen. Pag. 118
 • De magie van rollenspelen en fantasieën wordt onthuld en hoe jij dit samen met je partner kunt gebruiken. Zodat de seks oneindig gevarieerd blijft. Pag. 177
 • Wil jij bemind en begeerd worden? Met een paar subtiele trucjes, kan je er vandaag nog voor zorgen dat hij overmand wordt door opwinding en jou moet hebben! Pag. 75
 • Wil jij de penis van je partner ultiem met je handen kunnen verwennen? En hem met je handen een intens orgasme bezorgen? Deze 9 aftrektips helpen je hierbij! Pag. 62
 • Alles over pijpen. De beste standjes, technieken en wat de geheime klaarkom fantasie is, die bijna geen enkele man durft te delen. Pag.121
 • Vind je geluid maken moeilijk en ben je bang dat je het verkeerd doet? Jij leert een paar simpele technieken, waardoor jouw geluidjes vrouwelijk, sexy en opwindend voor hem zijn! Dit zal hem nog meer stimuleren jou te verwennen. Pag. 77
 • Anale seks is nog nooit tot zo in detail besproken. Ontdek de 3 grootste mythes en hoe anale seks voor jullie beide een fijne, pijnvrije, intieme, opwindende ervaring wordt. (De is de handleiding voor anaal beginnelingen.) Pag. 161
 • Jij ontdekt de functie van ‘geil zijn’. Hint...dit is niet wat je denkt. Deze kennis zal je helpen jou eigen seksualiteit te accepteren en te omarmen. Pag. 20
 • En nog veel meer...

Als je al deze technieken zelf zou ontdekken ben je een paar jaar bezig. Nu kan jij binnen een paar uur een paar jaar seksuele ervaring erbij krijgen... Krijg je meer zelfvertrouwen en kan jij je partner ultiem verwennen!

1 jaar lang de meer dan 300 seks adviezen & tips proberen?

GarantieDeze cursus zal een erg grote positieve impact op jullie seksleven hebben en het is logisch dat je in één maand niet eens één tiende van de cursus kunt toepassen. Om die reden, kan je 12 maanden lang risicovrij deze cursus proberen.

Dit houdt in dat als hij jou niet binnenkort op bed gooit, overmeestert en je de meest begeerde vrouw op aarde laat voelen, jij je geld terugkrijgt!

Je merkt wanneer je het eBoek leest. Je direct al tientallen tips kunt toepassen en daardoor gelijk zelfverzekerder in bed bent.

Binnen een maand zal je al meer initiatief nemen en deze week kan jij hem al een seksuele ervaring geven, waar hij nog maanden later aan terug denkt!

Mocht jij niet omvergeblazen worden door de meer dan 300 uitvoerig besproken seks tips en adviezen, de lay-out je niet aanstaan, of tijdens het lezen het gevoel hebben. Dat de cursus niet iets voor jou is. Reply je aankoopmail en dan zal je zonder vragen te beantwoorden het geld terug krijgen.

Lager, kan de drempel niet worden. Jij hebt het nu in eigen hand...

Bestel nu en ontvang 2 bonus producten GRATIS

Om jou nog meer te helpen, krijg je als je vandaag het product bestelt ook nog eens 2 bonussen!

Heb je het idee dat je nog niet al je verlangens en behoeftes van je partner kent, of wil je meer inspiratie en ideeën? Dan zal bonus-product 1 je heel blij maken en je erg op weg helpen.

Bonus product 2 helpt jou en je partner om zelf meer orgasmes te krijgen, heftigere orgasmes en langere orgasmes. Zoals je nu weet, wil een man jou zoveel mogelijk genot geven. Bonus product 2 helpt jou om klaar te komen en er zijn meer manieren dan jij je nu kunt voorstellen!

Gratis Bonus eBoek t.w.v €12: De Seksuele Geheimen van MannenSeksuele geheimen van mannen: fantasie, behoeftes en verlangens

Veel mannen vinden moeilijk om over seks te praten. Anoniem durven veel mannen wel eerlijk hun gevoelens en gedachtes te delen.

Om jou te helpen om je partner nog beter te begrijpen. Worden er in het eBoek 12 thema's behandeld. Met betrekking tot seks, het orgasme, seksueel zelfvertrouwen, fantasieën, de penis, porno, seksspeeltjes en hoe mannen daarover denken. Of wat ze doen.

Tenzij jullie al veel en open over seks praten. Zullen sommige statements en handelingen die je leest, je enorm verbazen!

Naast dat je leest hoe mannen denken en wat ze écht in bed willen. Krijg je ook concrete adviezen hoe je dit op jullie seksleven kunt toepassen. Zodat jij hem nog beter kunt verwennen. Hierdoor zal je nog meer zelfvertrouwen in bed krijgen en meer initiatief nemen.

Het mooie is dat je de informatie ook kunt gebruiken, om bepaalde onderwerpen aan te snijden. Waarvan je nu niet weet hoe je daarover moet beginnen.

Deze bonus alleen al, zal jullie dichter bij elkaar brengen!

Gratis Bonus eBoek t.w.v €17: Het Vrouwelijk Orgasme handboekVerschillende orgasmes die vrouwen kunnen hebben en hoe jij ze krijgt

Misschien ben je nog nooit klaar gekomen of kan je een orgasme krijgen door het stimuleren van de clitoris. De eBoek zal een nieuwe wereld voor jou en hem openen.

Je ontdekt meer dan 5 verschillende orgasmes. Je leert hoe je kunt klaarkomen ook al is dit je nog nooit overkomen. Ook leer je hoe je een orgasme kunt krijgen als je partner jou verwent.

En ook als je nu al (makkelijk) kunt klaarkomen, leer je hoe je een heftiger en langer orgasme kunt krijgen!

Je bent maar enkele minuten verwijdert om je partner de beste seksuele ervaringen ooit te geven. Verwen hem zoals geen ander kan en laat hem ongekend intens klaarkomen.

Jij voelt al veel liefde voor hem en nu kan je dit op een perfect manier in bed uiten. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Normaal kost de cursus 79 euro en zijn de bonussen samen 29 euro, maar jij betaalt geen 79 euro. Om de drempel voor jou zo laag mogelijk te maken. Heb jij de cursus nu voor 49.

Er is hard gewerkt om de meest complete en betaalbare sekscursus ooit te maken. Waar jij de rest van je leven profijt van hebt.

Een gemiddeld seksspeeltje kost al gauw het dubbele en heeft minder effect op je seksleven. Dan de meer dan 320 verrassende, vernieuwende seksuele technieken die jij straks leert.

Word zijn beste sekspartner ooit! Normale Prijs Actieprijs
Word zijn beste sekspartner ooit! € 79,- € 49
De Seksuele Geheimen van Mannen € 12,- GRATIS
Het Vrouwelijk Orgasme handboek € 17,- GRATIS
Totale Prijs € 108,- € 49

Feedback van een cursist

Hieronder kan je de feedback lezen van een vrouwelijke cursist: een "normale vrouw" die een paar onzekerheden had, die haar seksleven belemmerde. De verandering die ze doormaakte (o.a. meer zelfvertrouwen en initiatief nemen) was al binnen één maand.

Tegen welke problemen liep jij aan? Het voornaamste probleem waar ik tegen aan liep was dat ik erg onzeker ben. Ik heb veel scharrelrelaties gehad en daar had ik geen onzekerheid of gêne. Maar nu in mijn relatie merkte in dat ik daar wel tegenaan liep. Ik durfde geen initiatieven te nemen. In het begin deed hij dat wel, maar liet ook wel merken dat hij het leuk zou vinden als ik dat deed. 

Op welke manieren heeft de cursus jou geholpen? Ik ben meer gaan nadenken over wat ik nou zelf echt heel fijn en opwindend vind.  Ik ben meer initiatief gaan nemen met het vertrouwen dat alles op dat gebied kan en niks is gek genoeg. Ik wist al wel dat ik alles met mijn vriend kon doen, maar toch vond ik het eng die eerste stappen te zetten maar dat is nu veel minder.

Ik heb langzaamaan dirty talk geïntroduceerd en ik merk dat ik dat heel geil vind. Hij doet het zelf nog niet maar dat komt vast nog wel 😉

Wat zijn de 3 grootste veranderingen die je hebt ervaren? Zekerheid over dat alles oké is op dat gebied. Vertrouwen om initiatief te nemen en niet bang te zijn voor afwijzing en de 3e gaat hopelijk nog komen op orgasme gebied.

Wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt om de cursus te proberen? Doen! Het is het geld waard. Je krijgt een hoop info en buiten dat is het ook echt leuk leesbaar.

Ook jij kunt de vrouw zijn, die helemaal tot bloei komt... haar partner elke keer zo goed verwent dat hij keer-op-keer ultiem van de vrijpartij geniet. En dagelijks naar je verlangt en over je fantaseert...

 

Geef hem de beste seks ooit en hij voelt zich meer en meer met jou verbonden...Onvoldoende spanning, routine, altijd zelf de seks beginnen en weinig passie.

Wie zou hiervoor tekenen?

Geen man enkele man...

Het heeft geen zin om je de statistieken over vreemdgaan te tonen, want daar heb je niets aan. Waar je wel wat aan hebt, is te weten wat een man echt wil, want dan hoef jij je nooit zorgen te maken over vreemdgaan.

Hij zal niet eens meer over andere vrouwen fantaseren, omdat hij daar totaal geen behoefte aanheeft.

Want als hij bij jou de beste seks ervaart en jij hem meer geeft dan hij zich kan voorstellen...Dan wil hij niets liever dan dat jij je de meest sexy, opwindendste en liefste vrouw op aarde voelt!

Het maakt niet uit of je 20, 30, 40, 50 of ouder bent en je hoeft er ook niet als een fotoshop model uit te zien...het gaat erom of jij het vuur bij hem aanwakkert en dat jij zijn wildste fantasieën laat uitkomen. Het mooie is dat dit ‘verre van slechte porno’ is.

Is het geil? Uiteraard!

Is het passioneel? Echt wel!

Is het liefdevol? Jazeker!

Is het wat hij wil? Helemaal!

Wanneer je een man voorbij zijn fantasie verwent, dan maakt dat de seks voor jullie alle twee geiler en intiemer.

Want wat nou, als jij op een liefdevolle manier de meest geile, wildste en ondeugendste vrouw voor hem kan zijn. Waar hij geen genoeg van kan krijgen en je aan alle kanten, laat merken wat jij voor hem betekent?

Dit is binnen handbereik en jij kunt het voor elkaar krijgen, dat hij elke ochtend, middag en avond aan je denkt. En elke keer als hij de kans heeft, de kleren van je lijf scheurt en jullie uren lang de meest wilde, geile, liefdevolle seks hebben!

Maakt het uit of ik hem 3 maanden of 30 jaar ken?

Nee, dit maakt niet uit. Het belangrijkste is dat jij liefde voor hem voelt...

Het begin van de cursus is op jou gericht, zodat jij meer zelfvertrouwen krijgt, meer initiatief durft te nemen en nieuwe sensaties ervaart die je nog nooit gevoeld hebt.

In het tweede deel leer je het mannen lichaam goed kennen, kan jij hem straks op manieren stimuleren die hij nog nooit heeft meegemaakt. Krijg je alle beste tips en geheimen om hem te verleiden, te verwennen en zijn hoofd op hol te brengen. Zodat hij jou de beste en meest lekkere vrouw op aarde vindt!

Daarnaast krijg je antwoorden op vragen als:

 • Hoe kan je een man het best geil maken?
 • Hoe kan ik m'n partner blij maken met een opwindende verrassing?
 • Hoe verlies ik m'n onzekerheden?
 • Wat kan ik doen, zodat hij naar mij verlangt en seks initieert?
 • Hoe houd je de seks spannend?
 • Ik wil veel dingen met m'n partner uitproberen, hoe maak ik hem ergens warm voor?
 • Wanneer en hoe kan ik het best met hem over seks praten?
 • Wat is de beste manier om met anale seks te experimenteren?
 • Hoe kan je optimaal van elkaar genieten?
 • Ik wil zelf wat dominanter zijn, hoe pak ik dat aan?
 • Ik weet niet of m'n partner me nog wel seksueel aantrekkelijk vindt, wat nu?
 • Waar verlangt hij naar en wat zijn z'n seksuele fantasieën?
 • Hoe kunnen we tegelijkertijd klaarkomen?
 • Hoe kunnen we ongeremde seks hebben, zonder onzekerheden en schaamte?

Zoals je ziet blijft niets geheim. Jij krijgt alle informatie & inspiratie waarmee een nieuwe wereld voor jou en hem opengaat.

Dit zorgt ervoor dat jullie nog beter vinden, de seks nog wilder, romantischer, intiemer en geiler dan ooit wordt. Waardoor jullie elke vrij partij helemaal in elkaar opgaan en een diepe verbinding voelen. Zonder enige angsten en onzekerheden...

Dit gun jij jezelf en partner ook, toch?

Veel plezier,

Seksplaneet!

P.S. Als jij voelt dat jij je partner nog beter kunt verwennen en jij wilt GEVORDERDEN tips en technieken. Om hem super geil te krijgen, naar je te laten verlangen, de perfecte pijpbeurt te geven, hem te verrassen, te doen aan dirty talk, rollenspellen en nog veel meer. Zodat de seks voor hem en jou ongekend lekker is. Bestel dan nu de cursus!

Social Icons