Waar worden mannen geil van? 8 tips

Kan jij wel wat inspiratie gebruiken om je vriend of man eens lekker opgewonden te maken en in vuur en vlam te zetten?

Hier zijn 8 tips om hem echt mega geil maken en waarmee jij hem echt goed laat genieten!

Enthousiast Experimenteren

Mannen en Enthousiasme
Laat hem zien wat hij (geestelijk) met jou doet, en welke lust hij in jou losmaakt. Mannen houden ervan als het enthousiasme er vanaf druipt.

Er is niets zo verleidelijk als dat jij zijn enthousiaste minnares bent. Straal met je geluiden en gezicht uit hoe goed hij bezig is. En wat voor goede minnaar jij hem vindt.

Gebruik sweet talk en dirty talk

Dit is de perfecte manier om je enthousiasme te tonen!

Mannen Houden van Experimenteren
Mannen willen een vrouw die experimenteren leuk vindt en zin heeft om nieuwe dingen te proberen. Dit betekend natuurlijk niet dat jij alles moet doen waar hij naar verlangt.

Maar in de plaats van automatisch ‘nee’ te zeggen denk er nog wat langer over na. Of bedenk omstandigheden dat jij het wel wilt proberen.

Als je het echt niets vindt, geef hem op z’n minst credits dat ‘ie zo open is om z’n verlangens te delen. En bied dan iets anders leuks aan om te doen.

Op deze manier houd je de spanning en variatie erin. En beloon je hem voor het feit dat hij het initiatief neemt en z’n verlangens met je deelt.

Aanbid hem
Er wordt vaak gedacht dat vrouwen bevestiging willen als het om het uiterlijk gaat. Dat zelfde geldt ook voor mannen zij willen ook erkenning.

Laat hem dus weten hoe geil hij jou kan maken hoe lekker jij hem vindt. En hoe ongelofelijk sexy jij z’n penis vindt. Ook kan je vol passie naar z’n penis grijpen en hem pijpen en heel gewillig zijn.

Wat helpt om het gevoel van aanbidden naar boven te krijgen, is om het gevoel dat jij hem helemaal geweldig vindt om te zetten in een seksuele kracht.

Laat zien wie jij bent en waar je van houdt

Geef hem Sexy Tips & Feedback
Vooral als je elkaar nog niet lang kent. Dan kan het de eerste paar keer wanneer jullie seks hebben een beetje aftasten zijn.

In de plaats van hem te laten gissen of hij jou wel goed verwent. Laat hem door dirty talk, gekreun, lichamelijk gekronkel en geile suggesties zien en merken hoe hij jou heerlijk laat genieten. Of hoe hij jou nog méér kan laten genieten.

Op deze manier weet hij dat ‘ie op de goede weg is en jouw fantastisch verwent. Het meest simpele dat je kunt doen, maar wat mega effectief is “mmm” geluidjes maken.

Een vrouw verwennen, dat is iets dat elke man graag wilt, help hem op een sexy manier!

Laat je Compleet Gaan
Geef hem al je vertrouwen en laat jezelf helemaal gaan. Dat maakt hem echt geil.

Als hij ziet hoe intens jij geniet, hoort hoe lekker jij de seks vindt. En voelt hoe jouw lichaam kronkelt van genot. Dan voelt hij zich echt een man en dat maakt hem blij en vindt hij jou mega opwindend.

Een effectieve manier om je te laten gaan is door het tempo en de passie te verhogen. Op deze manier breng je zowel jezelf als hem naar een geiler niveau. Ook als je in het begin van de vrijpartij afgeleid bent door de dagelijkse gedachten.

Zijn Ogen Willen ook wat
Mannen zijn visuele wezens, maak daar gebruik van. Laat je sexy lichaam zien, accentueer de lichaamsdelen die hij sexy vindt door bijvoorbeeld lingerie of een spannende outfit te dragen.

Ook als je hem pijpt, maak het voor hem dan ook visueel sexy.

Zijn Ondeugende Meisje
Ja dat is wat jij bent!

Tijdens de seks ben jij z’n stoute meisje, omarm die rol en geniet ervan!

Deel met hem je meest ondeugende fantasieën en stoute gedachten. Laat hem maar eens zien hoe stout jij kunt zijn.

Verras hem bijvoorbeeld als hij van z’n werk komt of verstuur hem een ondeugend sms’je als hij op kantoor is. Zodat hij iets geils heeft om naar uit te kijken.

Door op onverwachte momenten het stoute meisje te zijn. Doorbreek je z’n routine en kan hij alleen maar heerlijk van je genieten en erg geil worden. 🙂

Dit maakt hem compleet gek

Je kunt hem perfect verleiden door net iets anders te zijn en een andere kant van jezelf te tonen.

 • Door in de plaats van een zin normaal te zeggen het te fluisteren kom je direct al sexy over.
  • Fluisteren heeft iets mysterieus en spannends en is daarom zo effectief.
 • Stuur hem een leuk, sexy berichtje op een moment dat hij het niet verwacht.
  • Je prikkelt zijn gedachten op een manier waardoor hij de hele dag aan je denkt.
 • Roep hem terwijl je in bed met een stringetje op hem zit te wachten.
  • Wanneer je dit nooit doet zal hij blij verrast zijn omdat hij niet weet waar dit opeens vandaan komt.
 • Vertel hem dat je iets hebt besteld wat hij heel sexy vindt.
  • Het idee dat jij iets speciaal voor hem besteld geeft een fantastisch gevoel en hij begint te fantaseren wat het is of hoe het je zou staan.
 • Trek op een willekeurige dag iets aan waarvan je weet dat hij dat leuk vindt.
  • Onbewust zal hij dit fantastisch vinden, omdat hij merkt dat je iets aan hebt waar hij heel blij van wordt. Waardoor de kans zeer groot is dat hij je later gaat bespringen.
 • De leiding nemen en hem laten voelen dat jij een vrouw bent die weet wat ze wil…hem!
  • Hiermee laat je zien wat hij in je los maakt en hij kan zich heerlijk ontspannen omdat jij de controle hebt.
 • Hem toestemming geven om met jou te doen wat hij wil…
  • Dit is iets wat weinig mannen horen en het is zo effectief, omdat je uitspreekt van hem te zijn. Hiermee laat je het beest in hem los.
 • Plaag hem om seks uit te lokken of plaag hem door een beetje moeilijk te doen en er daarna vol voor te gaan.
  • Door te plagen creëer je een spannende dynamiek en door daarna toe te geven voelt hij zich een winnaar en mannelijk.

***Deze tips zijn op eigen risico het in praktijk brengen van deze tips kan je vriend erg geil maken en z’n libido verhogen! 😉

Nu is dit nog maar het tipje van de sluier en zijn nog veel meer manieren om een man geil te maken. Sommige manieren vertelt hij niet eens, omdat hij ze zelf niet kent of omdat hij dat niet durft. Nu kan je hier wel achter komen. Net als alle technieken om een man fantastisch veel lichamelijk genot te geven.

In een speciaal ontwikkelde cursus voor vrouwen in een relatie, die hun partner zoveel mogelijk genot willen geven. Worden alle geheimen onthuld zodat jij je partner elke keer ultiem verwent.

In de cursus staan geen standaardtips die je ook in tijdschriften leest. Je zult veel nieuwe inzichten krijgen en talloze nieuwe manieren ontdekken. Om je partner te verleiden, geil te maken, te verrassen en te verwennen. Hierdoor houd je de seks spannend en heeft hij elke dag zin je!

Bekijk: Word zijn Beste Sekspartner Ooit! – Wat jij moet Weten om je partner Ultiem te Verwennen

Opt In Image
Word zijn Seksuele Obsessie!
Binnen een maand wil hij alleen nog jou en gooit 'ie je op bed!

Jij Leert ook:

 1. Hoe je LIEFDE als kracht Gebruikt om hem de meest Geile ervaring Ooit te geven;
 2. Trucs om hem fantastisch te pijpen, verleiden en te verwennen;
 3. Hoe jij 100% ZELFVERTROUWEN krijgt en zorgeloos van seks geniet, zonder onzekerheden;

Het is gratis - Meer van 1200 vrouwen gingen je voor.
Interessant artikel? Deel het!
2 Reacties
 1. Anonieme man zegt:

  Ik raak erg opgewonden als een vrouw met haar vingers mijn tepels aanraakt of met haar tong mijn tepels likt. En mij daarbij diep in de ogen kijkt. Pure intimiteit is de basis om opgewonden te raken en natuurlijk wat de vrouw opwindt zal ik ook met alle liefde en passie doen. Een spiegel om elkaar ook vanuit alle posities in de ogen te kijken vind ik zeer sensueel

  • Seksplaneet zegt:

   Bedankt voor het delen van je ervaring. Dit laat goed zien hoe je als vrouw intimiteit kunt creëren. Blijf er vooral van genieten!

Social Icons