Hoe haar tepels zuigen en trekken?

Het is natuurlijk super opwindend om met de borsten en tepels van een vrouw te spelen. Naast dat het voor jou geil is, is het voor de vrouw ook erg opwindend.

Sterker nog één op de 20 dames, kan zelfs alleen door het stimuleren van de tepels een orgasme krijgen!

Nu zijn er vele manieren om heerlijk met haar tepels te spelen. En dat kan het ook een beetje verwarrend maken. Want wat vindt zij nou lekker?!

Voor we dieper op de verschillende technieken ingaan. Is het handig om een paar dingen te weten.

Over het algemeen kun je zeggen dat vrouwen met wat kleinere borsten, gevoeligere tepels hebben.

Wat je ex-vriendin lekker vond, hoeft je huidige partner niet lekker te vinden. Sommige vrouwen hebben namelijk erg gevoelige tepels, en andere hebben beduidend minder gevoel.

Vooral als je nog nooit met haar borsten hebt gespeeld, begin rustig.

Afhankelijk van haar reactie kan je de stimulatie heftiger maken. En ga ook niet gelijk op haar tepels af. Speel een beetje met haar borsten zonder directe tepel stimulatie. Dit houdt de spanning erin, en zal ze meer naar jouw aanraking verlangen.

Haar tepels zuigen en likken

Zuigen aan haar tepels en ze likken, vind je natuurlijk heerlijk. 🙂 En dat vindt zij ook!

Als je met haar tepel speelt. Let goed op haar lichamelijk reactie en de geluiden die zij maakt.

Als je begint met likken doe dit rustig en zachtjes. Je kunt met je tong een paar keer over de tepel heen gaan. En er voor kiezen om je tong meer of mindere mate spitsen. Hoe meer jij je tong spitst, hoe meer druk jij op de tepel uitoefent.

Met je tong kun je ook de tepel heen en weer bewegen of cirkeltjes om de tepel heen maken.

Als je dit doet kan je al een beetje ontdekken, of de dame in kwestie erg gevoelige tepels heeft, of dat ze juist wel wat kan hebben.

Dat is namelijk erg belangrijk om te weten wanneer je aan haar tepels zuigt.

Je wilt namelijk niet te hard zuigen als haar tepels erg gevoelig zijn.
Als je zuigt zet jij je mond om haar tepel, en begin dan rustig. Je kunt wanneer je de hele tepel in je mond hebt, deze met je tong nog wat extra stimulatie geven.

Als je met haar tepel speelt. Let goed op haar lichamelijk reactie en de geluiden die zij maakt.

Hiermee ontdek jij wat zij lekker vindt, héél lekker vindt en welke manier van zuigen of likken haar in vuur en vlam zet!

Daarnaast krijg je ook informatie of wat jij doet te heftig is, of dat jij juist wat heftiger te werk mag gaan.

Haar tepels strelen en plagen

Naast dat jij haar tepels kunt likken en zuigen. Kan je deze strelen, er (zachtjes) aan trekken en een beetje plagen.

Het strelen doe je door met je vingertoppen zachtjes over haar tepels heen te gaan. Een lichte aanraking is namelijk erg prikkelend. Je kunt dit ook met je vinger nagels doen, mits deze niet scherp is.

Als je aan haar tepels wilt trekken dan doe je dat met je duim en wijsvinger. Doe dit zachtjes en speels. Als je merkt dat ze er van geniet, kan je vragen of ze het ook lekker vindt als je wat harder trekt.

Wanneer je haar tepels wilt plagen. Kan je dit doen door bijvoorbeeld met 2 vingers zachtjes een tikje te geven. Er met een veer langs te gaan of de tepels met iets anders zachts te strelen.

Een andere manier om haar te plagen is door een ijsblokje erbij te pakken.

Kinky met haar tepels bezig zijn?

Er zijn van die momenten dat je samen zin hebt om kinky bezig te zijn.

In de plaats van lief en teder haar tepels te likken of te strelen. Mogen de aanrakingen best wel wat heftig, kinky en spannend zijn.

Dit kan je doen door zachtjes met je tanden haar tepel aan te raken of erin te bijten. Ook het gebruiken van tepelklemmen maakt de avond kinky.

Heb je geen tepelklemmen bij de hand? Dan voldoen knijpers ook, let erop dat je deze niet direct op de tepel plaatst, maar wat meer erachter. De areola’s zijn namelijk minder gevoelig dan de tepels. 🙂

Als jullie echt zinnen in ruige seks en jullie kinky willen zijn, kan je ook wat kaarsvet over haar tepels laten druipen.

7 Tips om met haar tepels te spelen

 • Gebruik een ijsblokje op haar tepels om haar een beetje met kou te plagen.
 • Kaarsvet iets te heftig? Karamel  en chocolade saus is prima, net als slagroom.
 • Als je zuigt, zuig niet exact op de tepel, neem ook het gebiedje eromheen in je mond, dat is vaak prettiger.
 • Je kunt zowel met je vingertoppen als tong rondjes om de tepel heen maken. Of de tepel heen en weer bewegen.
 • Lik de tepel en experimenteer met warme en koude adem.
 • Als je zin hebt om een avondje met haar borsten en tepels bezig te zijn, dan is vingerveren een goede activiteit. 😉
 • Streel je haar tepels? Vertel tegen haar dat jij ze lekker stijf krijgt, hoe geil je het vindt om er mee te spelen etc.

Dit moet jou wel voldoende inspiratie geven om vanavond eens goed met haar tepels aan de slag te gaan!

En mocht je nog meer tips en technieken willen voor een spetterend voorspel, zodat je een intens lange vrijpartij krijgt. Waarbij ze écht naar je verlangt en jij haar de meest hevige hoogtepunten kan geven. Ook tijdens de penetratie!

Het eBoek de Revolutionaire Seks Methode legt je haarfijn uit hoe je een vrouw opwindt, haar naar je laat verlangen, ontzettend nat maakt en haar intens veel laat genieten zoals jij graag ziet.

Ontdek het zelf: Probeer de Revolutionaire Seks Methode Risicovrij!

 

Opt In Image
Wil je haar nog meer verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 • Meerdere INTENSE orgasmes geeft met de Beste Bef & Vinger technieken
 • Haar diepste verlangens zijn waarbij zij zich helemaal laat gaan
 • De Super Effectieve “90% Techniek” die haar geiler dan geil maakt!

Het is gratis - Meer dan 1200 mannen gingen je voor.
Interessant artikel? Deel het!
13 Reacties
 1. P. zegt:

  Heerlijk met de tepels van de vrouw spelen! Kan er geen genoeg van krijgen en zij ook niet als je er goed mee speelt. Goed artikel! En het is zeker belangrijk om te weten hoe gevoelig de tepels zijn. Dan weet je wat je wel en niet kunt doen en of je de knijpers links moet laten liggen 😉

  • poepie zegt:

   Ik doe dit gewoon bij me eigen tepels heerlijk maar hoe moet ik er aan zuigen ik bedoel weten jullie een voorwerp die zuigt of iets doet wat passend is?

   • Seksplaneet zegt:

    Geweldig dat je daar zo van kunt genieten. 🙂 Bekijk anders het volgende: Tepel Stimulatie Artikelen daar moet vast wel iets tussen zitten wat jij lekker vindt.

    Het eerste product geeft je het gevoel dat er aan je tepels gezogen wordt. En bijvoorbeeld product # 4 laat je tepels goed hard worden. En er zitten ook tepelverwenners tussen die door vibraties en kleine borsteltjes je tepels heerlijk kunnen stimuleren.

    Bekijk de Tepelverwen Producten en bedenk even welke stimulaties jij het meest heerlijk vindt. En kies het product die de stimulatie geeft waar jij naar verlangt. 😀

 2. Zorro . zegt:

  Tongzoenen en vingeren was natuurlijk het eerste werk maar aan de tepels van mijn vrouw zuigen was werkelijk magnifiek en de rechte tepel was nogal kort bij mijn mond ( in bed ) ja daar heb zeg maar 44 jaar lekker aan gezogen de vorm was dezelfde niet meer als de linkse ogen dicht en ik wist direct wie mijn lieveling was , ja het was zalig mij later lekker laten pijpen ook .

 3. zorro zegt:

  44 jaar getrouwd en als wij nog af en toe nog eens seks beleven aan haar lekkere tepels zuigen komt er altijd bij ja opwarmend .

 4. Lara zegt:

  Ik kom er niet van klaar maar als een man weet hoe die met m’n tepeltjes moet spelen dan kan ik mij daar heerlijk aan overgeven. En krijg ik een heerlijk gevoel van binnen 🙂 Dus mannen lees dit artikel goed door en breng de tips in praktijk, want er zitten veel goede tips tussen.

  • Karel . zegt:

   Ben nu over de 70 en weduwnaar geworden 40 jaar was het werkelijk magniek om aan de tepels van mijn vrouw te zuigen moest ik een vriendin krijgen die zegt ” neen niks voor mij ” onze vriedschap en liefde zou niet lang duren denk ik .

 5. FELIX zegt:

  Bij voorspel is er natuurlijk kussen strelen en nog andere zaken om uw lief meisje zeg maar op te warmen voor hetgeen zal komen maar snel gebeurt is ( ejaculeren ) wel lekker en zacht aan de schattige tepeltjes zuigen doe ik altijd bij voorspel .

 6. Christa zegt:

  Op zich ben ik het redelijk eens met wat er op deze site staat.
  Maar ze vergeten de helft! Je moet haar nog lekker maken voordat je begint.
  Ik vind een man die straight voor de tepel gaat niet attent hoor.
  Streel met de toppen van je vingers eerst over haar hele borsten, ontwijk juist de tepel nog in het begin!
  Dat maakt het extra leuk!

  • Seksplaneet zegt:

   Dat is zeker waar Christa! Plagen en teasen om daarmee de honger te creëren. Zodat een vrouw heel graag wilt dat je aan haar tepels zit. Maakt het voor haar nog lekkerder en opwindender als je met haar tepels speelt.

   Dirty talk helpt je ook om haar extra opgewonden te krijgen. Laat haar weten dat je straks met haar tepels speelt, maar dat ze nog even moet wachten. En streel bij haar eerst de andere gevoelige plekjes zoals haar nek. Daarmee creëer je de honger en wil ze heel graag dat je aan haar tepels zit!

 7. Andreas zegt:

  Mijn vriendin komt makkelijk vier of vijf keer klaar door enkel aan haar tepels te zuigen.

  • Seksplaneet zegt:

   Fantastisch Andreas! Dat geeft maar eens aan hoe gevoelig tepels kunnen zijn en dat door de juiste aandacht aan deze erogene zone te geven. Je tot iets heel moois geils in staat kan zijn.

   Bedankt voor je reactie!

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons