Hoe introduceer ik als vrouw sex toys in de slaapkamer?

Inhoud van dit artikel:

Jij weet als geen ander, hoe fijn een vibrator of andere sex toy kan zijn! Het zou dan ook geweldig zijn als je deze ervaring met je vriend kunt delen, toch?

Maar hoe introduceer jij als vrouw een vibrator zonder, dat hij vindt dat z’n mannelijkheid wordt aangetast? En hij juist enthousiast wordt om samen met jij sex toys te gebruiken?

1. Weet hij het überhaupt wel?

Weet je vriend überhaupt dat jij met jezelf speelt en sex toys gebruikt?

Om een blik te voorkomen van “Huh? Waar komt dit opeens vandaan?” is het raadzaam om hem aan het idee te laten wennen. Laat hem dus weten dat jij in een geile bui iemand bent die graag met zichzelf speelt. 🙂

Vertel en deel je fantasie, dan ontdek je ook hoe hij hier tegen over staat.

Je kunt zelfs nog een stap verder gaan…vertel dat hij mag kijken hoe jij jezelf verwent. Sommige mannen vinden dat erg sexy.

2. Sex toys zijn geen concurrentie!

Sommige mannen, denken als een vrouw met zichzelf speelt of een vibrator heeft (groter dan zijn penis) jij niet tevreden bent over de seks. Laat hem duidelijk weten dat dit niet het geval is!

Wees gewoon eerlijk dat jij een geil meisje bent, die heerlijk van bepaalde sex toys kan genieten. Omdat ze jou daar beneden de stimulatie geven, waarmee jij een fantastisch hoogtepunt mee kunt bereiken. 😉

3. Het gaat om jullie samen

Laat hem duidelijk weten, wanneer jij de sex toys aan hem introduceert, dat het een seksuele ervaring wordt, die jullie samen delen en plezier moet geven.

Om dat idee te versterken kan je hem ook bepaalde scenario’s aanreiken.

Een man houdt er van om tijdens de seks dominant te zijn, dat kan nog steeds!

Hij kan je bijvoorbeeld aan bed vastbinden, en dan heeft hij de controle over de sex toy. Hij kan dan beslissen wat ‘ie doet, hoeveel genot jij verdient etc.

Op deze manier laat jij zien dat de seksspeeltjes een extra meerwaarde hebben, en zowel voor jou als hem leuk zijn.

4. Begin rustig

Misschien heb je wel een vibrator of dildo liggen van 20+ centimeter, mooi en daar moet je zeker van genieten. 😉

Maar het is niet het meest handige speeltje om mee te beginnen, bouw het op. Een lieve roze kleine vibrator ziet er veel minder indrukwekkend uit.

Naar mate hij steeds maar aan het idee gewend is, er van geniet en enthousiast over is, kan je andere en meer kinky sex toys introduceren.

Vind je het trouwens sowieso al moeilijk om met je partner over seks te praten? In de cursus “Word zijn beste sekspartner” ontdek je hoe je met een man over seks kunt praten en ultiem kan bevredigen!

Opt In Image
Word zijn Seksuele Obsessie!
Binnen een maand wil hij alleen nog jou en gooit 'ie je op bed!

Jij Leert ook:

 1. Hoe je LIEFDE als kracht Gebruikt om hem de meest Geile ervaring Ooit te geven;
 2. Trucs om hem fantastisch te pijpen, verleiden en te verwennen;
 3. Hoe jij 100% ZELFVERTROUWEN krijgt en zorgeloos van seks geniet, zonder onzekerheden;

Het is gratis - Meer van 1200 vrouwen gingen je voor.
Interessant artikel? Deel het!
3 Reacties
 1. Maaike zegt:

  Treffend! Je moet als vrouw zeker niet met je grootste speeltje komen aanzetten. Breng het ontspannen en rustig en dan heb je samen enorm veel plezier.

  Vond het zelf erg spannend om bij m’n eerste vriendje het idee om samen speeltjes te gebruiken te introduceren. Gelukkig heb ik dat wel gedaan! Hij bleek er namelijk er ruimdenkend in te zijn 🙂

 2. Martin zegt:

  Weet je als een man zeker van zichzelf is en het geweldig vind om te zien hoe een vrouw geniet. Dan zal hij het enorm leuk vinden om met speeltjes te experimenteren. het is een toevoeging geen vervanign!

  • Seksplaneet zegt:

   So true! Heb je ooit wel eens een vibrator voorspel zien doen, een vrouw zien blinddoeken of opwindende woordjes horen fluisteren? Nee. Dus mannen omarm haar speeltjes. 😉

Social Icons