Hoe introduceer ik als man seksspeeltjes in de slaapkamer?

Inhoud van dit artikel:

Een terechte vraag! Als man is het super opwindend om een vrouw te zien genieten van seksspeeltje. En als vrouw weet je natuurlijk wat voor genot een vibrator jou kan geven.

Hoe fantastisch zou het dan zijn als jullie samen met de seksspeeltjes aan de slag gaan? Na het lezen van dit artikel wordt deze gedachte snel werkelijkheid!

1. Begrijp dat iedereen verschillend is

Natuurlijk weet je dit wel, maar het is toch belangrijk om daar even bij stil te staan. Misschien heb jij in het verleden al met je vorige bedpartners al samen geëxperimenteerd met speeltjes, maar heeft je huidige dat nog nooit gedaan.

Als man zijnde is het van vitaal belang dat je weet of ze überhaupt al seksspeeltjes gebruikt of met zichzelf speelt. Gebruikt ze namelijk geen seks speeltjes dan moet je eerst het idee aan haar introduceren.

Sommige vrouwen vinden namelijk dat masturberen en seksspeeltjes, dingen zijn die niet bij hen past.

2. De setting

Oké, jullie zijn een jaar samen, hebben een romantisch restaurant gedineerd…jullie belanden in bed, je zoent haar teder en haalt daarna plots een buttplug te voorschijn. Dat contrast is een beetje te groot 😉

Terwijl, als de mindset is dat jullie de hele dag speels bezig zijn, ondeugende opmerkingen maken, haar op de kont slaat etc. Dan is de setting in bed een stuk ‘stouter’ en dat kan het makkelijker maken om een seksspeeltje te introduceren, want jullie waren toch al zo speels.

Onthoud dus dat het belangrijk is dat je haar in de juiste mindset brengt. Het is namelijk een nieuw seksueel avontuur waar jullie instappen.

3. Praat open over je seksuele verlangens en wensen

Een seksspeeltje is veel makkelijker te introduceren als jullie er het er al een keer over hebben gehad. Praten over seks heeft alleen maar voordelen.

Ten eerste geeft het jou wat extra zelfvertrouwen omdat je hoe zij er tegenover staat. En krijg je ook een idee welke typen seks speeltjes haar het meest zullen aanspreken.

4. Geef haar wat ze wilt!

Oké, hoe maak je iemand blij? Door iets te geven waar de persoon naar verlangt. En dat geldt ook voor seksspeeltjes!

Is ze iemand die het heerlijk vindt dat haar gplek gestimuleerd wordt, of is haar clitoris dé manier voor haar om te genieten?

In de plaats je vingers te gebruiken, zijn er ook speeltjes die daar gespecialiseerd in zijn! Als jij speeltje introduceert waardoor dat genotsplekje een goede stimulatie krijgt, waardoor zij intens geniet. Dan kan ze daar toch (bijna) geen ‘nee’ tegen zeggen?

5. Vind het perfect excuus!

Valentijnsdag, kerst haar verjaardag…wat hebben ze met elkaar gemeen?

Jij krijgt de mogelijkheid om je partner een stout cadeau te geven! Eerlijk…wilt ze liever een strijkijzer of een vibrator die haar over het hele bed doet kronkelen?

6. Last but not least, het gaat om jullie samen!

Het seksspeeltje is geen vervanging van jou, of omdat alleen jij dat opwindend vindt.

Nee, het is een middel om samen een avondje net even wat meer kinky te maken. Het gaat om het plezier dat jullie er samen van krijgen. Jij vindt het sexy om je vrouw te zien genieten en zij vindt het heerlijk om te genieten.

Een win-win situatie!

Opt In Image
Orgasme na Orgasme
Ontvang de Gevorderde (seks)technieken en:
Laat haar schokken van ultiem genot
Zij geniet zoveel, dat ze je elke dag wil
(Stop de Sleur!)
Interessant artikel? Deel het!

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons