Hoe heb je seks bij een prille relatie? 7 Tips

Je hebt sinds kort een relatie of je bent nu aan het daten en wilt een relatie. Wanneer je dan voor het eerst samen seks hebt is dat altijd spannend. Het gevoel dat erbij komt kijken is anders dan wanneer je al voor een langere tijd in een relatie zit of een one night stand hebt.

Voor je gevoel hangt er veel vanaf en tot op zekere hoogte is dat ook zo en dat maakt je ook onzeker.

Iedereen is zich ervan bewust dat wanneer je de eerste paar keer samen in bed beland. Dit niet ‘perfect’ hoeft te zijn, er komen veel emoties bij kijken en alles is nieuw.

Maar laten we eerlijk zijn, hoewel dit geldt. Wil je toch niets liever dan je (potentiële) partner direct de beste ervaring ooit geven?

Want juist omdat alles nieuw en spannend is, heb jij de ingrediënten in handen die de seks heel lekker kunnen maken. En wanneer je dan nog een paar extra dingetjes doet, dan kan je de ander echt omverblazen!

Dit moet jij vooral wel doen

Om de seks al vanaf de start fantastisch te maken, zijn er verschillende dingen die jij kunt doen. Naast dat de seks voor je partner heerlijk zal zijn, heeft dit ook een wisselwerking en zal jij ook meer genieten.

Leren van eerdere ervaringen

We kunnen er wel omheen draaien, maar in praktijk is het zo dat je seksuele ervaringen vergelijkt. Dit hoeft helemaal niet negatief te zijn, want wanneer je partner veel geniet. Dan ben jij de beste die er is!

Jouw zelfkennis helpt de ander jou beter te verwennen!

Maar net als je partner heb jij ook eerdere ervaringen.

Nu zou het dom zijn om daar niet van te leren, maar dit moet je wel op de juiste manier doen. Wil jij je partner optimaal verwennen en de seks direct al fantastisch maken.

Waar jij van moet leren is weten waar jij echt van genoten hebt. Wat maakte jou geestelijk ontzettend geil en welke fysieke handelingen vind je erg lekker en opwindend?

Neem bijvoorbeeld spanking, dat kan iets zijn waar je erg opgewonden van raakt. Nu hoef je dat direct de eerste keer te doen, maar je kunt er wel toespelingen naar maken. En dan voel je snel aan wat de ander hiervan vindt.

En dan heb je iets waar je misschien normaal mee zou wachten, wat je al vrij snel kunt doen. Zo zijn er meer van dit soort ervaringen die je kunt meenemen.

Met een open blik gaan verkennen

De grootste valkuil die je kunt hebben, is vooraf verwachtingen hebben op basis van je eerdere ervaringen. Of je alleen maar te focussen op ‘technieken’ die bij je vorige partner goed werkte.

Wat jij moet doen is er met een open blik in gaan. Laat je verrassen door het nieuwe lichaam en ga lekker op ontdekkingstocht. Hier doe jij je nieuwe partner wanneer je voor het eerst met elkaar naar bed gaat een enorm plezier mee.

Wanneer een verwachting niet uitkomt of teveel met de ‘juiste techniek’ bezig bent, dan zullen jou partner en jij minder genieten.

Blijf niet in het oude hangen als je de ander optimaal wil verwennen…

Nu kan je wel iets proberen, waarvan je denkt dat je partner van zal genieten. Maar dan is het belangrijk om de reactie te lezen. Op deze manier weet je of wat je doet werkt of dat je beter met iets anders kunt experimenteren.

Als je standvastig bent met een techniek of merkt dat het niet werkt. Dan kan je dat onzeker maken, maar wanneer je op ontdekkingstocht gaat. Geen harde verwachtingen hebt en je bewust bent dat niet elk lichaam hetzelfde is. Dan wordt het zowel voor jou als je partner een heerlijke vrijpartij!

Laat weten wat je voelt

iets zeggen tijdens de seksWanneer je een vrijpartij wilt die voor de ander onvergetelijk wordt. Dan moet jij uiten hoe jij je voelt, zowel met wordt als daad.

Geef complimentjes over het lichaam van je partner. Vertel hoe opwindend, geil en lekker je het vindt. Dit kan op een lieve manier of met dirty talk.

Waar het omgaat is door je te uiten, geef jij je partner een goed gevoel en kan die zich ook makkelijker uiten omdat jij begonnen bent.

Juist omdat alles nieuw is wil je partner het niet ‘verpesten’ door zelf al een paar lieve geile zinnetjes uit te spreken. Breek je het ijs en kan je partner zich ook uiten.

Naast dat je lieve opwindende woorden een goed gevoel geven en je partner geiler maken. Voelt je partner zich ook zeer prettig en vrij bij jou omdat ‘ie zich niet hoeft in te houden. Omdat je laat zien dat dit niet nodig is. Dat geeft een heel prettig gevoel!

Het is spannend én leuk

Dit is een gevoel dat je beide hebt. Wanneer je weet dat het erg dichtbij komt dat je met elkaar in bed beland. Dan voel je een bepaalde spanning, maar tegelijkertijd heb je ook veel zin en lijkt het je erg leuk.

Durf dat uit te spreken. Juist door het niet voor jezelf te houden, kan je meer van de voorpret genieten omdat je weet dat je niet de enige van jullie twee bent. Die zich zo voelt.

Hoe meer voorpret jullie hebben, hoe beter de seks!

Juist als je seks hebt, wil jij je lekker en zorgeloos voelen. Voorpret kan je hier fantastisch bij helpen. En om optimaal van de voorpret te genieten, moeten jij vooraf zo min mogelijk zorgen hebben. Dit geldt ook voor je partner.

Om die reden kan je maar beter uitgesproken hebben hoe jij je voelt, zodat de druk van de ketel is. Hierdoor krijg je een heerlijke spanning die voor vonken in de slaapkamer zorgt!

Dit moet jij vooral niet doen

Er zijn ook verschillende dingen die jij niet moet doen, wil jij de eerste vrijpartij met je nieuwe partner onvergetelijk maken.

Alles uit de kast trekken

Dit klinkt in eerste instantie tegenstrijdig, maar je waar het omgaat is dat je geen ‘bewijsdrang’ hebt. Je hoeft niet te laten zien welke standjes jij allemaal kent. Jij hoeft geen complexe trucjes te laten zien om de ander omver te blazen.
ga niet alles standjes doen
Dit moet je allemaal links laten liggen. Je hoeft aan niemand iets te bewijzen en zeker je nieuwe partner niet. Ga vooral genieten en doe wat in je opkomt, maar probeer niet in één vrijpartij een heel kamastutra boek uit.

De spanning en nieuwigheid is al zo opwindend, dat je niet continu hoeft te variëren.

Staar je ook niet blind op een speciale techniek die je in een artikel gelezen hebt, dat zogenaamd elke man wild maakt. Dan ben je alleen maar aan het klooien en nadenken, omdat je het zo goed mogelijk wilt uitvoeren.

Wanneer je verder in een relatie zit, dan kan je veel nieuwe dingen proberen. Maar voor nu geniet en je hoeft helemaal niets te bewijzen.

Negatieve opmerkingen

Dit is een heel logische don’t. Maar ontzettend belangrijk, omdat dit sneller voorkomt dan je denkt. Het kan namelijk ook erg subtiel zijn.

Door alles positief te benaderen, voorkom je dat je de ander onzeker maakt. En wanneer je partner onzeker in bed wordt, dan hebben jullie een probleem.

Nu kan het altijd zo zijn, dat wanneer je partner jou bevredigt je wat anders wilt. Begin dan met iets positiefs om vervolgens een suggestie te geven.

Ook een opmerking van je ziet er grappig uit, is negatief. Wees complimenteus en doe het niet af als ‘grappig’

Op die manier voelt de ander zich niet slecht en hoef jij niet net de doen alsof je het lekker vindt.

Jezelf of de ander wegcijferen

Ook dit is iets wat je niet bewust doet, maar wel onbewust kan plaatsvinden. Om de ander het zo goed naar de zin te maken, cijfer jij jezelf weg.opwinding bij man en vrouw

Het grootste probleem hierin is dat de ander jou heel graag verwent. Door jezelf weg te cijferen, geef jij je partner niet de kans om jou te verwennen.

Terwijl het juist de persoon een goed gevoel geeft om jou tot grote hoogtes te brengen. Voel je niet bezwaart en laat je lekker door de ander verwennen!

Nu is de andere kant van de medaille dat het ook kan dat je teveel met jezelf bezig bent. Het is goed dat je van de vrijpartij geniet, maar let ook op de reactie van de ander. Hoe enthousiast is die en hoeveel genot zie je?

Staar je niet blind op wat jij zelf lekker vindt of wat je gewend bent. Het gaat erom wat jullie beide lekker en opwindend vinden. Om die reden moet jij jezelf niet wegcijferen en  de ander ook niet.

Met deze 7 do’s en dont’s zal de seks bij een nieuwe relatie en partner vloeiend, geil en zeer lekker verlopen!

Heb je wat aan dit artikel gehad en wil jij snel een nog betere sekspartner worden. Zodat je nieuwe vlam nog intenser en geniet en super geil wordt? Volg de gratis sekscursus en voel de ander nog beter aan!

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Mythe! Bdsm draait niet om pijn...maar om het (emotionele) spel tussen de personen... Bdsm voor beginners!
~

Social Icons