Hoe laat ik mijzelf gaan tijdens de seks?

Een man en vrouw die samen genieten1. Vind je blokkade, en wat is de achterliggende reden van die blokkade?

2. Is jouw achterliggende reden rationeel?

3. Test in stapjes of jou reden klopt 999/1000 zit jij er naast!

Moeite om helemaal vrij te zijn, tijdens de seks?

Eerlijk is eerlijk, de seks is het lekkerst als jij jezelf compleet kunt laten gaan. Voelt wat je voelt, doet wat erin je opkomt, en daar helemaal vrede mee hebt.

Misschien ben jij iemand, die toch een bepaalde rem voelt. Misschien kan je als vrouw je net niet laten gaan omdat orgasme te bereiken.

Misschien heb je als man wel het probleem. Om de stoute woorden die op je lippen branden, uit te spreken.

Welke belemmering je ook voelt, jij wilt het opgelost zien!

Weet je al wat daadwerkelijk wat jouw remming is?

De eerste stap om je remming te elimineren, is er achter komen wat het achterliggende probleem is.

Als je als vrouw bijna klaarkomt, maar door een innerlijke blokkade het niet lukt. Is dat omdat jij een bepaalde controle wilt houden? Of omdat jij je schaamt voor de geluiden die je maakt of hoe je beweegt?

En als je als man, tegen haar een paar stoute woorden wil zeggen. Ben je dan bang dat ze negatief reageert, of zie jij jezelf niet als een persoon die dat doet.

Misschien heb jij een andere blokkade die jou er van weerhoudt om je te laten gaan. Ontdek deze, en probeer de achterliggende reden te vinden en deze te begrijpen.

Is je reden voor die belemmering of probleem rationeel?

Nu moet jij je afvragen, of de reden waardoor jij tijdens de seks niet kunt laat gaan, rationeel is. Klopt jouw feit?

Misschien nu je dit artikel leest, kom je al tot de conclusie dat jouw blokkade nergens opslaat en je angst eigenlijk ongegrond is.

Nu speelt ook een emotioneel aspect een rol. Als je als vrouw bijna tot een orgasme kwam, maar jezelf voldoende in de hand hebt. Om het niet zover te laten komen. En nu begrijpt dat je bedpartner het geweldig vind om je geluidjes te horen.

Dat zelfde geldt ook als jij als man, haar “mijn sletje” wilt noemen. Op rationeel gebied begrijp je dat ze het leuk vindt. Maar dan kan je toch nog op emotioneel vlak een weerstand voelen.

Test het!

Om ook je onbewust om je emotionele kant te overtuigen, ga jij je reden testen!

Bijvoorbeeld als jij als vrouw bijna klaarkomt en altijd stil bent, maar het graag toch via je geluid en lichaamstaal wilt uiten. Doe dat stukje bij beetje, als je opgewonden bent, en hij jou fijn stimuleert. Begin zachtjes te kreunen en let op zijn reactie…

Dan merk je dat hij het juist fijn vindt, en dan kan je nog wat harder kreunen. En dan voel jij je steeds comfortabeler. Je gaat dus steeds meer geluid maken en als jij je emotioneel. Helemaal prettig voelt, zal je ook klaarkomen. En als je eenmaal die grens hebt doorbroken. Dan kom je tot het inzicht dat jij je juist WEL kan laten gaan!

En als jij die man bent die geen stoute woordjes tegen z’n meisje durft te zeggen. Bouw het dan ook rustig op. Begin met te vertellen hoe opgewonden jij van haar raakt. Dan merk je dat ze het fijn vindt, als je tegen haar praat tijdens de seks.

En hoe heftiger jullie bezig zijn, hoe stouter jij tegen haar kan praten. En vervolgens als jij haar heerlijk neemt, zij bijna een orgasme krijgt, kan jij bijvoorbeeld zeggen “Kom hard voor me sletje, laat me zien hoe heerlijk jij kunt komen!”

En dan heb jij ook de ban gebroken…

Gefeliciteerd, jij kunt nu nog meer genieten van seks!

Wil jij nog een niveau hoger en je seksuele angsten en onzekerheid voor altijd verliezen? Volg de gratis sekscursus waarin je leert zekerder in bed te worden, meer te genieten en je partner ultiem te bevredigen!

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Seks spannend maken? Wees dat geile, stoute spannende wezen... Goed voorbeeld doet volgen;-) Wat verwacht de ander nooit van jou? Doe dat!
~

Social Icons