Hoe vingeren? Zodat zij verslaafd aan jou raakt!

Weten hoe je een vrouw moet vingeren is een waardevolle vaardigheid. Jij als man en zij hebben er om diverse redenen plezier van.

Zoals je misschien wel weet, vrouwen komen makkelijker klaar door vingeren. Dan tijdens de geslachtsgemeenschap. Simpelweg omdat je meer controle hebt om de gevoelige plekjes te stimuleren.

Daarnaast mocht jij eerder dan haar klaarkomen of even geen erectie krijgen, dan kan je haar alsnog op een bepaalde manier bevredigen. En tot grote hoogtes brengen.

Hoe lekker vingeren?

Wat je voor het vingeren moet doen…

Voor je een vrouw vingert moet je paar dingen regelen. Knip en feil je nagels dit is heel belangrijk! Je wilt haar niet met te lange nagels vingeren, dan kan je haar vaginahuid beschadigen.

Afhankelijk van hoe nat zij kan worden, is het ook raadzaam om glijmiddel bij de hand te hebben. Zo voorkom je dat het ongemakkelijk voor een vrouw aanvoelt.

Bouw de spanning in haar lichaam goed op!

Wat glijmiddel op je vingers doen, en gelijk naar binnen gaan. Das niet echt spannend en saai. Daarbij je wilt dat een vrouw ook gewoon enorm opgewonden is als je haar vingert. Dan heeft alles wat je doet, veel meer effect…

Vingeren zit ‘m niet alleen in de techniek.

Je werkt naar het moment toe, je windt haar op totdat ze naar je vingers verlangt, je maakt haar zo geil dat haar vagina kletsnat wordt. Je maakt haar lichaam zo gereed dat jou vingers in haar vagina geweldig aanvoelen!

Dit doe je natuurlijk door voorspel.

De binnenkant van haar bovenbenen zijn er gevoelig, streel of kus deze. En plaag haar ga richting de vagina maar raak deze nog niet aan…als ze haar slipje nog aan heeft. Ga je zo nu en dan met je hand er over heen.

Ondertussen, kan je haar zoenen, in haar nek blazen en kussen…wat je ook doet, het moet haar innerlijke temperatuur verhogen.

Je merkt wel als je een paar keer met je hand over haar slipje bent geweest, zij erg nat is geworden. Als je dat punt hebt bereikt en merkt dat ze kletsnat is, doe haar slipje uit.

Haar vingerend laten klaarkomen

Het sexy moment is daar, zij is supergeil en verlangt naar je vingers

Als je haar echt nog even wil plagen dan begin je één of twee vingers, alleen dan ga je maar een beetje naar binnen. Je beweegt ze van voor en naar achteren, en als ze het echt niet meer houdt, dan ga helemaal naar binnen.

Nu heb jij de mooie taak, om haar vagina te ontdekken…terwijl je dat doet let je op haar reactie. Hoe beweegt ze, wat voor geluiden maakt ze. Want zo leer je spelenderwijs wat haar gevoelige plekjes in de vagina zijn.

En dan heb je van die momenten dat je helemaal goed zit…

Hoe je dat weet? Nagels in je rug, een lichaam dat over het bed kronkelt van genot, “Ooh Ja!”, een intensere kus (als jullie ondertussen zoenen) of ze geeft het gewoon aan 😉

In ieder geval, een dergelijk signaal is niet te missen haha.

Jou taak is dan om dat gebied, heerlijk verder te stimuleren. Tot het moment dat zij klaarkomt.

Vingeren hoe doe je dat? 6 Tips

  • Vooral als je haar nog niet goed kent, neem goed de tijd om haar geil te maken en ontdek welke plekjes bij haar extra gevoelig zijn. Want die combinatie laat haar intens genieten.
  • G-spot is bij sommige vrouwen erg gevoelig, deze bevindt zich bij de bovenwand van de vagina, 2 – 5 cm. Deze stimuleer je met een ‘kom hier’ beweging.
  • Met je andere hand kan je ook de clitoris stimuleren, tijdens het vingeren.
  • Sommige vrouwen kan je extra genot geven door ook de anus te stimuleren, doe dit niet onverwachts!
  • Om het spannender te maken, kan je er ook een fantasie aankoppelen, bijvoorbeeld een scenario, jullie zijn studenten in een college zaal.
  • Wees niet stil, in tegenstelling tot beffen, kan jij wel je woorden gebruiken om haar nog meer op te winden. Wees dus niet bang om geile taal uit te slaan!

Als jij deze dingen doet, dus haar heerlijk opwindt, ontdekt welke plekjes in de vagina gevoelig zijn, en vol enthousiasme bezig bent. Dan kan het niet anders dan dat zij enorm van je zult genieten!

Naast vingeren zijn er natuurlijk tal van andere fantastische manieren om haar heerlijk te verwennen en ongekend veel genot te geven. In het eBoek de Revolutionaire Seks Methode worden de meest geniale technieken en tips besproken om een vrouw de meest intense en hevigste hoogtepunten ooit te geven.

Alles wordt van begin tot het eind tot in detail uitgelegd. Zodat een vrouw nog beter kunt verwennen en haar zelfs tijdens de penetratie kan laten klaarkomen!

Voor een langdurige intensere vrijpartij: Probeer de Revolutionaire Seks Methode Risicovrij

Opt In Image
Leer van A-tot-Z haar een intens orgamse geven!
Ook als zij nog nooit is Klaargekomen...

Het is gratis - Je gegevens zijn veilig.
Interessant artikel? Deel het!

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons