Hoe verwen je een Vrouw? 7 Belangrijke Tips

Dus jij wilt weten hoe een vrouw verwent? Of ze nou je vriendin is een one nights stand, of je seksmaatje. Als man voel je die innerlijke behoefte om de meest goede seks ooit te geven.

In dit artikel leer je met de 7 tips hoe je haar het meest laat genieten.

Elke vrouw is anders

Het klinkt als een cliché. Maar het is wel zou vrouwen zijn verschillend, maar tegelijkertijd hebben ze ook wel weer overeenkomsten!

Ontdek, ontdek én ontdek!

Dit is het meest belangrijke punt. Het is een valkuil om te denken dat als een bepaalde techniek bij één vrouw goed werkt. Je automatisch ook een andere vrouw gegarandeerd een hoogte punt bezorgt.

Trap daar dus niet in.

Wat daarom een goede mindset is om te hebben is dat je vooral bij de eerste paar vrijpartijen een ontdekkingsreiziger bent. Ontdek wat haar erogene zones zijn, maar ontdek ook op welke ze extra heftig reageert.Observeer luister onthoud

Zeg wat lieve woordjes tegen haar, maar probeer ook wat (lichtelijke) dominante dirty talk uit. De kans is groot dat ze op het één anders of heftiger reageert dan het ander.

Om haar echt het beste genot te geven. Heb je vaak meerdere vrijpartijen nodig omdat je dan de informatie hebt, om te kunnen uitvoeren wat zij het meest lekker vindt.

Als je wilt leren wat ze lekker vindt, moet je natuurlijk wel weten waar je op moet letten.

Hier moet jij op letten

Zo verschillend als vrouwen zijn er zijn ook overeenkomsten. Wanneer een vrouw op haar rug ligt en je bent haar zachtjes aan het strelen. En probeert te achterhalen elke erogene zones het meest gevoelig en opwindend voor haar zijn.

Let op haar gezicht, die verraad veel. En let daarbij vooral op de mond. Soms zie je bijvoorbeeld de mondhoekjes eventjes omhoog gaan. Dan weet je dat je juist zit!

Uiteraard heb je ook geluid, maar dit is niet bij elke vrouw even heftig. Sommige zijn gewoon stilletjes, maar dat betekent dus niet dat ze niet geniet.

Ook kan je naar andere lichamelijke reacties kijken, schokken, ongecontroleerde bewegingen, onbewust toenadering zoeken, of juist een beetje van je afgaan omdat het te heftig is.

Aan het eind voor je gaat slapen, kan je ook uit nieuwsgierigheid vragen, wat zij die avond het meest lekker vond. Dat is mooie informatie om bij een andere avond verder op door te gaan.

De reden dat het beter is om dit aan het eind te vragen. In de plaats van tijdens is dat als je in de tussentijd goed op haar reacties let. Je al veel informatie krijgt en dan totaal niet hoeft na te denken.

Zij kan zich totaal ontspannen en de dingen die doet, over haar heen laten komen en daar volledig in opgaan.

Mocht je erg weinig ervaring hebben dan is het soms wel beter om het direct te vragen. Zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je iets verkeerds doet.

Creëer haar fantasie

Je hebt uiteraard de fysieke technieken en manieren om haar een heftig orgasme te geven. Maar wees je ervan bewust dat een groot deel van haar genot. Zelfs als ze geen orgasme bereikt tussen haar oren zit.

man trekt slipje met tanden uitHaar hersenen zijn het echte seksuele orgaan!

In je ijverigheid om haar goed te beffen of op de beste manier te vingeren. Kan dat nog weleens vergeten worden.

Haar ultieme verlangen of fantasie vervullen op een manier die haar verwachtingen overtreft. Zal een diepere indruk achterlaten dan die ene beftip die haar een orgasme geeft. (Tenzij het haar eerste orgasme is.)

Nu is het dus zaak om achter haar fantasieën te komen of diepe verlangens.

Houdt ze ervan om erg begeert te worden? Is meer het type die gedomineerd wil worden of houdt ze juist heel erg van romantiek?

Als je echt goed bent, dan probeer je nu achter de informatie te komen. Om haar vervolgens over 2 weken onverwachts te verrassen.

Het geeft je genoeg voorbereidingstijd om het écht goed te doen. Want bij sommige fantasieën heb je ook hulpmiddelen nodig.

Hoe zorg je voor de perfecte sfeer?

Wat de sfeer wordt is natuurlijk helemaal afhankelijk van de fantasie.

Het kan een erg liefdevolle romantische sfeer zijn met kaarsjes, rozenblaadjes, wierook, muziek die zich zachtjes op de achtergrond afspeelt. Waarbij je haar hiermee verrast, haar rustig op bed legt, zachtjes masseert etc.

Aan de andere kant, kan het ook erg kinky zijn en een meer Badboy fantasie zijn. Waarbij je haar de slaapkamer intrekt. De kleren van haar lijf rukt.

En als je het echt sexy wilt doen en een scenario vooraf bespreekt. Dan kan je haar ook kleren aan laten doen die stuk mogen gaan. En je echt haar shirt scheurt omdat jij je niet kan beheers en haar moet hebben.

Maak het zo echt mogelijk!

Onthoud ook hoewel het haar fantasie is. Jij uitstraalt hoeveel je ervan geniet.

Probeer je zo goed mogelijk in de rol van, Don Juan, een heuse Badboy of iets anders in te leven. Het zal haar alleen maar prikkelen, ontzettend opgewonden en nat maken.

Zelfs als het een one night stand is kan je elementen uit een perfecte one night stand gebruiken om haar nog geiler te maken. Zodat elke aanraking die je doet nog meer intens voelt.

De magie bevindt zich in haar hoofd…

Onthoud ook dat het echt haar fantasie moet zijn en blijven. Als je zelf enorm opgewonden bent, heb je misschien de nijging om het scenario aan te passen.

Maar er zijn zat andere momenten waarbij het ook om jou kan draaien. Uiteraard moet je er ook van genieten, maar als ze voelt dat haar geile droom uitkomt en jij het ook fantastisch vindt. Dan kan ze er zorgeloos in opgaan.

Rustig en intens of vlug en wild?

Waar het omgaat is dat het moment dat je haar echt ontzettend wil verwennen en goed wil laten genieten. Of dat nou een fantasie is, een lekkere bef beurt, een vrijpartij of iets anders. Jij het rustig en intens maakt of vlug en wild.

Wanneer je haar bijvoorbeeld goed wil laten klaarkomen. Maak dan niet de fout om gelijk op haar clitoris te duiken.

Neem de tijd om ook andere gebieden van haar te strelen, te kussen en te likken. Zodat ze al ontzettend nat en geil is voor je nog maar begonnen bent met vingeren of beffen.

Aan de andere kant, rustig kan niet altijd.

Als zij een wilde fantasie hebt handel dan snel en wild! Door je houding en gedrag zal ze al nat worden omdat je één van haar diepste fantasieën vervuld.

Nu is er geen richtlijn voor hoe rustig of snel je moet zijn. Het beste is om het tempo wat bij die avond hoort, als start te nemen.

Houd daarbij wel rekening dat de seks zelf niet te snel voorbij moet zijn. De handelingen die je doet om haar geil te maken en te verwennen kunnen wel snel zijn. Maar probeer zelf later klaar te komen dan normaal, zodat zij nog langer van de fantasie kan genieten.

Haar orgasme

Uiteindelijk wil je de bezegelen met een intens hard orgasme. Mocht zij niet klaarkomen, zorg dan dat je zelf hard en intens komt zodat zij merkt hoeveel je ervan genoten hebt. (Tenzij het totaal niet in het scenario past.)

Maar aangenomen dat zij een orgasme kan krijgen. Moet je dit natuurlijk vooral doen.

Hoe je haar een orgasme geeft kan je in deze categorie vinden. Daar wordt alles uitgebreid uitgelegd.

Voor nu is het vooral interessant voor welke techniek je kiest want afhankelijk van de situatie.

Je kan haar door penetratie, vingeren en orale seks laten klaarkomen. Over het algemeen gaat vingeren en orale seks het makkelijkst.

Als ze via penetratie kan klaarkomen, dan is het bijna in elke situatie aan te raden omdat te doen. Veel vrouwen vinden dat fantastisch als dat lukt.

Is dit om de één of andere reden niet mogelijk dan ga je haar klaar beffen of vingeren.

Het is goed om te weten wat ze het liefst heeft. Maar wanneer je een meer kinky fantasie uitvoert, zou je misschien vaker voor vingeren kiezen (tenzij ze meerdere orgasmes kan krijgen) omdat je dan ook dirty talk kan doen terwijl ze klaarkomt.

Het beste is vaak om in de situatie te beslissen wat het wordt en je door je gevoel te laten leiden.

Variatie maakt alles nog spannender

Dit is het laatste punt als je een vrouw intens wil verwennen. Houd de variatie erin.

Wanneer je een succes formule denkt te hebben gevonden. Voer dat niet elke keer uit. Vinger haar niet altijd in de zelfde positie, verander de volgorde van likken en strelen.

Laat haar soms meer de controle hebben en neem op andere momenten volledig de controle zelf in handen.

Gebruik ook soms wel speeltjes of attributen en op andere momenten totaal niet.

En als je haar ultieme fantasie uitvoert. Doe dat niet te vaak. Houd het speciaal!

Ben je opzoek naar nieuwe manieren om je partner intens te verwennen. Wil je een vrouw zowel geestelijk als lichamelijk kunnen opwinden? Dat kan! Er zijn namelijk veel technieken die je als man kunt toepassen, zodat een vrouw zich helemaal vrij in bed voelt en zich volledig bij jou durft te laten gaan.

Wanneer je dit toepast en haar daarna vingert en beft, weet ze niet wat haar overkomt alles voelt zo intens fijn. Check de Revolutionaire orgasme technieken hier!

Opt In Image
Wil je haar nog meer verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  • Meerdere INTENSE orgasmes geeft met de Beste Bef & Vinger technieken
  • Haar diepste verlangens zijn waarbij zij zich helemaal laat gaan
  • De Super Effectieve “90% Techniek” die haar geiler dan geil maakt!

Het is gratis - Meer dan 1200 mannen gingen je voor.
Interessant artikel? Deel het!

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons