Hoe een erotische massage geven?

Je kunt je vriend of vriendin bijna niet blijer maken, dan hem of haar jouw je volledige aandacht te geven. En er is eigenlijk geen snellere of lekkerdere manier om te ontspannen, dan een massage.

Wanneer je deze 2 dingen combineert krijg je een erotische massage én breng jij de ander in zo’n heerlijke, relaxte wereld. Dat de gelukkige, de volgende paar dagen nog steeds loopt te stralen!

Hoe geef je een erotische massage?

Je weet vast wel wat een massage is. Maar wat je concreet kunt doen, om een heerlijke erotische, sensuele massage te geven. Zal waarschijnlijk nu nog niet op het puntje van je tong liggen.

Straks wel. 😉

De voorbereiding van een erotische massage

De eerste stap voor een erotische massage. Is er voor zorgen dat je de juiste erotische sfeer neerzet.

Doe de vaste en mobiele telefoon uit net als de pc of laptop. Je wilt geen externe afleiding. Steek een paar kaarsen aan, of gebruik een dimlicht.

Voor de geur, kan je voor geurkaarsen of wierook kiezen.

Als je wilt kan je ook zachtjes op de achtergrond een relax muziekje opzetten. Vergeet ook niet om de kachel wat hoger te zetten, zodat de ander lekker warm blijft. 🙂

En wat jou betreft je kunt naakt gaan of sexy ondergoed aandoen.

Kies een lekkere massage olie, baby olie kan ook.

Wanneer de kans is dat jullie daarna seks gaan hebben en jullie doen het met condoom. Kies dan voor een olie op waterbasis.

Als je de massage op het bed doet, leg een paar handdoeken op de lakens. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken, waar de olie terecht komt. Als je wilt kan je de handdoeken even op de kachel warm laten worden.

Nog een laatste ding, als jullie beiden elkaar willen masseren doe dat op verschillende dagen. Dan hoeft te persoon die gemasseerd wordt, niet na te denken. Hoe hij of zij straks de ander gaat masseren, en kan ‘ie lekker ontspannen en het hoofd leegmaken.

Een lekkere erotische massage, de basis

Nu gaan we in op de techniek hoe jij een lekkere sensuele massage geeft.

Waar je iemand heerlijk kunt masseren

Het hoofd, de nek, de oren, de zijkant van de oksel tot de heupen, de rug, de onderbuik, de binnenkant van de bovenbenen, kuiten, en voeten. Zijn goed plekken om iemand te masseren.

Voor de spanning kan jij je ook de billen masseren, en later de focus leggen op zijn penis of haar vagina.

Hoe masseer ik iemand?

Er zijn verschillende manieren hoe jij met je handen over het lichaam kunt gaan om de gelukkige te masseren.

Glijdend: Ga (licht) met het hele oppervlak van je handen omhoog en omlaag over de lichaamsdelen van je partner. Deze manier van masseren werkt vooral goed bij de rug, borst, armen en benen.

Cirkel beweging: Met je handen of handpalmen een cirkel beweging bij de juiste lichaamsdelen kan erg lekker zijn. En de ‘juiste lichaamsdelen’ zijn de plekken waarbij je niet direct op het bot zit.

Voor het masseren van een paar lekkere billen is deze techniek dus perfect!

Kneden: Kies een lekker lichaamsdeel van de gelukkige, en kneed het alsof het deeg is. Deze techniek kun je goed gebruiken voor de handen, armen, buik, billen, benen, en voeten.

Rollen: Bij deze techniek doe jij een arm of been van je partner tussen je handen en rol je deze alsof het klei is.

Je duim: Wanneer je bij het masseren je op de rug en schouders focust. Gebruik je duim en maak cirkel bewegingen naar de ruggengraat toe en er vanaf.

Je vingertoppen: Gebruik je vingertoppen en nagels (zolang die niet scherp zijn) om verschillende figuren over het lichaam te tekenen.

Je haar: Als je lange haren hebt, kan je die over het lichaam van je partner laten vallen, en erover heen bewegen om de persoon daarmee prikkelen.

Je lichaam: Als jij de massage nog een tintje erotischer wilt maken kan jij ook je lichaam gebruiken. Door bijvoorbeeld als vrouw met je borsten over het lichaam van je vriend te gaan.

Zo…nu staat jou niets meer in de weg om je partner een heerlijke erotischemassage te geven!

Nu zijn er naast het geven van een erotische massage nog veel meer manieren. Om je partner intens veel lichamelijk te geven. In de gratis sekscursus ontdek jij simpel de vele mogelijkheden en hoe je daarmee het best je partner bevredigt!

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Tantra combineert liefde en spiritualiteit met seks.
~

Social Icons