Hoe beffen?

Sommige vrouwen mag je er voor wakker maken, rara wat is het? Juist een heerlijke befbeurt!

Nu is de vraag, hoe kan jij een vrouw beffen, zodat zij jou midden in de nacht wakker maakt om haar te beffen. 😉

Een paar beftips vooraf:

 • Hoe meer jij je tong spitst hoe kleiner het oppervlak en steviger deze is. Hoe minder jij je tong spitst hoe groter het oppervlak dat jij kunt likken.
 • Sommige vinden beffen in combinatie met anus stimulatie, heerlijk. Doe dit niet als verrassing. 😉
 • Vergeet je vingers niet, daarmee kan je ook de binnenkant van haar vagina verwennen.
 • Vooral als het de eerste keer is dat je haar vagina ziet, vertel even hoe sexy deze is, dat geeft haar een fijn en zeker gevoel. 🙂
 • Om haar nog fijner en opgewonden te laten voelen, als je haar likt vertel ook hoe lekker ze smaakt, en hoe opwindend jij het vindt, hoe zij reageert. Maak ook “mmm” geluidjes, zij wilt ook dat jij het fijn hebt!
 • De clitoris is erg gevoelig, ga er in het begin dus niet direct op af!
 • Vergeet niet naast de clitoris dat de binnenste en buitenste schaamlippen, ook geprikkeld kunnen worden.

Dus jij wilt haar beffen?

Weinig vrouwen zullen dat aanbod van jou kunnen weerstaan…

Voor jij aan het echte werk begint. Ga je eerst een verlangen bij haar opwekken, om heel graag door jou gebeft te willen worden…Dit doe je met voorspel.

Zoen haar, blaas en kus haar in de hals. Streel haar aan de binnenkant van de boven benen. Natuurlijk kan je dat gebied ook kussen en likken…

Als je haar weer zoent, kan je soms even met je hand over de vagina gaan, en haar daarmee plagen. Maak ook gebruik van woorden, vertel ook hoeveel zin jij hebt om haar kutje te likken…

Als je haar zo geil hebt gekregen, dat ze bijna jouw hoofd naar haar vagina duwt, dan mag je beginnen. 😉

Tijdens het intense moment, moet je niet verbaasd zijn als ze je hoofd nog meer naar haar vagina duwt.

Hoe beginnen met beffen?

Een groot deel van het beffen komt aan op het stimuleren van de clitoris. Zoals eerder gezegd is deze erg gevoelig…ga er dus niet gelijk direct op af.

Begin bijvoorbeeld eerst met de binnenste en buitenste schaamlippen en werk langzaam naar de clitoris toe. Voor je echt voor de clitoris gaat, richt jij je eerst op het gebied rond de clitoris.

Als je dat hebt gedaan en de clitoris opgezwollen is dan, kan jij er met je tong rondjes om heen maken of doe jij je mond eromheen.

En dan ga je met een gespitste tong (verder uit je mond) of wat minder gespitst. Over de clit heen van boven naar beden. Of van links naar rechts, ontdek wat zij het lekkerst vindt.

Als je haar goed opgewonden hebt, kan je ook even aan de clitoris zuigen. Dan geef je haar even een intens moment van prikkeling, doe dit niet te lang, anders wordt het onaangenaam. (Als ze later dicht tegen een orgasme aanzit mag je er wel langer aan zuigen omdat ze dan meer kan hebben.)

Varieer in het begin, lik in achtjes, doe het alfabet, wees spontaan. En als ze steeds geiler en geiler wordt, meer opgewonden raakt, en richting het orgasme gaat.

Houd dan het zelfde type stimulatie aan, in het zelfde ritme.

Tijdens het intense moment, moet je niet verbaasd zijn als ze je hoofd nog meer naar haar vagina duwt. Dit doet ze omdat ze gewoon enorm geniet, en soms omdat ze wat meer stimulatie wil.

Het is sowieso fijn als ze bijna het orgasme heeft bereikt. Dat jij haar wat heftiger stimuleert, in vergelijking met hoe je begon.

Let op als ze eenmaal is klaargekomen, stop met het stimuleren van de clit. Deze is dan enorm gevoelig en een directe stimulatie kan erg onaangenaam voelen.

Als ze heerlijk gekomen is of genoten heeft, sluit haar even in je armen. En vertel dat zij erg sexy kan genieten en dat het er voor jou erg geil uit zag.

Het is natuurlijk fantastisch om haar een hevig bef orgasme te geven.

Maar hoe zou je het vinden om haar ook tijdens de penetratie te laten genieten van een ongekend heerlijk intens orgasme? Het eBoek de Revolutionaire Seks Methode helpt je exact van a-tot-z op gedetailleerde wijze. Hoe je een vrouw het best en meest intens kunt laten genieten. Zowel tijdens het voorspel, vingeren, beffen als de penetratie.

Als je alles over seks en het vrouwelijk genot wilt leren zodat je haar een super orgasme wil geven. Dan is dit boek een aanrader!

Ontdek en probeer: de Revolutionaire Seks Methode Risicovrij!

Opt In Image
Leer van A-tot-Z haar een intens orgamse geven!
Ook als zij nog nooit is Klaargekomen...

Het is gratis - Je gegevens zijn veilig.
Interessant artikel? Deel het!
2 Reacties
 1. Martin zegt:

  Misschien een gekke vraag. Maar als je een vrouw beft, hoort dat bij het voorspel of moet ik dat nog doen?

  Greetz,

  Martin

  • Seksplaneet zegt:

   Martin, er zijn geen gekke vragen. 😉 Om het beffen goed te laten slagen en haar optimaal te laten genieten, is voorspel belangrijk. Je moet haar voor het beffen geestelijk opwinden. En als je haar goed hebt opgewarmd, dan kan je beffen in het voorspel betrekken of je kunt het ook de “hoofd-act” maken als de avond vooral om orale seks gaat.

   Je kunt haar op uitzondering na (ondeugende seksplekken) niet opeens beffen zonder dat je haar geestelijk wild maakt en het verlangen om gebeft te worden creëert.

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons