Waar denkt een man tijdens de seks? 11 Antwoorden!

Waar denkt een man aan tijdens de seks? Dit is een zéér interessante vraag. En het antwoord hierop is misschien nog wel interessanter.

Belangrijk om te vermelden voor jij de antwoorden krijgt, is dat alle mannen verschillend zijn. Dus dit geldt niet 1-op-1 voor jouw partner. Maar de antwoorden kunnen je wel een inzicht geven in het mannenbrein en daar kan jij je voordeel mee doen!

Gedachtes die over jou gaan

Laten we beginnen met de seksuele gedachtes van een man tijdens de seks over jou. Daar ben je vast wel nieuwsgierig naar.

Perfect!

Dit kan alles van je lichaam zijn. Je billen, borsten, vagina…Alles!

Als hij je naakt ziet en met z’n ogen jouw lichaam in zich opneemt. Dan is er altijd iets wat hem extra aanspreekt. En dan prijst hij zichzelf gelukkig dat hij zulke perfecte billen, borsten, vagina etc. ziet.

Waar jij als vrouw misschien kritisch op jezelf bent. Ziet hij de schoonheid en geniet hij enorm van wat hem het meest aanspreekt.

Een tip: als jij weet wat hij het meest sexy aan je vindt. Draag iets wat het lichaamsdeel dat hij zo sexy vindt extra benadrukt. Dit maakt hem compleet wild!

Oké…Waar heb je dat vandaan?!

Er zijn van die momenten dat de seksuele handeling die jij doet zo intens goed voelt. Dat een man zich afvraagt waar dat vandaan komt. Niet letterlijk in de zin van ex-vriendje of een magazine. Het is eerder de verbazing dat je iets doet wat zo fantastisch voelt. Dat hem compleet in extase brengt.

Ditzelfde geldt ook als je in een spontaan moment iets doet, wat jullie nog nooit eerder hebben gedaan. Ook dan zal hij zo van de kaart raken, dat hij zich afvraagt hoe dit mogelijk is?! Zeker als het iets is waar hij over gefantaseerd heeft.

Dit ga ik onthouden!

onthouden

Er zijn van die momenten dat je als man merkt dat je de juiste snaar raakt. Je hebt iets gezegd, waardoor je vriendin enorm opgewonden raakt. Of hij probeert een

nieuwe stimulatie techniek en ziet hoe heftig je daarop reageert.

Hij vindt het geweldig om jou zo te zien!

En hij zal wat hij zei of deed ook zeker in z’n geheugen opslaan, want jouw reactie is te mooi om dit niet nog een keer op te wekken.

Ben je nou klaargekomen?

Voor een vrouw is het makkelijker om een orgasme bij de man te herkennen dan andersom.

Sommige mannen twijfelen dan ook ze hun vriendin een orgasme hebben geven. Ze zijn zich ervan bewust dat een vrouw kan faken. En als je wat onzeker bent, of een ex-vriendin hebt gehad die fakete. Dan is deze twijfel niet geheel onlogisch…maar wel erg vervelend!

Hoe Intenser de Sex hoe Minder hij Denkt…

Hoe zou ze het vinden als ik dit doe?

Er zijn van die dingen die een man wil doen, maar waarbij je twijfelt om het te doen. Simpelweg omdat hij bang is dat je hier negatief op zou reageren. Een tik op de billen, dirty talk of op je klaarkomen in de plaats van erin.

Omdat je als man niet tijdens de seks afgewezen wil worden, blijven dit vaak gedachtes. En dat is jammer als je dit zelf ook opwindend lijkt.

Tip: durf zo nu en dan wat los te laten wat je opwindend vindt, zodat je hem laat merken dat je voor nieuwe dingen openstaat. Tegelijkertijd moedig je hem ook aan om zelf met nieuwe ideeën te komen.

Gedachtes die hij over zichzelf heeft

Naast dat hij over jou zijn gedachtes heeft, zijn er tijdens de seks ook gedachtes over hemzelf die opduiken.

Je mag nu wel hard worden hoor!

Er zijn van die momenten dat je als man opgewonden bent en seks wil. Alleen werkt het lichaam niet helemaal mee…z’n penis wordt niet hard en is half slap.

Vooral als je hem oraal aan het verwennen bent dan kan het nogal erg aan hem knagen. Want hij begrijpt niet dat als je zo lekker verwend wordt hij ‘m niet omhoog krijgt. Ja, het is frustrerend en je hoopt als man dat je snel weer een stijve krijgt.

Nee, ik ga nog niet klaarkomen

Tijdens de seks kan de druk van een orgasme erg toenemen en heb je liever niet dat de seks eindigt. Dan probeer je als man met alle macht je orgasme uit te stellen. Het ene moment gaat dit makkelijker dan het andere.

Als de seks lekker voelt of jij hem heerlijk pijpt. Dan heeft hij liever dat ‘ie later klaarkomt dan zich gelijk helemaal overgeeft, waardoor hij snel klaarkomt. En op sommige momenten maakt hij het kenbaar dat ‘ie bijna klaarkomt. En op andere momenten, probeert hij het zelf tegen te houden zonder een signaal af te geven.

Ik voel me trots!

Eén van de dingen die een man het graagst doet, is zijn partner enorm verwennen. En als hij ziet hoe jij geniet en je trotshelemaal laat gaan. Dan geeft hem dat een grote dosis zelfvertrouwen. Want als hij jou tijdens het vrijen, vingeren of beffen in extase ziet. Dan kan hij niet anders denken dan dat hij fantastisch bezig en dat is ook zo toch? 😉

Onbewust is het ook een stukje eergevoel en het besef dat je partner heel erg van jou geniet. En dat is een heerlijk gevoel om te hebben!

Andere gedachtes tijdens de seks

Naast gedachtes over jou of over zichzelf. Zijn er ook andere dingen waar een man aan denkt tijdens de seks.

Dit is buitenaards?!

Er zijn van die momenten dat de seks zich zo ontwikkeld. Dat je je beseft dat je nu iets meemaakt wat je nog nooit eerder ervaren hebt. En dat besef is heerlijk!

Hij beseft dat hem iets overkomt, wat zijn stoutste fantasie te boven gaat. Zo’n gevoel van: “Gebeurt dit echt?! Ja, dit gebeurt echt!!

Denkt hij aan andere vrouwen tijdens de seks?

Dat kan. Dit kan eens in de zoveel tijd zijn of als het seksleven in een grote dip zit vaker. Nu hoeft dit zeker geen ramp te zijn. Dit betekent zeker niet dat hij vreemd wil gaan. Het is eerder mentale stimulatie.

Nu zal hij dit niet zo snel zeggen, omdat dit je onnodig onzeker kan maken. Daarnaast is het stellen van de vraag of hij over andere vrouwen fantaseert een erg gevaarlijke.

Hij wilt niet liegen en vraagt zich tegelijkertijd af wat jij aan de informatie hebt.

Dus het is raadzaam om dit links te laten liggen, want ook niet elke man denkt aan een ander tijdens de seks. Daarbij de meeste vrijpartijen slokken hem zo op dat hij niet aan een ander denkt.

Niets…

Verbaasd? Zo gek is dat niet. Tijdens de seks en in een hoge staat van opwinding. Word je nadenk-brein een stuk minder actief.

Kortom je emoties nemen toe en het krijgen van gedachtes neemt af. Vandaar dat hij niets denkt! Hoe meer hij geniet hoe minder hij kan nadenken. 😉

Wil jij trouwens je partner compleet gek maken en zijn diepste seksuele verlangens en behoeftes weten? Volg de Gratis Sekscursus voor Vrouwen!

Interessant artikel? Deel het!
2 Reacties
 1. Lindy zegt:

  Hoe vinger ik mij zelf, zodat ik. klaar kom. Dit heb ik nog nooit gehad en mijn nieuwe vriend is Marokkaans .
  Ik begrijp dat dat heel belangrijk is om zijn vriendin klaar te zien komen . Ik ben een vrouw van 44 jaar
  Ik hoop dat jullie mij dat kunnen leren

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Is slikken goed voor je? Nou...sperma bevat zink en calcium, wat beide goed is voor het voorkomen van tandbederf. Dus slikken kan zeker geen kwaad. ;)
~

Social Icons