Wees geestelijk vrij in bed!

Het is zo logisch en toch gebeurd het niet altijd. Als je seks hebt, geestelijk vrij zijn. Op de één of andere manier weet jij jezelf toch te belemmeren of af te leiden. Terwijl je dat helemaal niet wil.

Hoe word ik geestelijk vrij?

Je kunt moeilijk een switch maken, dat als jij de slaapkamer ingaat (of een andere plek waar je seks hebt) je dan alles los kunt laten. Als je net daarvoor met totaal iets aseksueels bent bezig geweest.

Dus heb je iets aseksueels gedaan, ga bijvoorbeeld eerst nog wat flirten met de ander. Maak seksuele toespelingen, wees speels.

Last van stress?

Als iets seks in de weg staat is dat stress, wij mannen krijgen hem niet omhoog. En jullie dames worden niet nat of opgewonden 🙁

Dus weg met die stress…laat bijvoorbeeld je werk voor wat het is. Je bent er niet mee getrouwd! Ook als de stress door een andere factor komt, laat het los. Eigenlijk kan je bij stress 2 dingen doen.

Als stress door iets komt wat jij zelf in de hand hebt, los het op voor je seks hebt. Is het iets waar jij geen grip op kunt hebben, laat langs je heen gaan.

Verander de setting!

Zoals ik al eerder zei, flirt of zorg dat je in de juiste mindset komt. Neem alleen of samen een lekkere douche, maak het sfeervol met kaarsen, een massage geeft ook ontspanning. Of als jij als man merkt dat zij er met de gedachte niet bij is. Verover haar!

En als vrouw; Jij  kunt natuurlijk bij thuiskomst van je vent hem ook versassen/verwennen!

Je moet dus zorgen dat de andere gevoelens, sterker zijn dan de stress. De seksuele gevoelens moeten het gevoel van stress overnemen.

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Total abstinence is so excellent a thing that it cannot be carried to too great an extent. In my passion for it I even carry it so far as to totally abstain from total abstinence itself.
~Mark Twain

Social Icons