Verleidelijk leren strippen

Kleding uittrekken doen we elke, dag maar je partner verwennen met een verleidelijke stripact is waarschijnlijk nieuw voor je. De ander mag blij zijn dat jij zo avontuurlijk bent aangelegd. 😉
Er zijn eigenlijk 3 fases bij het strippen, de mindset en voorbereiding, het strippen zelf en wat je daarna doet.

De mindset en voorbereiding

Jouw stripper mindset

Jij bent een sexy stripper. Te veel mannen en vrouwen strippen niet voor hun partner, vanwege een bepaalde onzekerheid. Deze onzekerheid is onterecht.

Een stripper vergelijkt zich niet met een andere stripper, elke stripper heeft zijn of haar eigen ding waarom die persoon sexy is. De borsten, uitstraling, billen, ogen, belevenis etc.

Stap in de rol van een stripper, als het helpt geef jezelf ook een strippernaam. 😉

Onthoud het mantra: “Ik ben een sexy stripper!”

De voorbereiding

Naast dat jij jezelf ziet als iemand die een verleidelijk stripshow gaat weggeven. Is het van belang dat jij je voorbereidt, zodat jij ook zelfverzekerd, jouw act kunt uitvoeren.

De kleding

Een simpele regel is voor wat je aantrekt is de combinatie van spannend of sexy en comfort (als in makkelijk en sexy uitstrekken).

Kledingstukken die je uitdoet, moeten bijvoorbeeld niet te strak zitten. Een blouseje is bijvoorbeeld een ‘veilig’ kledingstuk die jij sexy kunt uittrekken. Je kunt langzaam de knoopjes losmaken, en tonen wat er onder zit.

Voor de mannen geeft een overhemd het zelfde effect. 😉

Als je een rokje draagt, zijn rokjes die op kunnen waaien erg sexy. Dan kan hij bijvoorbeeld als jij bukt, kijken wat je er onder aan hebt. En of je er ook wel wat onder aan hebt!

Als je schoenen gebruikt, kies dan voor schoenen die ook makkelijk uit te trekken zijn. Een schoenlepel erbij pakken, of een minuut met je gesp bezig zijn is niet echt handig.

Als jij van jezelf weet dat jij op torenhoge hakken kunt lopen, maak daar gebruik van. 🙂

Echter, is het je eerste stripshow, en je twijfelt, doe het dan niet. Dan kan jij je meer op je act focussen in de plaats van na te denken, of het allemaal wel goed zal gaan.

Om je zekerder of meer als een stripper te vullen, kan het helpen om make-up te gebruiken. Fel rode lipstick, smokey eyes etc.

Als laatst, trek alles aan en oefen voor de spiegel. Zo kan je zien hoe het oogt, doe je nieuwe ideeën op en ontdek je ook wel handelingen sexy en opwindend zijn.

Draai je muziek, houd het bij sensueel en relaxt.

De stripact zelf

Door het te oefenen weet je al in grote lijnen hoe deze eruit komt te zien. Daardoor kan jij handelingen meer op de automatische piloot doen, en je meer op hem of haar focussen.

4 vrouwelijke sexy poses

Als je bezig bent, onthoud dat je regelmatig oogcontact maakt. Zo houd je de spanning erin.

Je zou er ook aan kunnen denken, door eerst wat verder af van hem om haar te strippen. En hoe meer je uit hebt hoe dichter jij bij de persoon kom.

Als het moment daar is en hij of zij genoeg door jou is gek gemaakt, kan je zijn of haar handen pakken, en mag je partner je aanraken.

Zorg verder dat je genoeg ruimte hebt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Of je ergens tegen aan botst of iets omstoot.

Tijdens je stripact is het ook opwindend als jij de ander een beetje plaagt en verleidt.

Laat hem of haar je nog niet gelijk aanraken. Duw je borsten in zijn gezicht, laat hem van dichtbij je lekkere billen zien etc. Speels kledingstukken naar de gelukkige gooien is ook nog een optie.

Wat nu?

De stripshow loopt ten einde. De kans is groot dat je wordt besprongen. 😉 Maar het kan geen kwaad om ook even na te denken, wat je na je stripact gaat doen.

Eindig je opschoot van de gelukkige aan wie jij een mooi showtje hebt gegeven. Zodat hij of zij van dichtbij je lekkere lichaam kan bewonderen en je lekker kan strelen.

Of maak jij de broek van de ander los, en geef hem of haar een orale verrassing.

Nog 7 striptips:

 • Doe niet alsof je een stripper bent, jij bent een stripper!
 • Heb je als vrouw mooie lange haren, maak daar gebruik van. Bijvoorbeeld eerst opgestoken en daarna gooi je ze sexy los. Of laat het voor je borsten hangen om het nog spannend te houden.
 • Een sjaaltje half om de nek van een ander doen en er speels mee plagen, houdt je act ook boeiend.
 • Beslis zelf wanneer de ander naast kijken ook met je handen over jou lichaam mag gaan.
 • Handkusjes, knipoogjes of een stoute blik, het mag allemaal!
 • Maak er een stripper setting van, gedimpt ligt, of rood cellofaan papier over de normale lichten.
 • Gelakte nagels, parfum en bodylotion, zodat je huid zacht is. Kan je net dat extra beetje zelfvertrouwen geven. Waardoor jij een nog meer onvergetelijke act weggeeft.

Neem de tips in je op en veel stripplezier!

Nu is dit nog maar het tipje van de sluier van, hoe jij je partner kunt verrassen en verleiden. Sommige manieren vertelt hij niet eens, omdat hij ze zelf niet kent of omdat hij dat niet durft. Nu kan je hier wel achter komen. Net als alle technieken om een man fantastisch veel lichamelijk genot te geven.

In een cursus die ontwikkeld is voor vrouwen zodat jij de beste seks met hem ooit kan hebben. Worden alle geheimen onthuld. Dit zijn geen standaardtips die je ook in tijdschriften leest. Dit is de praktijk! Je leert tot in detail hoe je een man verwent, wat zijn meest opwindende plekjes zijn. Hoe je hem geestelijk intens geil maakt, hem verrast, verleidt en hoe jullie voor altijd fantastische seks hebben!

Bekijk: Fantastische Seks voor Altijd waarin jullie beide intens intiem genieten

 

Opt In Image
Word zijn Seksuele Obsessie!
Binnen een maand wil hij alleen nog jou en gooit 'ie je op bed!

Jij Leert ook:

 1. Hoe je LIEFDE als kracht Gebruikt om hem de meest Geile ervaring Ooit te geven;
 2. Trucs om hem fantastisch te pijpen, verleiden en te verwennen;
 3. Hoe jij 100% ZELFVERTROUWEN krijgt en zorgeloos van seks geniet, zonder onzekerheden;

Het is gratis - Meer van 1200 vrouwen gingen je voor.
Interessant artikel? Deel het!
2 Reacties
 1. Morrighan Cherretje zegt:

  Hoge Hakken om jouw plaatje van Killerlegs dodelijk af te maken – Lange felrood gelakte Nagels tijgerklauwtje – Lusty Cherryred Lips (mannen herinneren zich vooral je heerlijke smulsmoeltje! ;-)) – Loensende/geile oogopslag.. Tease Him like you are (and will stay) in full Control! Wereld is van ons Dame(s), Punt!

Social Icons