Verlangen, begeerte, lust en toegeven

Is dat niet zoals seks hoort te zijn? Puur verlangen naar de ander, je begeert voelen en de ander begeren…sterke lichamelijke lustgevoelens ervaren om er vervolgens samen aan toe te geven.

Er vol op gaan, zonder remmingen, zorgeloze spontane seks. Waarbij je gedachten uitgeschakeld zijn en je lichaam op z’n meest geil en gevoelig is!

Hoe lekker en mooi dit ook klink…dit is helaas (nog) niet voor iedereen weggelegd.

Want in de loop der tijd hebben mannen en vrouwen een complex gekregen! Zeg maar gerust een brainwash.

Waarom ongeremd genieten niet altijd lukt

Als man hoorde je, en hoor je dit: “Vrouwen zijn geen lust object.”  of “Mannen denken alleen maar aan seks.”

Als vrouw hoorde je, en hoor je dit: “Zij is echt een slet!” of “Je moet je niet sletterig gedragen hoor.”

Deze opmerkingen zorgen voor remmingen. Wanneer je ze vaak genoeg hoort speelt het in op je onderbewuste.

Als man ga jij je lusten verbergen, want je wilt niet dat de vrouw die jij leuk vindt. Je als een vies mannetje ziet, waarbij ze het gevoel heeft dat jij haar alleen maar voor de seks wilt. Dus je stelt je lief begripvol op en houdt je gevoelens in bedwang.

Als vrouw ben je extra voorzichtig, zorg je ervoor dat het seksueel niet (te snel) escaleert en neem je weinig initiatief. Want je wilt natuurlijk niet dat de man die jij zo leuk vindt, je als een ‘slet’ ziet en te weinig respect voor je heeft.

Moet jij je is voorstellen, hoe de seks is als deze 2 personen elkaar ontmoeten?

Hij doet het rustig aan en niet te wild, probeert zijn lustgevoelens te onderdrukken. Zij gedraagt zich netjes, wacht af en toont en laat maar een klein beetje zien hoeveel ze echt geniet.

Klinkt als saaie seks hè?

Dat moet ook wel…want wat is seks of het voorspel ernaar toe, wanneer jij niet je totale gevoel erin kan gooien??!

Hoe het daadwerkelijk zit!

Nu de waarheid…

Die is veel leuker, dan de indoctrinatie van de media, ouders en personen met een negatieve visie.

Want er is iets heel belangrijks weggelaten. Wanneer er een wederzijdse aantrekkingskracht en respect is, dan kunnen al die zinnen de prullenbak in!

Dat is net als zweet stinkt. Hoe erg ‘stinkt’ de persoon die jij leuk vindt tijdens stomende hete seks? Niet, in vergelijking wanneer je een ruimte instapt vol onbekende mensen die jij niet aantrekkelijk vindt.

Aantrekkingskracht verandert alles!

Verlangen: Ja ik wil je!

Hier begint het mee. Jouw geest beeld zich in, fantaseert en stelt zich voor hoe dat heerlijke intieme contact met de ander zou zijn.

De eerste stap naar een intense passionele kus…of seks waarbij alle remmingen weg zijn en je beiden jullie dierlijke instinct volgt. Komt voort uit een intens verlangen om een intieme, fysieke band met de ander aan te gaan.

Maar dat pure is alleen mogelijk als jij zelf erkent dat je het écht wil. Jij moet het jezelf gunnen om de passie en opwinding waar de ander voor zorgt. Compleet te omarmen en je geestelijk laten meeslepen…

Ga het niet onderdrukken of bagatelliseren, maar geniet van het gevoel dat jij zo intens naar iemand kan verlangen.

Want bij wederzijdse aantrekkingskracht zal dat bij de ander niet anders zijn. En de eerste die via woord of daad, (al is het zo klein als een streling) dat gevoel uit. Is een held!

De ander voelt dat namelijk en krijgt bevestiging dat het ‘oké’ is om je zo te voelen.

Daarnaast zijn de grenzen mooi opgerekt. Nu kan de ander op de zelfde manier zich uiten. En als die zich echt goed voelt, zelfs een stapje verdergaan.

Ook al is dat via de mobiel, het uiten daarvan maakt het voor jullie beiden oké. Waardoor je er samen nog voor openstaat dit te voelen. Je zal elkaar alleen maar meer opwinden, door te vertellen hoe heerlijk je het zal vinden om de ander te zoenen.

Of als je al samen bent, dan ga je elkaar heerlijk zoenen wanneer jullie verlangen het kookpunt heeft bereikt!

Begeer me!!!

Dat is wat mannen en vrouwen willen. Maar even voor de man…

Wanneer jij als man het leuk hebt met een vrouw en zij heeft het ook leuk met jouw. Ze kan je met je lachen, vind je diep van binnen een super lekker ding dan wil ze seks met je!

Wat ze niet wil…is een vervanging zijn voor je hand.

Wat ze wel wil is voelen dat jij haar wil door de gevoelens die zij in je losmaakt. Dat ze voelt dat haar uitstraling en gedrag, jouw in vuur en vlam zet. Dat zij merkt dat jij de controle over jezelf verliest en toe moet geven aan de verleiding.

Zij wil merken en voelen dat jij seks met haar wilt, omdat je niet anders kan. Wat jij voor haar voelt is zo sterk dat het niet te negeren valt, ook al zou je dat willen. Zij is gewoon onweerstaanbaar!

Wanneer zij dit voelt, dan ontneem je haar het gevoel dat zij een lustobject is. Omdat ze merkt dat jij seks met haar wilt omdat je haar als leuk, sexy opwindend persoon ziet en niet alleen gebruikt voor je eigen orgasme.

Voor de vrouw…

Hoe stoer, koeltjes of ontspannen hij ook is. En hoewel fysiek gezien seks voor een man sneller lekkerder is dan voor een vrouw.

Alsnog zou hij willen voelen dat jij hem  mega graag wilt, dat jij hem enorm aantrekkelijk vindt. En seks met hem voor jouw ultiem is.

Durf dat hem ook te laten voelen, want bij wederzijdse aantrekkingskracht is dat een ontzettend fantastisch gevoel dat jij hem kan geven!

De angst van het ‘slet’ zijn? Een man die jouw aantrekkelijk vindt en buiten de slaapkamer ook z’n respect toont. Wil hij niets liever dat jij je vrij en ongeremd bij hem voelt. En als je dan gedrag uit dat sommige mensen als ‘slet’ bestempelen, dat is iets dat hij totaal niet zo ziet.

Wat hij ziet is het genot dat jij uitstraalt…hij hoort de mooie opwindende geluidjes, wat hem alleen maar nog geiler maken.

Kortom, als jij de juiste man selecteert dan omarmt ‘ie jouw vrije gedrag en windt het hem alleen maar meer op. Omdat hij ziet hoe fijn jij het  hebt en hoe comfortabel en vrij jij je bij hem voelt!

Pure geiligheid en opwinding

Het verschil tussen vrienden en ‘lovers’ is de lust, opwinding en geiligheid. Vrienden zijn leuk een gezellig, alleen zetten zij jouw niet in vuur en vlam.

Het is juist die lust, opwinding en geiligheid waardoor jullie er vol op gaan. Al die lichamelijke prikkels die je voelt, een sneller kloppend hart, adrenaline die door je lichaam schiet, de dopamine die vrijkomt bij een intense kus. Waar je hersenen naar verlangen, hunkert je lichaam naar!

Lust geeft jullie de kracht om ultiem van elkaar te genieten zonder over iets na te denken. Het schakelt je logica uit, waardoor je intens en zonder remmingen seks hebt.

En wat is nou lekkerder dan dat?

Je bewijst haar niet een dienst, door deze gevoelens te onder drukken en je lichaam onder controle te houden, want hoe kan zij dan zorgeloos genieten?

Net als dat je als vrouw ook niet moet proberen je gekreun en gedrag onder controle te houden omdat je niet ‘verkeerd’ wil overkomen. Als hij merkt dat wat er tussen jullie gebeurt jouw veel genot geeft, maak je hem alleen maar ontzettend blij!

Want zeg nou zelf, als jij seks hebt met iemand die jij mega aantrekkelijk vindt. Dan wil je toch ook dat die persoon intens geniet en de beste vrijpartij ooit heeft? Dan wil je toch dat die persoon zorgeloos geniet, geestelijk vrij is en je samen in elkaar kunt opgaan?

Geiligheid en lust is daar het ultieme glijmiddel voor!

Ik houd het niet meer!

“Ik weet niet wat je met me doet, en ik kan er tegen proberen te vechten, maar je hebt me!”

Erken dat de ander jouw betoverd heeft en jij niets liever wilt dan dat jullie energie samensmelt…Zoen en wordt één…Heb seks zoals je nog nooit hebt gehad. Sta het allemaal toe.

Je kunt net doen alsof je die koele kikker bent. Maar wil jij vol overgave de aanraking van de ander voelen, intens genieten en seks hebben waarbij je zo uitgeput bent dat je de eerst komende 3 dagen moet bijkomen.

Sta het toe dat je de controle over jezelf kwijt bent, dat je met iemand bent die sterker is dan jouw logica.

Dat jij iemand hebt ontmoet die met jouw de ultieme seks wil beleven. En samen met jouw wil toegeven aan de dierlijke oerdriften. Waarbij je achteraf pas merkt dat de nagels toch wat langer waren dan gedacht. En jullie toch wilder met elkaar omgingen dan voorspelt…

Want dat zijn de beste vrijpartijen, seks die jullie verwachtingen overtreft. Die dingen losmaakt waarvan je niet eens wist dat je ze in je had. En seks die dagenlang in je hoofd zich her-afspeelt omdat er gewoon niets beters is, om die plaats in te nemen!

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Wees een leuke vrouw op straat...en gebruik in bed geile praat!
~

Social Icons