10 Tips voor Beffen: Ontdek de Beste Technieken!

Als je weet hoe je een vrouw moet beffen, en zij een vrouw is die daar erg van kan genieten. Dan ben jij iemand die één van haar grootste seksuele verlangens kunt vervullen.

Sommige vrouwen kunnen ook meer genot halen uit een goede befbeurt dan vaginale seks. Voornamelijk omdat jij bij het beffen meer controle hebt over haar genot en de gevoelige plekjes.

En zeg nou zelf, wat is er nog geiler of meer sexy dan een meid die door jou ligt te kronkelen van genot en intens geniet?

Het is daarom erg logisch dat jij wilt leren wat de beste technieken zijn om je vriendin of bedpartner goed te beffen.

De beste manier om haar te beffen

Let wel deze beftips gebruiken zijn voor eigen risico, als zij jouw een paar keer per maand midden in de nacht wakker maakt. Om haar te beffen, dan moet je er maar mee leven. 😉

Beftip #1 – Verban alle haar (mogelijke) negatieve gedachten

Neem samen een douche, daarmee ontneem je haar de twijfel of ze beneden wel fris is. Om haar een nog beter gevoel te geven, fluister en vertel haar hoeveel zin jij in haar poesje hebt.

Dat je niet kan wachten om haar sappen te proeven, haar kletsnat te maken, en haar met je tong en mond te verwennen.

Naast dat je haar opwindt, geef je ook aan dat je haar met plezier gaat beffen. En jij dit niet als iets verplichts ziet, maar er plezier uithaalt.

Een belangrijk aspect van orale seks is dat zij geen negatieve gedachten in haar hoofd heeft.

“Ruik ik wel fris, proef ik wel lekker, vindt hij me daar beneden mooi, vindt hij het fijn om (mij) te beffen.”

Als jij al deze gedachten, tijdens je voorspel weghaalt en haar opwindt, dan kan zijn onbezorgd genieten!

Beftip #2 – De spanningsopbouw

Je moet weten, dat een vrouw spanningsopbouw nodig heeft, wil jij haar echt goed kunnen beffen. En dit doe je niet door met je tong direct op haar clitoris af te gaan.

Focus je dus niet alleen op haar vagina!

Geef haar de tijd om opgewonden en vochtig te worden. Dit doe je door woorden te gebruiken, of dirty talk. Haar te strelen en haar rond de vagina te plagen.

Streel haar boven benen, haar onderbuik. Ga soms met je hand over haar slipje, en dan merk je snel genoeg hoe opgewonden en vochtig zij wordt.

Kus en blaas haar in de nek, zoen haar, als je zin hebt kan je haar ook een sensuele massage geven.

Jouw taak is haar zo geil en opgewonden te maken, dat ze bijna jouw hoofd naar haar poesje duwt… 😉

Beftip # 3 – Verwen haar hele poesje

Het is altijd een goed idee (en vooral) in het begin haar hele vagina met je tong te verwennen. Zo creëer je ook wat anticipatie en spanning bij haar, omdat je niet gelijk voor de clitoris gaat.

De binnenste en buitenste schaamlippen zijn bij sommige vrouwen erg gevoelig. Net als de ingang van de vagina. Maak daar dus gebruik van en ontdek welke plekken, naast de clitoris bij haar nog meer gevoelig zijn.

Beftip # 4 – De ABC techniek

Een van de meest effectieve manieren wanneer je begint met beffen is de ABC techniek.

Het enige wat je hoeft te doen is gewoon het alfabet schrijven met je tong terwijl je haar clitoris likt. Dit is een geweldige daad om te beginnen, wanneer jij haar wilt verwennen door met haar clitoris te spelen. De variatie maakt het voor haar ook leuk.

Het is niet zozeer een techniek voor een orgasme, omdat daarvoor de stimulatie op het zelfde ritme moet zitten.

Beftip # 5 – Gebruik je vingers

Terwijl jij met je mond heerlijk haar clitoris verwent, kan je met je vingers, goed de binnenkant van de vagina stimuleren.

Denk bijvoorbeeld aan de g spot. Als je de clitoris en g spot beiden stimuleert kan je haar zelfs meerdere orgasmes en of een intenser orgasme geven.

Als jij je vingers, naar binnen doet, heb wel, een doel. Doe niet zomaar wat, want als je nog niet haar meest lekkere plekjes van binnen weet. Dan focus jij je (onbewust) minder op het beffen.

Je kunt je vingers ook als extra stimulatie voor de clitoris gebruiken. Je zuigt en likt de clit van de buitenkant, terwijl je vanaf binnen, deze met je vingers masseert.

Beftip # 6 – Mmmmmm

Naast dat jouw gekreun en “mmmmmm” voor haar opwindend klinkt. Kan je haar daarmee ook een vibrerend gevoel geven.

De toonhoogte van het hummen is bepalend voor de vibraties die zij voelt. Een hogere “mmmmmm” zorgt voor snellere vibraties. Terwijl een lagere toon voor minder snel achter elkaar komende vibraties zorgt.

Aanvullend op deze techniek, kan je ook haar lippen likken en dan zachtjes een koele wind eroverheen laten gaan. Dit geeft haar ook weer een speciale sensatie.

Beftip # 7 – Gebruik je hele lichaam

Beffen doe je niet alleen met je tong, zoals eerder aangegeven. Moet je ook je vingers gebruiken. Gebruik ook de rest van je lichaam.

Tijdens de het beffen geniet ze niet alleen van het fysieke, maar ook in haar hoofd. Door met je lichaamstaal uit te stralen, dat je het heerlijk vindt en nog lang niet wilt stoppen. Geniet zij nog meer van jouw beftechnieken.

Een goede manier om met je lichaamstaal te laten zien, dat jij het lekker vindt. Is door haar in de ogen aan te kijken. Toon een glimlach of een ondeugende blik. Dit zal haar heel veel goed doen en maakt de hele ervaring nog opwindender.

Beftip # 8 – Reageer op haar lichaam en geluiden

Dit is misschien een erg overduidelijke tip, maar wel helemaal waar. Om haar op de best mogelijke manier te beffen. Moet je goed op haar lichaam letten en welke geluiden zij maakt.

Wanneer je hier goed op inspeelt. Dan hoeft zij alleen maar te liggen en te genieten van wat jij doet. Zij hoeft je namelijk geen verbale feedback te geven omdat jij precies de juiste dingen doet.

In sommige gevallen probeert ze onbewust je te sturen. Door haar lichaam te bewegen of jouw lichaam en met name je hoofd iets je te verplaatsen. Dit kan toevallig zijn, maar ook dat door dit te doen jij net dat juiste plekje raakt.

Dus, om niet te gissen wat het beste is. Let jij op haar lichaam en het gekreun. Daarmee geeft ze aan wat goed voelt, wat nog beter voelt en wat haar helemaal gek maakt!

Beftip # 9 – Wat heb je liever?

Het liefst wil je dat een vrouw niet hoeft na te denken, tijdens het beffen. Maar wanneer je nog maar net samen bent. Dan is het juist goed om in het begin wel met haar te communiceren. Want als je die informatie eenmaal hebt, dan heb je daar voor altijd profijt van!

Maar hoe kan je dat op een goede manier doen?

Je doet kort een beftechniek en vervolgens vraagje: “Heb je liever dat ik je zo lik?” Je doet daarna weer kort een andere techniek. “Of vind je dit lekkerder?” Je laat haar dus kiezen.

Deze vraag kan je ook stellen, over hoe gespitst zij jouw tong wilt hebben en hoe snel of langzaam je haar likt. Doe dit en je weet welke combinaties en manieren van beffen bij haar het best werken.

Beftip # 10 – Versterk haar genot

Veel vrouwen hebben de voorkeur als ze bijna klaarkomt. Dat je haar verwent door op haar clitoris te zuigen in de plaats van deze te likken.

Verander op dat moment ook niet meer van ritme, vrouwen vinden het lekkerder als ze richting het orgasme gaan, dat je een constant ritme aanhoudt.

Dit waren de 10 beftips, veel plezier vanavond. 😉

Trouwens mocht jij ook interesse hebben in andere geavanceerde technieken om een vrouw intens te laten klaarkomen. Zodat je haar fantastisch ziet genieten? Bekijk de korte GRATIS Orgasme Cursus!

Opt In Image
Leer van A-tot-Z haar een intens orgamse geven!
Ook als zij nog nooit is Klaargekomen...

Het is gratis - Je gegevens zijn veilig.
Interessant artikel? Deel het!
2 Reacties
  1. john zegt:

    Die alfabet techniek is wel een leuke, die gaa ik maar eens toepassen!!!

  2. Michiel zegt:

    Likken is altijd leuk, maar doe het graag wel goed! Anders is er voor haar ook zo weinig aan haha.

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons