Sneaky trucjes om seksuele onzekerheden bij je partner te elimineren

Het is vervelend om bij je partner te zien dat hij of zij ergens onzeker over is, terwijl jij vindt dat je partner dat helemaal niet hoeft te zijn..

Dit vind jij natuurlijk niet leuk en jij wilt je partner graag van de schaamte of onzekerheid verlossen. De trucjes die jij in dit artikel leert gaan verder dan: “Ik vind je mooi zoals je bent.” “Je hoeft je daar niet voor te schamen, meer mensen hebben dat.”

Een echte onzekerheid of angst daarbij moet je want slimmer te werk gaan, wil je deze wegnemen.

Gedrag zegt meer dan woorden

Als je partner een probleem aankaart is de makkelijkste optie om te zeggen dat jij dat niet zo ziet en je partner zich niet zo druk hoeft te maken.

Of wanneer je partner onzeker doet over een bepaald lichaamsdeel, dan is het simpel om te zeggen dat jij het mooi vindt of het jouw niet stoort.

Dat is heel aardig van maar de persoon echt zelfvertrouwen geven, doe je daar niet mee.

Als jij de ander echt over de onzekerheid of schaamte heen wil helpen moet je het subtieler aanpakken.

Juist op de momenten dat het niet ter sprake komt, met name als jullie in bed liggen en seks gaan hebben. Dan kan jij juist het lichaamsdeel waar je partner zo onzeker over is, een compliment geven. Daar iets geils over zeggen of wat extra aandacht aan geven.

Hiermee ziet jouw partner dat jij het wel aantrekkelijk vindt. En als je partner specifiek erover begint, dan komen je acties in bed overeen met wat jij zegt.

Maar wat nou als het een ander probleem is?

Een man die niet altijd een erectie krijgt of een vrouw die moeite heeft om zich te laten gaan?

Hoe kan jij dat omdraaien? Ook door jouw gedrag in de slaapkamer.

Wanneer een man geen erectie krijgt en je weet dat het hem dwarszit. Ga niet zeggen, hoe jammer je het vindt, of dat het niet erg is. Toon dat je het niet erg vindt!

Zeg wat voor heerlijke vent hij is en zoen hem. Leidt de aandacht af van het niet krijgen van een erectie en vertel hem dat je wilt dat je het heerlijk vindt als hij met je borsten speelt.

De kans dat hij een erectie krijgt is groter omdat jullie er niet mee bezig zijn en je laat hem merken dat het jouw weinig uitmaakt. Hiermee geef jij een sterker signaal af dan het verbaal te zeggen dat jij het niet erg vindt en hij meer goede kwaliteiten heeft zoals orale seks.

Wel als je dat zo vindt, laat het hem dan doen! En benader hem vanuit dat oogpunt zonder het wordt erectie te gebruiken zeg gewoon dat je zin hebt om gelikt te worden.

Als je partner zich bijvoorbeeld moeilijk kan laten gaan in bed, omdat zij het raar vindt om te kreunen en zich té bewust is over hoe jij over haar denkt.

Dan kan je haar tijdens het vingeren met woorden extra aanmoedigen. En ook als jij verwent door haar verwend wordt laat goed merken hoe lekker jij het vindt.

Doordat zij ziet dat jij je zo kan laten gaan, kan dat haar een gevoel geven dat het ‘oké’ is om het zelf ook te doen.

Gebruik de televisie of het internet

Je kunt in de situatie zitten dat jij vermoedt dat je partner zich ergens voor schaamt of een bepaalde onzekerheid voelt op seksueel gebied. In de plaats van de persoon er direct mee te confronteren om het probleem weg te halen. Kan je het ook subtiel aanpakken.

Op televisie zijn er diverse programma’s die tijd besteden aan de onzekerheden van iemands lichaam.

En ook op het internet zijn er tal van personen die hun seksuele onzekerheid of probleem aankaarten (op diverse fora). Dit kan jij in jullie voordeel gebruiken.

Als partner ‘hoor’ je te zeggen dat jij de kleine borsten mooi vindt, of dat de grote van de penis niet uitmaakt. Natuurlijk meen je het, maar de ander persoon, kan het zien alsof jij je ‘plicht’ doet.

Door het dus niet specifiek over hem of haar te hebben, kan je dat dus ondervangen.

“Ik heb laatst iets op internet gelezen en dat raakte me best wel…” “Op televisie zag ik een man/vrouw en die…”

Natuurlijk kies jij het zelfde probleem of onzekerheid die jij bij je partner vermoedt.

Op deze manier kan jij zo positief zijn als je wilt en is het niet slijmen, want je hebt het niet direct over je partner. Dat kom omdat jij je partner voor bent deze heeft (nog) niet actief om jouw mening heeft gevraagd.

Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat jij het zo jammer vindt dat iemand zich zo rot voelt en dat jij het juist enorm mooi vindt.

Of je zegt dat je die persoon wel begrijpt, maar dat jij het heel anders ziet. En het bijvoorbeeld heel erg opwindend vindt als iemand zich in bed compleet laat gaan.

Dit zet je partner aan het denken en jij maakt kenbaar dat als hij of zij waarvan jij vermoedt dat die ook last heeft van het probleem. Jij dat totaal niet zo ziet.

Hierdoor geef jij je partner de kans het probleem in een nieuw perspectief te zetten zonder dat jij je mening opdringt.

Als hij of zij er echt mee zit creëer jij ook de perfecte gelegenheid voor je partner ervoor uit te komen. En dat helpt ook om de onzekerheid weg te nemen.

Ik heb wel is meegemaakt, of iemand dicht bij mij

Dit is perfect als jij al een keer eerder zo’n situatie hebt gezeten. Maar ook als jij iemand kent of kende die dicht bij je staat die dat had, kan je die ervaring gebruiken om je partner te helpen.

Stel je partner is onzeker over een lichaamsdeel. En jij hebt vroeger dat ook gehad hetzij misschien een ander lichaamsdeel. Dan kan je dat gebruiken om de onzekerheid bij je partner af te nemen.

“Zal ik je is iets vertellen, misschien een beetje gek, maar vroeger was ik onzeker over m’n X. En ik besef me eigenlijk nu pas hoe onrealistische en irrationeel mijn gedachten waren en hoeveel het me tijdens de seks belemmert heeft. Ik bedoel wat vind jij van X compleet normaal toch?!”

Vertel ook hoe jij over je onzekerheid bent heen gegroeid. Bijvoorbeeld omdat jij je besefte dat veel meer mensen het zelfde hebben als jij. Door je zo kwetsbaar op te zetten en te tonen, kan dat het bewijs leveren dat de gedachten die jouw partner heeft ook irrationeel is.

Het is nooit leuk om je partner te zien worstelen met een onzekerheid of angst waardoor (uiteindelijk jullie) niet het maximale genot ervaren.

Maar jij hebt zeker een invloed om de angst en onzekerheid weg te nemen, besef je dat. Je hoeft het dus zeker niet zo te laten, het is op te lossen!

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Op elk random moment van de dag. Dagdroomt (of denkt) 25% van de mensen over seks...Altijd leuk om te weten, wanneer je een groep mensen om je heen hebt ;)
~

Social Icons