Seksuele Frustratie: Zo los je het op!

Seksuele frustratie is vaak een taboe…Je zit in een relatie, maar er is nauwelijks tot geen seks. En dan kunnen mensen wel zeggen dat het niet belangrijk is, maar wanneer je van iemand houdt en weet wat goede, lekkere, spannende opwindende seks is. Dan is het ontzettend moeilijk om niet gefrustreerd te zijn, wanneer je weken/maanden geen seks hebt.

Hoe krijg je weer fantastische seks?

Dat is wat je wil weten toch? Hoe jij met je partner weer fantastische seks kunt hebben, waarbij de ander het niet als een verplichting ziet en geniet. En waar jij ook van weet dat jij je partner niet tot ‘last’ bent, maar juist een heerlijk sexy onweerstaanbaar persoon.

Ontneem de blokkade

Jouw seksuele frustratie komt onder andere voort uit te weinig seks, gevoel van intimiteit en begeerte. Van jou kant heb je waarschijnlijk van alles gedaan om de seks weer aan te wakkeren, maar niets mocht baten.

Maar wat nou als het probleem niet bij de seks ligt? Op het eerste gezicht lijkt het zo, maar wat jij mist en je partner zijn twee verschillende dingen.

Jij mist de heerlijke fantastische seks met je partner, seks waar je elkaar kunt opvreten. Zéér waarschijnlijk mist jou partner iets anders.

Wanneer jullie dat ‘wat anders’ hebben aangepakt, dan pak je het probleem bij de bron aan. En moet je dan eens kijken wat er gebeurt…

Stel je partner vindt dat er in de relatie wat veranderd is, of zit al een tijd niet lekker in zijn/haar vel. Dan kan jij je partner verleiden wat je wilt, maar de seks zal niet terugkomen.

Wanneer je het aspect van de relatie waar de ander mee zit veranderd of bijvoorbeeld het negatieve zelfbeeld van je partner kan omdraaien. Dan pak je de kern aan waarom jullie geen seks hebben en dat zorgt er ook voor dat je frustratie verminderd en zelfs weggaat.

Trap niet in deze mythes en valkuilen

Hoe mensen met seksuele frustratie omgaan verschilt heel erg. Maar tegelijkertijd zijn er ook zeker overeenkomsten!

Wat deze mythes en valkuilen gemeen hebben, is dat ze wellicht kortstondig werken, maar uiteindelijk een averechts effect hebben. Simpel gezegd het werkt vanavond, maar de drempel voor je partner om binnenkort seks te hebben wordt hoger…

Wij hebben het afgesproken

Dit is een zeer beproefde methode die vaak voorgesteld wordt en uitgevoerd. Wat deze methode heel simpel maakt is dat beide personen accepteren dat er weinig seks is. Maar er een moment is per week/maand dat er seks plaatsvindt.

Geplande seks kan goed zijn, maar dat is het wanneer jullie tijd te kort komen. Geplande seks werk niet goed wanneer gefrustreerd bent, terwijl jou partner geen behoefte aan seks heeft.

Want jij geeft het op om spontaan seks te hebben en gaat ook akkoord met een limiet. De ander sluit als compromis dat eens in de zoveel tijd er wel seks is. Wie is hier de winnaar? Niemand!

Goede seks kent geen verliezers.

En er zijn verliezers, want jij moet toevallig op het afgesproken moment zin hebben en dan ook genieten. Omdat je weet dat er daarna een periode niets gebeurt. Dit gevoel maakt je op z’n zachtst gezegd, niet ontspannen.

De ander is verplicht om op een bepaald moment seks te hebben, want dat hebben jullie afgesproken. Dat is ook niet echt iets waar je opgewonden van raakt.

Kortom maak niet zulke afspraken, want de kans is zeer aanwezig dat jij en/of je partner zich er niet aan kan overgeven. Waardoor de ervaring niet al te lekker is en dat houdt je partner ook alleen maar meer tegen om in de toekomst seks met je te hebben.

Nu wil je natuurlijk een alternatief!

Wat dacht je van een activiteit of handeling waar jullie beide van genieten. Dit kan naar de film gaan zijn, erotische massage geven/ontvangen, knuffelen of iets anders.

Het moet iets terugkerends zijn en jullie dichter bij elkaar brengen. Er moet een mogelijkheid zijn voor intimiteit in de breedste zin van het woord. Want uiteindelijk zijn jullie wel geliefden en niet alleen vrienden…

Naast de activiteit moeten jullie ondertussen ook het obstakel bij je partner wegnemen.

Het is al zo lang geleden!

Feitelijk kan het juist zijn, maar je wilt het niet op zo’n manier brengen. Je praat iemand een schuldgevoel aan. Laten we eerlijk zijn, ken jij iemand die uit schuldgevoel seks heeft gehad en het de beste vrijpartij ooit was?

Dat is ook onmogelijk, maar deze techniek wordt vaak genoeg gedaan en werkt ook. Want als het een tijd geleden is, dan weet de ander dit ook. Die is ook niet gek.

Maar het is niet de manier waar jij de seks mee wilt ontlokken, want dat gaat op de lange termijn alleen maar zich tegen je keren.

Is er een alternatief?

Ja, je kunt erover praten. Je kunt aangeven dat je het lang geleden vindt dat jullie voor het laatst seks hebben gehad. Vraag wat je partner ervan vindt en of die misschien een idee heeft, waarom de laatste keer weken/maanden terug was?

Praten over seks wordt erg onderschat, maar als je in een relatie hebt, werkt dit veel beter dan een schuldgevoel aanpraten. Vaak doen partners dat niet bewust, maar het wordt wel gedaan…

Afwachten het komt wel goed

Er kunnen omstandigheden zijn, die kunnen verklaren waarom de seks nu wat minder is. Maar als jij al een tijd met de seksuele frustratie rondloopt, verwacht niet dat dit op magische wijze weggaat.

Het is erg lastig wanneer je dicht bij de persoon bent van wie je intens houdt en ook echt om geeft. Daar heel vaak geen intimiteit mee te kunnen delen. Seks en intimiteit bij je partner is een lichamelijke uiting van je liefde en om dit niet te kunnen doen. Dat kan erg zwaar zijn…

Nu is de ander NOOIT verplicht om seks met jou te hebben, maar tegelijkertijd kan jou partner ook niet voor jou bepalen om continu met dit gevoel rond te lopen. Jullie hebben een relatie en geen platonische vriendschap, waardoor het jullie probleem is en niet alleen jouw probleem.

Daarom moet jij ook niet afwachten tot het goedkomt, vooral niet als voor jou gevoel de relatie wél goed is.

Een lange periode van weinig intimiteit en seks kan je zelfvertrouwen en zelfbeeld aantasten. Probeer er daarom altijd met je partner over te praten en er samen uit te komen.

Wat belangrijk is om te beseffen: jouw partner is geen tegenstander, maar medestander. Denk jij dat je partner nooit van die intimiteit en seks genoten hebt? Natuurlijk wel!

Begin daarom met communiceren en als je dat lastig vindt, hoeft het ook niet direct face-to-face. Je kunt elkaar ook een brief/e-mail schrijven met alles wat in jullie opkomt. Seks en intimiteit begint met gevoel en uit dat op een manier die bij jullie past, vanuit daar kunnen jullie verder!

Wil jij al direct de frustratie en seksuele sleur te lijf gaan, dan is er een gratis cursus voor je: Doorbreek de sleur! Hier krijg je een slimme techniek die je direct kunt toepassen, zodat je partner direct interesse in je heeft en naar je begint te verlangen… Volg hier de Doorbreek de Sleur cursus!

Interessant artikel? Deel het!
Gratis: de Doorbreek de Sleur Cursus (voor vrouwen)
Gebruik vandaag deze #1 techniek voor direct meer passie & intimiteit!

Het is gratis - Je gegevens zijn veilig.

Welkom!

Social Icons