18 Sekstips voor mannen: dit moet je weten!

Deze sekstips helpen jou om een vrouw intens geil te maken, haar lichaam in extase te brengen en haar in bed te geven wat ze verdient!

8 Sekstips zodat je een vrouw geeft wat ze echt wil

Deze eerste acht sekstips gaan over wat jij een vrouw moet geven. Om keer op keer haar in bed te laten genieten. Wanneer je de 8 sekstips toepast zal elke aanraking intenser aanvoelen en kan jij nog geiler krijgen, dan ze ooit is geweest.

Seks tip 1. Verwijder al haar gedachtes

Als jij wilt dat een vrouw zich lichamelijk, ongeremd aan jouw genot overgeeft dan moet zij compleet vrij in haar hoofd zijn.

Jij moet haar hoofd gedachtevrij maken en haar emoties moeten de overhand krijgen.

Een goede manier om dit voor elkaar te krijgen is zelf door geiligheid en opwinding overmeesterd te worden. Dat werkt namelijk aanstekelijk…

Seks tip 2. Voorspel is niet meer…

Vergeet het voorspel, dit is achterhaald. Wat in je systeem moet zitten is dat je continu haar kan verleiden tot seks. Zelfs als je weet dat je haar volgende week pas ziet, of volgende maand dan kan je haar mentaal al laten hunkeren naar jullie samen zijn.

Doe dat ook!

Seks tip 3. Sta toe dat zij zich mag laten gaan

Wees niet timide. Laat haar voelen dat alles dat wat zij is de slaapkamer doet. Jij dat geweldig vindt.

Als ze ook maar 1% denkt dat jij niet alles van haar kan accepteren of iets raar vindt. Dan zal ze nooit het seksuele genot ervaren, dat in haar zit.

Maar als ze zeker weet dat ze alles bij jouw kan doen, zonder dat jij daar een negatief stempel op plakt. Dan zal zij jou zeker positief verrassen en zich bij jouw vrijer dan wie dan ook voelen!

Seks tip 4. Focus je meer op haar lichaam dan zij ooit deed

Er zijn vrouwen die niet gewend zijn om zichzelf intiem aan te raken. Er zijn vrouwen die weten wat écht slechte seks is en er zijn ook vrouwen die zich erg onzeker voelen.

Uiteraard zijn er ook vrouwen die zelfverzekerd zijn, weten wat echt goede seks is en zo nu en dan met zichzelf spelen.

Nu maakt dit allemaal niet uit..

Als jij meer aandacht aan haar lichaam schenkt dan ooit heeft gedaan, meer begeerte en verlangen toont dan zij ooit heeft gekend. Dan ben jij verre weg haar beste minnaar ooit en overstijg jij haar diepste fantasieën!

Seks tip 5. Wacht, wacht, nu nog niet…

Dit zou je misschien een techniek kunnen noemen, want in de plaats van haar direct te geven waar ze naar verlangt. Laat je haar wachten.

Je richt je op andere delen van haar lichaam zodat de opwinding in haar nog meer stijgt en zij ongelofelijk geil wordt. Hierdoor zullen je aanrakingen nog intenser voelen.

Dit in combinatie met dirty talk is goud!

Seks tip 6. Niet aan het beffen? Gebruik je stem!

Je kunt best een avond stille seks hebben. Maar als je nooit geluid maakt of iets tegen je partner tijdens de seks zegt. Dan is het goed om te ontdekken wat je bij haar los maakt, als jij ook je stem gebruikt.

Nu hoef je niet gelijk aan ‘dirty talk’ te denken. Waarbij je alleen stoute dingen zegt.

Wanneer het een romantische avond is, dan kan je de seks intenser maken, door te vertellen hoe veel je van haar houdt. Of door te vertellen dat je niets liever wilt dan nu dicht bij haar zijn.

Het zal haar hart doen smelten en haar gevoel voor intimiteit met jou groeit…

Seks tip 7. Laat haar je aanwezigheid voelen

Dit houdt in dat je passie enthousiasme uitstraalt. Ze ziet niet alleen dat je er bent ze voelt het. Hierdoor giert de spanning en opwinding door haar lijf.

Een manier om haar je aanwezigheid te laten voelen. Is de leiding in bed te nemen, het beest in jezelf los te laten en zelf het gevoel te hebben dat je haar moet hebben!

Seks tip 8. Dit is de laatste keer dat jullie ooit seks hebben…

Ja, het is zo!

Als jij seks met haar hebt alsof het de laatste keer is. Ongeremd, ongetemd, pure opwinding, passie en liefde. Dan loopt je vriendin over een maand nog bij te komen en over de vrijpartij de fantaseren.

Het zijn van een goede minnaar zit ‘m niet in het standje of een bepaalde beftechniek. Het komt vanuit jou en wat jij in jezelf en haar losmaakt…

7 Sekstips zodat jij een betere minnaar wordt

Met de vorige acht sekstips word je al beter in bed. Maar deze zeven sekstips helpen jou een nog betere minnaar te worden!

Seks tip 9. Voel haar lichamelijk aan

Veel sekstechnieken hoef jij niet te leren als jij haar lichaam aanvoelt. Haar lichaam aanvoelen is zo’n beetje het meest krachtige tijdens de seks. Als jij haar lichaam aanvoelt hoeft zij zich alleen maar aan het genot over te geven.

Ze hoeft jou geen aanwijzingen te geven en is daardoor vrijer in haar hoofd.

Ga daarom ook niet bot een techniek proberen, maar luister juist naar haar lichaam. Zodat je daarop kunt inspelen, want dan weet je zeker dat ze geniet…

Seks tip 10. Voel haar geestelijk aan

Een goede minnaar kan niet alleen haar lichaam aanvoelen, maar weet ook haar geest op de juiste momenten en manieren te prikkelen.

Als je haar geestelijk aanvoelt dan weet je wanneer zij naar romantisch, dominant, onderdanig, stout of een andere prikkeling verlangt.

Wanneer je dit goed aanvoelt, dan kan je daarop inspelen en de juiste signalen terugzenden door je dominant of romantisch te gedragen. Door haar bijvoorbeeld liefkozend strelen of juist een tik op de kont te geven. Maar ook met de zinnetjes die je tijdens de seks zegt kan je haar de juiste geestelijke prikkeling geven.

Wanneer je haar geestelijk goed aanvoelt, kan je haar intens geil maken. En jullie voelen je ook erg verbonden met elkaar omdat de seks een heerlijk samenspel is…

Seks tip 11. Haar seksueel zelfvertrouwen groeit

Als ze met jou in bed is dan zijn haar onzekerheden miniem. Wanneer je dat voor elkaar krijgt, dan gaat er zowel voor jou als haar een hele wereld open.

Als haar zelfvertrouwen in bed hoog is durft ze meer, kan ze meer en voelt zij zich ook enorm verbonden met jou. Omdat ze met jou een gevoel ervaart dat ze nergens anders ervaart.

Haar seksueel zelfvertrouwen laat je groeien door jouw enthousiasme, door altijd alles positief te benaderen, door zelf seksueel zelfvertrouwen te tonen, door haar te vertellen wat zij zo goed bij je doet en echt aandacht aan haar te schenken, zodat zij zich heel speciaal voelt!

Seks tip 12. Laat haar serieus merken hoe onwijs sexy zij is

Dat je seks hebt impliceert al dat je haar onwijs sexy vindt, maar vergeet het ook niet aan haar kenbaar te maken.

Je wilt haar de meest sexy vrouw op aarde laten voelen. En door zoenen en knuffelen laat je al merken wat je voelt, maar door het uit te spreken. (Zonder een grapje te maken.) Kan je haar extra laten merken en voelen, dat zij echt goddelijk en super opwindend is!

Een zéér goed moment is wanneer zij in lingerie voor je staat. Geef complimentjes, laat haar een rondje draaien zodat ze weet dat dit jou opwindt en wees je bewust wat voor sexy vrouw voor je staat!

Seks tip 13. Ontvang als de beste!

Dit gaat nu over jou…Wees een fantastische ontvanger.

Als als man wil jij een vrouw perfect wil verwennen en haar beste minnaar ooit zijn. Geef haar dan het cadeau om jou te verwennen zodat zij dat zelfde fantastische gevoel kan krijgen.

Spreek uit hoe goed zij jou kan pijpen en aftrekken. Maak geluid, laat haar later weten, hoe heerlijk jij het met haar vond en geef aan wat zij zo lekker bij jou deed.

Dit geeft haar namelijk een enorm goed gevoel! En als goede minnaar wil je dat haar geven toch?

Seks tip 14. Blijf op verkenning

Jij bent nooit uitgeleerd er is voor jou altijd weer wat nieuws te ontdekken…

Door samen nieuwe ervaringen mee te maken. Raken jullie seksueel nog meer naar elkaar toe gegroeid. Heb jij nog meer in je arsenaal om haar te verwennen en blijft jullie seksleven spannend en afwisselend.

Seks tip 15. Ga een klein beetje verder

Dit sluit aan op de vorige tip, maar soms moet je nog net een stapje verder gaan dan wat jij of je vriendin in gedachten had. Door buiten de lijntjes te kleuren, kan jij de minnaar zijn naar wie zij altijd verlangd heeft.

Want door zowel jouw als haar grenzen op te zoeken, zal het vertrouwen in elkaar alleen maar groeien en groeien. Dat komt omdat je samen iets nieuws meemaakt, waar jullie nog niet helemaal bekent mee zijn.

Daarnaast worden jullie meer spontaan in bed omdat je de grenzen verlegd.

3 cruciale seksfeiten wanneer je een relatie hebt!
Jij ontdekt wat vrouwen die een relatie hebben, willen dat mannen weten. Omdat ze dit zelf vaak niet durven zeggen.

Uiteraard gelden deze feiten vóóral wanneer jullie relatie goed is. Want als een relatie niet goed is, heeft dat automatisch een negatieve invloed op seks. En nu belichten we het positieve. 😉

Seksfeit 1. Zij wil met jou experimenteren en variëren

Dit hoeft niet gelijk kinky te zijn, maar…

Er zijn genoeg vrouwen die van de seks die ze nu hebben genieten en nog best wat dingen willen proberen. Maar omdat ze niet weten hoe ze dit moeten aankaarten is er weinig variatie en ontdekking.

Wees proactief en ga samen alvast op ontdekkingstocht. Zodat ze niet op een punt komt dat ze de seks eentonig vindt.

Door als man hier de leiding in te nemen, kan je haar nog meer genot geven en help je haar om meer opener te worden. Want het wordt makkelijker om haar seksuele verlangens met jou te delen.

Seksfeit 2. Jouw vriendin wil goed in seks zijn!

Leer haar om jou perfect te verwennen.

In eerste instantie kan dit gek klinken… Jij bent opzoek naar sekstips voor mannen en dan ga jij haar helpen om beter in bed te worden? Terwijl jij haar goed vindt? Ja…

Weet je wat het is. Als een vrouw van je houdt, gunt ze jou het beste. Ook in bed!

Er zijn genoeg vrouwen die beter in bed willen worden, juist omdat ze van hun partner houden.

Veel van deze vrouwen zouden zoiets niet snel zeggen, omdat het moeilijk is om aan te kaarten. Vooral als ze onzeker is, dan is het ontzettend moeilijk voor haar om jou hulp te vragen.

Nu hoeft dat ook niet als jij haar inspireert.

Help haar (letterlijk?) een handje en geef aan wat ze goed doet en op welke manier zou jou heerlijk kan opwinden. Want die informatie kan zij gebruiken.

Tenzij iets echt onprettig is. Hoef je niet direct op een minpunt aan te wijzen. Geef aan wat zij goed doet, want dat is voor jou ook makkelijk om te zeggen.

Door dit te doen geef je haar extra informatie waar ze wat mee kan en wie weet waar zij jou binnenkort mee verrast…

Seksfeit 3. Zij wil voelen dat je seksueel naar verlangt

Wanneer je haar dit kan laten voelen, dan zal je ontzettend veel vuurwerk in bed meemaken. Omdat zij dan zo’n kick en goed gevoel van jou krijgt. Dat ze dit duizend keer terug wil geven!

Het gevoel dat jij dagelijks aan haar denkt, over haar fantaseert en seksueel naar haar verlangt. Dat is een behoefte waar elke vrouw (onbewust) sterk naar verlangt. Juist omdat jij haar liefdespartner bent.

Wanneer zij voelt welk effect zij seksueel op jouw geeft, dan maakt iets enorm krachtig in haar los.

Ze voelt zich krachtig, onwijs sexy, heeft veel seksueel zelfvertrouwen, zal haar best doen jouw hoofd zoveel mogelijk op hol te brengen en wil je van alles in bed geven waar je naar verlangt. Omdat jij één van haar belangrijkste verlangens vervult.

Om een goede minnaar te zijn en haar fantastisch in bed te verwennen. Moet jij haar laten voelen, hoeveel zij seksueel voor jou betekent.

En het vervelende is, wanneer ze dat gevoel te weinig heeft. Kaart ze dit zelf niet (snel) aan. Dit komt omdat het magische effect wat je haar kan geven een stuk minder wordt…

Het gevoel dat zij wil ontvangen moet écht van jou komen.

Je kunt het vergelijken, wanneer jij tegen iemand zegt dat het lang geleden is dat jullie samen hebben geluncht. Vervolgens biedt die persoon het volgende week aan. Je bent wel blij, maar het is minder sterk dan wanneer de persoon. Het uit zichzelf zou hebben aangeboden, zonder dat jij een hint hebt hoeven geven.

Gefeliciteerd, als je deze sekstips en adviezen toepast dat zal je een ontzettend, blije, opgewonden, bedpartner krijgen. En wordt het voor haar onmogelijk, jou niet de beste en de lekkerste te vinden!

Wil je trouwens specifieke tips hoe je een vrouw laat klaarkomen? Bekijk de gratis Korte Orgasme Cursus!

Opt In Image
Wil je haar nog meer verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  • Meerdere INTENSE orgasmes geeft met de Beste Bef & Vinger technieken
  • Haar diepste verlangens zijn waarbij zij zich helemaal laat gaan
  • De Super Effectieve “90% Techniek” die haar geiler dan geil maakt!

Het is gratis - Meer dan 1200 mannen gingen je voor.
Interessant artikel? Deel het!

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons