Seks voor beginners

Wat aanbod komt in dit artikel:

 • Trucs om je zenuwen te beperken;
 • Voorspel;
 • De seks zelf;

Je bent waarschijnlijk nog jong en staat aan het begin van je seksuele leven. Fijn dat je op deze planeet bent beland om te ontdekken wat er op seksueel gebied allemaal mogelijk is!

Hoe komt de seks tot stand?

Er zijn eigenlijk twee manieren waar seks mee begint. Als je begin twintiger bent en jullie nog beiden bij jullie ouders wonen en één van jullie toevallig een vrij huis heeft.

Dan weten jullie wel dat de seks gaat gebeuren, en dan kunnen jullie het tot op zekere hoogte plannen. Samen koken en eten, kaarsjes en een romantische sfeer creëren.

Het kan ook gewoon puur spontaan plaatsvinden. Jullie voelen dat je er klaar voor bent en het gebeurt gewoon.

Nerveus? Hier zijn wat tips…

Seks beleef je het best als je hoofd helemaal leeg is. Een tip is ga samen douchen, dan hoeven jullie beiden je geen zorgen te maken over hygiëne. En het is ook een mooi begin van voorspel. 🙂

Weet ook dat seks niet alleen over technieken gaat, maar vooral wat er in het hoofd gebeurt. Dat je niet veel ervaring hebt, boeit niet. Waar het omgaat, is dat jij er zin in hebt en dat de ander dat ook voelt.

Er eigenlijk maar 2 mogelijkheden.

De eerste mogelijkheid is dat jullie beiden weinig ervaring hebben. Dan is een goede mindset voor jullie, zin hebben en enthousiast zijn en een ontdekkingsreis maken.

Ontdek elkaars lichamen en wat jullie fijn vinden. Als dat het doel is kan het alleen maar goed gaan.

Een tweede mogelijkheid is, dat jij het met iemand doet die veel ervaring heeft. Als die persoon weet dat jij een beginner bent, dan zal hij of zij meer sturing geven. En dat is ook fijn, omdat jij dan spelenderwijs leert. 😉

Seks voor beginners: voorspel

Voorspel is iets geweldigs! Echt waar, vooral als beginner…door voorspel kan jij spelend leren wat de ander fijn vindt en nog geiler maakt.

Stel jullie beginnen met zoenen, dan kan je als man. Daarna gaan testen, of ze het fijn vindt als je in haar nek blaast en hoe ze reageert als je haar daar zoent. En wat er gebeurt als je in haar oor fluistert hoe sexy zij is…

Als vrouw kan je jij hem aan de binnenkant van zijn bovenbeen strelen…vertellen hoe opgewonden jij van hem raakt…

De beste voorspel tip, wanneer je een beginner bent met seks:

Neem de tijd om het lichaam van de ander te ontdekken. En let op de reactie van de ander. Zoals, sneller of heftiger ademen, zachtjes kreunen, een lachje, een kronkeling van genot etc.

Een paar gevoelige plekjes:

 • De oorlel
 • De nek, hals en schouders
 • De binnenkant van de bovenbenen

Vanuit daar kan je naar de meer intieme zones gaan.

De tepels (bij vrouwen), en uiteindelijk de penis of de vagina.

Bouw het moment naar die zones op. Veel mannen gaan gelijk voor de borsten en vagina. Iets wat begrijpelijk is, want deze zones zijn erg gevoelig. En ’t deze lichaamsdelen zijn gewoon sexy. 😉

Alleen bij een vrouw is de spanningsopbouw erg belangrijk.

Daarom heb je aan alleen technieken niets, het gaat er ook om wat jij in haar hoofd laat gebeuren. Door je eerste te focussen op de andere gevoelige plekken, houd je het spannend en onvoorspelbaar. (Handig lees: Hoe je een vrouw geil maakt)

Als je eerst speels met haar borsten bezig bent, zonder gelijk naar haar tepels te gaan. Ontwikkel je een verlangen in haar, zodat zij er naar smacht dat jij met haar tepels gaat spelen. Zo werkt het ook bij haar vagina, eerst het verlangen opwekken dat ze wilt dat jij haar vingert, likt of penetreert. Dan zal ze er veel meer van genieten!

Als de ander jou lichaam ontdekt en je het te spannend vind, om hem of haar aanwijzingen te geven. Vertel of kreun wanneer hij of zij jou op de juiste manier prikkelt.

“Ooh dat is lekker.” Kan je misschien makkelijker zeggen dan ik wil dat je [x] doet.

Dan hoef je geen directe aanwijzingen te geven, maar help je de ander en jezelf wel. 🙂

De seks

Er zijn een paar dingen die je moet weten:

 • Missionary, doggystyle en woman on top, zijn de 3 hoofd standjes, de rest komen daaruit voort;
 • Vrouwen komen moeilijker door geslachtsgemeenschap klaar dan door, beffen of vingeren;
 • Om de seks een extra dimensie te geven, doe aan dirty talk;
 • Als je als man klaarkomt, kom je klaar…twijfel niet of je te snel bent, je bent een beginner en geen pornoster die diverse trucjes gebruikt;
 • Jij bent geen entertainer, het is dus niet nodig om continu van standjes te wisselen;
 • Heb glijmiddel bij de hand, altijd handig!;

Heb gewoon lekker seks, na jullie voorspel en het ontdekken van elkaars lichamen…kan het niet anders dat jullie geil zijn 😉

En doe het dan gewoon, als man begin rustig, om de spanning op te voeren kan je steeds bijvoorbeeld. Eerst je eikel van je penis erin doen, terugtrekken, dan je eikel plus 1,5 cm terugtrekken dan nog eens 1,5 cm erbij etc. Tot je de penis er helemaal in en uit laat gaan.

Bij het stoten begin rustig, en naar mate zij steeds geiler wordt, kan je het ritme verhogen.

Ondertussen kan je tijdens de geslachtsgemeenschap, de ander nog geiler maken. Door te vertellen hoe de ander jou opwindt, hem of haar te zoenen en op een andere manier. De gevoelige plekjes te prikkelen…

En zolang jullie er lol inhouden en jij de seks nu vooral als een mooie ontdekkingstocht ziet, waarin jij steeds meer leert, dan komt het goed!

Interessant artikel? Deel het!
5 Reacties
 1. Carla1995 zegt:

  de eerste paar keren zijn erug spannend en was ik ook zenuwachtig. het is dan fijn om een paar dingetjes te weten zodat je minder zenuwachtig wordt. vooral de tip van dat je niet iemand aanwijzingen hoeft te geven. maar ook gwn kunt zeggen dat het lekkr is slim bedacht!

 2. Gianna zegt:

  Goed artikel, had hier zeker wat aan gehad als ik jonger was geweest!

 3. Miguel zegt:

  boeiend artikel

 4. Kyle zegt:

  Handig artikel. Wat vooral belangrijk is bij de eerste keer is dat je geniet. En dat het nooit je beste zal zijn, maar dat hoeft ook niet 😉

 5. Barbera zegt:

  Ben het met Kyle eens de eerste paar keer moet je het gewoon doen. En zie maar wat er gebeurt, als je van elkaar houd en doet waar jij en de ander zich prettig bij voelt komt het allemaal goed! En later ontdek je steeds meer hoe jij je liefje kunt verwennen en kun je zelf meer genieten. Omdat je ziet dat het allemaal goed gaat en jezelf dan meer kunt overgeven aan de ander.

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Tip voor vanavond: Tenzij je het risico loopt om opgepakt te worden, kreun en toon je dierlijke kant tijdens de seks.
Jouw geluid en ongeremdheid zal de ander alleen nog meer meer opwinden!
~

Social Icons