Praten over seks

Inhoud van dit artikel:

Als jij op seks gebied écht wilt experimenteren, dan moet er over seks gepraat worden. Misschien vind je dat spannend, omdat jullie dat nog niet echt gedaan hebben en weet je niet hoe je moet beginnen…Voordat je dat ontdekt, eerst even waarom het zo belangrijk is.

Hier zijn een paar redenen waarom je samen moet praten over seks:

 • Je partner of bedpartner kan niet jouw gedachten lezen! Hij of zij kan hoogstens proberen in te schatten, wat jij denkt en voelt.
 • De ander kan tot zekere hoogte ontdekken wat jij lekker vindt. Maar uiteindelijk ben jij toch de gene die jou lichaam het best kent!
 • Je hebt beiden fantasieën en verlangens, alleen houden jullie die nu voor je. Zonde! Geef elkaar de kans om de fantasieën waar te maken en elkaars verlangens te vervullen.

  Laten we onze meest stoute, ondeugende en taboe fantasieën delen…Oké, jij begint!

 • Zijn jullie beiden (meer dan) tevreden over de seks? Of proeven jullie samen, dat jullie op seksgebied nog meer kunnen genieten, het beter kan worden, en het intenser kunnen beleven? Dit weet je alleen als je over seks praat…

Hoe praat ik met m’n partner over seks?

Je ziet nu hoe jullie je seksueel nog meer kunnen ontwikkelen, door er samen over te praten. Alleen als jullie dit nog nooit hebben, gedaan kan het lastig zijn. Om het onderwerp aan te kaarten.

Er zijn diverse manieren, hoe jij seks als onderwerp ter sprake kunt brengen:

 • Een externe factor, jullie kijken televisie, en er wordt een seksuele opmerking of grap gemaakt. Je kunt hierop inhaken en zien waar het gesprek naar toe leidt…
 • Als je een wat meer serieuze aanpak wilt en er écht iets moet gebeuren. Dan kan je het ook aan de keukentafel bespreken. Wees gewoon open en eerlijk.
 • Een wilde avond, uitgaan. Jullie zijn ergens wat gaan eten, bij een loungebar wat gaan drinken. Kortom jullie komen tipsy en ontspannen thuis. En dan kun je een leuke fantasie of verlangen met de ander delen. Misschien vervullen jullie die zelfs de zelfde avond. Vraag dan ook wat zijn of haar wensen zijn!
 • Je verwoord je fantasie tijdens de seks, dirty talk kan daarbij ook een hulpmiddel zijn. De ander is dan al enorm geil, en zal dus met jouw verhaal meegaan. Zo laat je de persoon op een ‘veilige’ en speelse manier jou fantasie ervaren.
 • Na de seks. Als jullie lekkere seks hebben gehad. Ga niet gelijk slapen, maar deel je gedachten, vertel wat de ander heerlijk bij je deed. Wat je de volgende keer ook fijn en spannend lijkt. Het kan niet anders dan dat de ander hierop reageert…

Waar moet ik mij van bewust zijn als ik over seks praat?

Je moet begrijpen dat over seks praten, iets persoonlijks is. En dat als je ideeën en van gedachten wisselt over seks, iedereen verschillende smaken heeft, verlangens en fantasieën.

Het stomste is dat als de ander zijn of haar fantasie of verlangen deelt. Jij dit gelijk de grond in boort.

Als test:

Hoe zij jij als vrouw reageren, als hij anale seks voorstelt?

Hoe zou jij als man reageren, als ze zegt dat haar fantasie is dat ze seks heeft met 2 mannen?

Je hoeft niet gelijk te zeggen: “Oké doen we!” En je bent ook helemaal niet verplicht om het verlangen of de fantasie te vervullen. Alleen schiet het niet gelijk af, stel juist de openheid op prijs!

Als je praat over seks, is een gouden regel dat je de ander niet negatief afkraakt. Dan geef je voor de ander weinig reden om ooit nog eens met jou over seks te praten. En te vertellen wat hij of zij graag echt zou willen.

Wanneer je merkt de ander een steuntje in de rug nodig heeft, begin zelf.

Vertel een relatief onschuldige fantasie of verlangen. Dan zal de ander ook meer open worden, en gaande weg kan je dan de meer stoute, ondeugende en taboe dingen bespreken. 🙂

Want hoe zou dit klinken….

Laten we onze meest stoute, ondeugende en taboe fantasieën delen…Oké, jij begint!

Niet echt een aantrekkelijk voorstel hè?;)

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Tip voor vanavond: Tenzij je het risico loopt om opgepakt te worden, kreun en toon je dierlijke kant tijdens de seks.
Jouw geluid en ongeremdheid zal de ander alleen nog meer meer opwinden!
~

Social Icons