Orale sex: Zo geef jij oraal genot

Elkaar lekker met de mond verwennen. Dat is waar orale seks overgaat. Voorspel, naspel, even tussendoor op spannende plekken het kan allemaal!

Want laten we wel wezen. Wanneer je begint met het kussen van je partner in de hals. Dan is de afstand naar zijn penis of haar poesje niet lang.

Het dus geen wonder dat je in de heerlijke verleiding komt om aan orale sex te doen.

Het gekreun die je partner maakt als hij of zij geniet. Het gekronkel van zijn of haar lichaam door jou heerlijke oralekunsten en de hitsigheid. Waarmee hij of zij jou wilt verwennen, maakt orale seks oooh zo leuk. 🙂

Als jij dit al vol enthousiasme dan ben jij waarschijnlijk al heel goed. 😉

Orale sex the sexy way!

Hoe goed jij nu ook mag zijn, met deze orale sekstips weet je zeker dat jij de Picasso van de oralekunsten bent…en mag jij deze (als het aan de ander ligt) elke dag tonen.

Het lichaam van je partner zal nog meer in vuur en vlam worden gezet. Jij gaat hem of haar nog meer lichamelijk laten genieten en een fantastisch geestelijk gevoel geven.

Tip 1 – OMG jackpot!

Niet voor de ander, nee voor jou!

Als jij je orale kunsten mag tonen. Dan heb jij ontzettend veel mazzel omdat jij de meest heerlijke penis of vagina van dichtbij kunt aanschouwen. En deze met je mond en tong heerlijk mag begeren en verwennen. 🙂

Laat de ander ook weten dat jij de jackpot te pakken hebt. Al heeft je partner het meeste zelfvertrouwen van de wereld. Het is toch wel leuk om te weten dat jij die penis of vagina de beste vindt! En je met alle plezier daarmee aan de slag gaat.

Tip 2 – Je weet niet wat je overkomt…heerlijk!

Variatie! Waarom zou je iemand elke keer het zelfde verhaal vertellen en dat de volgende keer weer doen? Geen idee. 😉

Waar wel antwoord op gegeven kan worden is. Waarom zou je het verhaal net iets anders aanpassen. Zodat de ander toch net niet weet wat er gebeurt? Omdat het spannend is! En je routine buiten de deur houdt.

Speel met het gevoel van ritme, verander je tongbewegingen en speel met de geluiden die jij kunt maken. Wanneer je naar de climax toewerkt verander dan niet te veel. Maar voordat je daar bent, heb je genoeg mogelijkheden om je orale seks. Net wat anders te maken dan vorige keer.

Doe dit, want het kan erg verleidelijk zijn om het ‘trucje’ waarvan je steeds weet dat die werkt. Continu te gebruiken omdat je weet het werkt. Dat ‘trucje’ moet je vooral blijven gebruiken, maar durf ook te variëren.

Tip 3 – Orale seks zonder limiet

De clitoris en eikel daar zitten de zenuwen, en door deze plekken tijdens orale seks te stimuleren, maak jij de ander gek. Maar ja jij bent een kunstenaar, met één kleur kan jij niet werken!

Jij moet meer hebben, de balzak, schaamlippen, de rest van de penis en vagina en plus de binnenkant van de bovenbenen. Al deze plekjes zijn ook gevoelig, minder gevoelig maar wél gevoelig. Laat deze dus niet links liggen.

Ontdek met je mond en tong de gebiedjes. Als vrouw kan je tegelijkertijd wanneer je bezig bent z’n ballen masseren. Als man kan je vingerend haar g spot stimuleren.

Daarnaast mochten jullie in een nog meer kinky bui zijn. Dan kan je tijdens je orale kunsten de ander ook anaal vingeren. Focus je niet alleen op de clitoris en eikel bij orale seks, maar plezier meerdere gebieden. 🙂

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Tantra combineert liefde en spiritualiteit met seks.
~

Social Icons