Ben jij als vrouw onzeker in bed? Ontdek de oplossing!

Veel vrouw zijn onzeker in bed. Dat je onzeker bent in bed uit zich in geen initiatief durven nemen, seks vermijden en jezelf verbergen.

Nu zijn er veel verschillende onzekerheden, maar elke onzekerheid die er is, valt sowieso binnen één van deze drie categorieën:

 • Onzeker over het lichaam
 • Onzeker over de prestaties
 • Schaamte…

In dit artikel ontdek je hoe je als vrouw van deze onzekerheden af kunt komen. Zodat je eindelijk van jouw onzekerheid afkomt.

Onzeker over het lichaam

Onzeker zijn over je lichaam bijna elke vrouw kent het wel, maar wanneer deze onzekerheid de seks in de weg zit dan heb je een probleem. Je denkt te veel na en kan niet 100% van de seks genieten.

Mocht je onzeker over je vagina zijn lees dan dit artikel!

Naast dat vrouwen onzeker over hun vagina zijn, zijn veel vrouwen ook onzeker over het lichaam. Dit is ook niet gek met de schoonheidsideaal dat de media projecteert.

Make-up, plastische chirurgie en fotoshop zijn aan de orde van de dag. Op televisie in films, in tijdschriften en op het internet ontkom je er niet aan. En deze invloeden kunnen er (onbewust) voor zorgen dat je aan jezelf gaat twijfelen.

Je kunt van je kan duizend keer horen hoe mooi, sexy en aantrekkelijk je bent. En je weet dat hij niet liegt, maar het helemaal omarmen lukt je ook niet als je onzeker over je lichaam bent.

Nu is de grote vraag wat kan je eraan doen om zekerder over je lichaam te worden? Zonder sporten of het licht uit te doen tijdens het vrijen? Laten we het probleem tussen de oren aanpakken.

Hoe versla je de onzekerheid over je lichaam?

Je hebt kunnen lezen dat onzekerheid over je lichaam niet raar is. Het is zelfs te verklaren, maar dat bekent niet dat je er mee hoeft te leven. Jij kan je onzekerheid verslaan.

De meest effectieve manier om je onzekerheid te verslaan is door er tegenin te gaan. Dit kunnen kleine stapjes zijn.

Bijvoorbeeld: als jij graag in het donker seks hebt, dan steek je de volgende keer kaarsjes aan. Je vrijt dan niet in volle licht, maar je geeft niet toe aan je onzekerheid. Door je er wel bewust van te zijn, maar er niet aan toe te geven, krijg je zelfvertrouwen.

Een simpelere manier om direct je zelfvertrouwen te laten groeien is door lingerie aan te schaffen, waarbij jij je pluspunten benadrukt. De pluspunten zijn de delen van je lichaam waar jij trots op bent.

Wees creatief gebruik, panty’s, satijnen handschoenen je kunt zelfs een sexy half-masker dragen. Alles om ervoor te zorgen, dat jij je sexy voelt en je ook zo gedraagt.

De derde manier, hoe lastig ook, is zéér intiem en daarom erg effectief!

Jij gaat liggen, bij voorkeur naakt of in lingerie. En jouw partner vertelt liefdevol van top tot teen wat hij mooi aan jou vindt en bemint ook elk lichaamsdeel dat hij sexy vindt.

Dit zal voor jou wennen zijn en jij zult je misschien wel oncomfortabel voelen en daar is in het begin helemaal niets mis mee. Want jij ervaart ook hoe hij jouw lichaam ziet en je voelt zijn liefde. Dit brengt jullie dichter bij elkaar en hoe vaker je dit doet, hoe meer jij je kan ontspannen en genieten.

Het is wel belangrijk dat je zijn complimenten niet afzwakt of weglacht.

Onzeker over de prestaties

Een vrouw kan op twee manieren onzeker zijn over haar prestaties jij kunt:

 • Onzeker zijn over het verwennen van je partner
 • Onzeker zijn over het eigen orgasme

Verwen ik mijn partner goed genoeg?

Ben jij onzeker over pijpen of twijfel je of je wel je partner goed bevredigd? Je bent zeker niet de enige, maar er is ook zeker wat aan te doen.

Of jij je partner goed verwent is afhankelijk van:

 • Hoe enthousiast je bent
 • Jij kunt anticiperen op je partner
 • Bereid bent om te leren

Ervaring is geen voorwaarde of jij je partner goed kunt verwennen. Want wat bij je vorige partners goed werkte, hoeft niet bij je huidige te werken. Het is daarom niet van belang hoeveel bedpartners je hebt gehad of hoe vaak je een handeling hebt gedaan.

Daarnaast staat enthousiasme veruit op één! Waarom?

Wanneer jij enthousiast bent, voelt hij zich geliefd. Moet je eens voorstellen hoe het voor hem voelt als jij enthousiast zijn penis likt?

Het is geen ‘unieke’ techniek, maar als jij die energiek doet, vindt hij het helemaal fantastisch!

Anticiperen is ook belangrijk om je partner goed te verwennen, omdat je dan kunt bijsturen met wat je aan het doen bent.

Als je merkt dat het pijpen oké gaat, dan kan je proberen om het sneller te doen en afhankelijk van zijn reactie: ga je terug naar de vorige snelheid, blijf je op hetzelfde tempo of ga je nog sneller.

Wanneer jij goed op zijn reactie kan inspelen, zal hij intens van je genieten.

Bereid om te leren: wanneer je openstaat om iets nieuws te proberen, zal jij je partner met andere technieken kunnen bevredigen en kan jij je techniek aanscherpen.

Leren doe je door eerst inspiratie op te doen en het daarna in praktijk te brengen.

Zeg nou eerlijk? Kan je geen van drie?

Hier is nog een goudentip: als jij tijdens het verwennen je partner je liefde kan laten voelen, dan doe je het altijd goed!

Dit komt omdat je dan gepassioneerd bent, jij je op hem focust en op intuïtie het ‘juiste’ doet.

Ik ben onzeker over m’n orgasme?

Kom ik wel klaar? Er zijn genoeg vrouwen die klaar kunnen komen, maar bij hun partner faalangst hebben.

Dit is één van de redenen waarom vrouwen faken. De drang om een orgasme te krijgen is zo groot, dat het faken ontstaat.

Maar wat kun je aan ‘druk’ doen als je wil klaarkomen of het gevoel hebt dat je moet klaarkomen omdat je partner het leuk vindt?

Wanneer je de prestatiedruk voelt, omdat jij je partner wil plezieren dan moet je dat aan hem vertellen. Hij is de persoon die de druk bij je kan wegnemen.

Als je merkt dat je partner ‘baalt’ wanneer je niet klaarkomt, dan is het raadzaam om een goed gesprek met hem te voeren. Vanuit het mannelijk perspectief is het niet altijd duidelijk, waarom jij na de seks voldaan bent, ook als je niet klaarkomt.

Dat komt omdat het mannelijk en vrouwelijk lichaam verschilt. Wanneer hij begrijpt dat jij niet altijd een orgasme hoeft te hebben om de seks heerlijk te vinden. Valt de verplichting om een orgasme te hebben van je af. Omdat je weet dat jij tevreden bent als je ook niet klaarkomt.

Ook ‘schreeuwen’ is niet nodig. In de porno wordt het gedaan, omdat de impact voor de kijker groter is. Maar als jij een stille genieter bent, voel je vooral niet verplicht om geluid te maken. Als je dat wel hebt, leg het aan hem uit en vertel ook na je orgasme hoe goed hij is. 😉

Schaamte tijdens de seks…

Schaamte voor een fantasie of schaamte om bepaalde seksuele handelingen uit te voeren. Kan je seksleven erg beperken.

Belangrijk om te weten is dat schaamte aangeleerd gedrag is. Jij wordt niet met de schaamte geboren. Gelukkig kan je daarom ook van je schaamte afkomen…

Maar hoe kom je van je schaamte af?

Laten we een veelvoorkomende schaamte nemen: ik durf niet wild bij m’n partner te zijn en me volledig te laten gaan.

Deze schaamte ontstaat onder andere door termen als ‘slet’ en ‘sloerie’. Het probleem met schaamte is dat dit vaak in de jeugd jeugd begint en dit nu nog steeds effect op je heeft.

Wanneer tijdens de seks de schaamte opduikt moet je het volgende doen:

Haal voor de geest wanneer je voor het laatst belemmert werd door je eigen schaamte om helemaal los te gaan? Wat voelde je toen en wat was het effect?

Erken het gevoel. Het schaamte gevoel duikt op en je hoeft het niet weg te drukken. Met wegdrukken gaat de schaamte namelijk niet weg. Spreek jezelf toe.

Het is heel naar dat toen je jonger was de schaamte je leven is ingeslopen. Maar nu jij een geweldige partner hebt die om jou geeft. Verdien jij het niet dat iets uit het verleden nog steeds een negatieve invloed op jouw seksleven heeft!

Wanneer je de schaamte voelt ga je tegen het gevoel in. Doe iets wat je de vorige keer niet zou doen. Kus hem, zeg iets geils, zuig aan z’n vinger. Waar het omgaat is dat jij je niet laat tegenhouden door de schaamte. Je hoeft niet direct iets totaal anders te doen, maar gun jezelf dat ene stapje.

Dit kan je voor elke schaamte doen. Als jij een fantasie hebt, kan je eraan toegeven door eraan te blijven denken of met jezelf te spelen.

Door te erkennen dat de schaamte er is en door jezelf toe te spreken. En tegen jezelf te zeggen dat de schaamte die vroeger ontstond, nu niet meer het recht heeft je seksleven te beïnvloeden en daar naar te handelen. Zal de schaamte die je hebt na verloop van tijd verdwijnen. Helemaal als je de positieve feedback van je partner ontvangt!

5 Tips voor onzekere vrouwen:

1. Stop met het vergelijken van jezelf ten opzichte van andere vrouwen. Wanneer je merkt dat jij jezelf negatief aan het vergelijken bent. Roep jezelf de halt toe!

2. Laat je meeslepen door de passie! Hoe meer jij in het moment zit, hoe kleiner de kans is dat jij je onzeker voelt of ergens voor schaamt. Want hoe meer emotie jij voelt, hoe minder je kunt nadenken en jezelf kan tegenhouden.

3.  Ga online eens op zoek naar voor en na beelden van make-up en fotoshop. Hiermee krijg je een meer realistisch beeld en het besef dat uiterlijke perfectie vooral gecreëerd wordt.

4. Wanneer jij jezelf meer wil laten gaan tijdens de seks. Kan het het helpen als je online op zoek gaat naar verhalen die erotisch en prikkelend zijn. Probeer ervan te genieten en laat je meeslepen…Accepteer je eigen seksualiteit en gun jezelf het plezier!

5. Leer jezelf iets nieuws. Dit kan een erotische massage zijn, strippen of iets anders waarmee jij je partner kunt verwennen. Door iets nieuws te leren en je partner daarmee te verrassen. Krijg je door de positieve feedback een enorme zelfvertrouwen boost!

Succes en ook jij kan je seksuele onzekerheid in bed de baas zijn en meer zelfvertrouwen krijgen!

Opt In Image
Word zijn Seksuele Obsessie!
Binnen een maand wil hij alleen nog jou en gooit 'ie je op bed!

Jij Leert ook:

 1. Hoe je LIEFDE als kracht Gebruikt om hem de meest Geile ervaring Ooit te geven;
 2. Trucs om hem fantastisch te pijpen, verleiden en te verwennen;
 3. Hoe jij 100% ZELFVERTROUWEN krijgt en zorgeloos van seks geniet, zonder onzekerheden;

Het is gratis - Meer van 1200 vrouwen gingen je voor.
Interessant artikel? Deel het!
2 Reacties
 1. Lindsay zegt:

  Hej

  ik heb het soms nogal moeilijk met zelfvertrouwen. Ik ben soms of
  redelijk wat terughoudend. Ik zou meer willen durven. Zoals initiatief
  te nemen, zelf nieuwe dingen doen/voorstellen,…
  Ik twijfel ook dikwijls aan mijn eigen :-).

  Groetjes

  • Seksplaneet zegt:

   Hey Lindsay,

   Dat is lastig, maar zeker wel op te lossen!

   Een effectieve manier om het aan te pakken is om met kleine stapjes te beginnen. Dus je doet iets kleins wat je normaal niet zou doen, wanneer je ziet dat hij positief reageert groeit je zelfvertrouwen.

   Daarnaast adviseer ik je om geen vergelijkingen te maken en uiteindelijk moet je op een punt komen dat jij jezelf het vertrouwen gunt dat wat je doet goed is. Je intenties zijn juist en dat is heel belangrijk.

   Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Social Icons