Ben jij als man onzeker in bed? 5 Tips

Ben jij als man onzeker in bed en wil je een oplossing? Jij bent zeker niet de enige en er zijn tal van mannen onzeker in bed, maar gelukkig is hier wat aan te doen. Met een paar nieuwe inzichten kunnen bepaalde onzekerheden al snel verdwijnen.

Nu is elke onzekerheid uniek maar de kans is groot dat jouw onzekerheid/onzekerheden binnen één van deze drie groepen valt:

 • Onzeker over het lichaam
 • Onzeker over de prestaties
 • Schaamte…

In dit artikel worden alle drie de aspecten besproken, zodat je jouw onzekerheid ook kunt oplossen.

Onzeker over het lichaam

De meeste onzekerheden van het lichaam hebben de maken met:

 • De penis
 • Gewicht/bouw
 • Smaak/geur

Dit zijn veel voorkomende lichamelijke onzekerheden. Wat belangrijk is om te weten is dat jij hier meer last van hebt dan je partner. Sterker nog in veel gevallen vind de vriendin het niet eens een probleem.

Je kunt dan ook zeggen dat het echte probleem tussen de oren zit en daar zit ook de oplossing. Laten we één van de grootste onzekerheden pakken. De penis!

Onzeker over je penis?

Ongeveer 30% van de mannen is ontevreden over z’n penis. Vaak gaat de onzekerheid over de grootte. Uit dat zelfde onderzoek bleek dat er ook mannen met een gemiddelde lengte ontevreden waren.

Nu kan je allemaal methodes proberen om de penis groter te maken, maar dat heeft geen zin. Maar zoals je ziet is dat niet het echte probleem. Het echte probleem is het idee dat jij te klein geschapen bent.

Maar wat is te klein?

Ja, er is een gemiddelde…Maar ook mannen met een gemiddelde lengte zijn ontevreden. En zelfs al is je penis kleiner dan gemiddeld, dan hoeft dat geen probleem te zijn.

Wist je bijvoorbeeld dat de g spot tussen de 2 en 5 centimeter diep ligt? Is je penis daar te klein voor?

De clitoris kan je zelfs zien, heb jij je penis nodig om deze plek te stimuleren en haar seksueel genot te bezorgen?

Natuurlijk niet.

Wat is het dan wel het probleem?

Je vergelijkt jezelf net iets ‘beters’!

Het slechtste wat je kunt doen jezelf vergelijken met een pornoster, die mannen worden ook geselecteerd op hun grootte. Net als dat bij Victoria Secret een model aan bepaalde eisen moet voldoen om een Angel te mogen zijn. Moeten dan alle vrouwen die geen Angel zijn onzeker worden? Uiteraard niet.

Hier zijn en paar feiten over de penis:

 1. De lengte van je penis is grotendeels erfelijk je kunt er dus niets aan doen
 2. De penis bepaald niet hoeveel zij geniet in bed (tenzij het haar diepste overtuiging is)
 3. De meeste vrouwen komen niet klaar door penetratie

Kortom: focus je op het genot dat je wel kunt geven, want daarin zit ‘m de winst!

(Hier is trouwens nog een goed artikel als jij je onzekerheid over je penis wilt oplossen.)

Onzeker over de prestaties in bed

Als we het over prestaties hebben dan komen vooral de volgende punten naar voren:

 • Niet te snel klaarkomen
 • Hard worden
 • Haar bevredigen/orgasme geven

Hier is een handig artikel en uitgebreid over te snel klaarkomen. En daarom beperken we ons in dit artikel tot het krijgen van een erectie en haar genot.

Lang genoeg hard worden?

“Blijft mijn penis wel lang genoeg stijf?” zoals je weet is dit sowieso niet bevorderlijk voor je erectie. Maar wat kun je doen om deze onzekerheid te verminderen?

Wanneer je geen gezondheidsproblemen hebt dan zit je erectieprobleem tussen je oren…

Je herkent het vast wel dat wanneer de seks geil is en vloeiend loopt. Je niet bezig bent met of je penis hard wordt en hoe lang deze hard blijft. Daar ben je te geil voor.

Het is een feit dat er momenten zijn dat je als man geen hard penis krijgt. Het beste wat je dan kunt doen is je vriendin onwijs geil verwennen!

Door juist met haar bezig te zijn, raak jij uit je hoofd en ga je weer genieten. De kans is dan groter dat je een harde krijgt en zij zal zoveel genieten dat de seks die avond geslaagd is.

Ja, je hebt geen harde penis nog voor goede seks. Wanneer jij je dat beseft, zal je vaker een harde krijgen en ook veel meer van de seks genieten.

Geef ik haar genoeg genot?

Kan een vrouw faken? Ja, dat kan! Maar…..

Dit hoeft helemaal niets te zeggen over het genot dat je haar geeft. Een deel van de vrouwen faket haar orgasme omdat haar partner wel z’n best doet, wat hij doet goed voelt, maar zij simpelweg niet klaarkomt.

Laten we voorop stellen dat haar genot:

 1. Niet afhankelijk is van hoeveel ervaring jij hebt
 2. Met een paar simpele aanpassingen enorm kan toenemen
 3. Zowel jou als haar verantwoordelijkheid is

Dit zijn gewoon feiten!

Of iemand nou 0 of 200 bedpartners heeft gehad. Als jij het geil vindt om je vriendin te zien genieten en kunt inspelen op wat zij lekker vindt. Dan kan je haar beste sekspartner ooit worden. Het gaat erom dat wat jij bij haar doet met aandacht doet.

Daarnaast kan je ook altijd bijleren!

Als je echt onzeker bent: lees dan deze beftips, hoe je haar moet vingeren en hoe je een vrouw mega opgewonden maakt!

En dan het laatste punt…

Als man heb je het gevoel dat haar orgasme en haar bevrediging op jou schouders rust. Dat is niet zo. Dit is een gedeelde verantwoordelijkheid. Zij moet communiceren wat ze lekker vindt en waar ze niet van geniet als ze ontevreden is.

Wist je dat er ook vrouwen zijn die wel genieten, maar dit niet zo uiten. Sommige vrouwen zijn stille genieters waardoor je niet door (hard) gekreun merkt dat ze geniet. Ga er daarom niet automatisch vanuit dat omdat ze niet veel geluid maakt zij ook niet geniet.

Kom van je (seksuele) schaamte af!

Schaamte is een rotgevoel. Het leidt af van wat jij lekker vindt, omdat je er niet volledig van kunt genieten.

Wat belangrijk is en goed nieuws: schaamte is aangeleerd gedrag! Dit komt voort uit negatieve reacties of een pijnlijke ervaring uit het verleden.

Je bent er niet mee geboren, maar het heeft zich ontwikkeld. En omdat het aangeleerd gedrag is, kan je er ook weer vanaf komen.

Schaamte komt in vele vormen voor, maar welke schaamte jij ook hebt. De schaamte kan in 3 stappen opgelost worden:

1) Haal het gevoel van schaamte naar boven. Het is heel rottig, maar om het probleem op te lossen, moet je even het gevoel naar boven halen. Waar schaam jij je voor? Laat het bovendrijven en erken het gevoel in de plaats van het weg te drukken.

2) De volgende keer als het schaamte gevoel weer opduikt. Besef dat dit gevoel voortkomt uit het verleden en nu geen invloed meer op je mag hebben. Spreek jezelf toe, want jij verdient meer dan dat!

3) Verleg nu grens. Als jij een schaamte hebt voor dirty talk, een fantasie of iets anders en je doet er daardoor nooit iets mee. Door direct na je schaamtegevoel je gedrag aan te pass zal jij je schaamte overwinnen! Dit mag best iets kleins zijn. Het gaat erom dat jij je seksleven niet meer door iets uit het verleden laat beïnvloeden.

Jij bent het waard en wat je voelt is goed!

5 Tips voor onzekere mannen:

1) Stop met jezelf te vergelijken! Je bent onzeker waardoor je bij elke vergelijking de verliezer bent en daarom moet je ermee stoppen.

2) Kom je te snel klaar of krijg je geen erectie? Richt je volledig op het genot van haar. Hiermee leidt jij jezelf af en wat is er nou fijner om je vriendin te zien genieten? Ook als je klaargekomen bent of geen hard krijgt kan ze van jou genieten.

3) Als je onzeker bent over je bedprestaties zorg dan dat je informatie inwint zodat jij je zekerder voelt. Met een paar simpele dirty talk zinnetjes en een paar subtiele aanrakingen kan je haar al direct meer genot geven.

4) Verleg je grenzen! Dit betekent niet over je grenzen gaan. Maar door je onzekerheid houd jij jezelf tegen. Nu hoef je niet direct het roer om te gooien, maar zet eens een klein extra stapje. Je zult merken dat de positieve reactie van je partner goed zal doen!

5) Wees eens één avond iemand anders…een rollenspel kan heel veel goeds doen als je onzeker bent. Je kunt je dan anders gedragen dan je normaal zou doen en de kick die je daarvan krijgt, werkt door wanneer je weer als ‘jezelf’ seks hebt.

Laat je onzekerheid niet winnen en pak het aan. De meeste onzekerheden zijn onrealistisch en de beste manier om het aan te pakken. Is door tegen je gevoel in te gaan, want dan groeit het besef dat je er naast zit. Mocht je een vraag hebben over je onzekerheid laat dan vooral een reactie achter!

Nog steeds onzeker: volg Gratis de:hoe laat ik een vrouw klaarkomen cursus! Met deze informatie kan jij elke vrouw altijd laten klaarkomen!

Opt In Image
Leer van A-tot-Z haar een intens orgamse geven!
Ook als zij nog nooit is Klaargekomen...

Het is gratis - Je gegevens zijn veilig.
Interessant artikel? Deel het!

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons