Seks voorspel: Welke 20 dingen jij moet weten!

Een van de belangrijkste ingrediënten voor goede seks is een brutaal, spannend en ondeugende voorspel. We noemen het ‘voorspel’. Maar dit concept is een beetje achterhaald, eigenlijk moet je het zien dat jij de ander verleidt en opwarmt.

Sommige tips kan namelijk je ook uitvoeren om je partner te verrassen of een glimlach te geven. Zonder dat er daadwerkelijk seks plaatsvindt.

Lees dit artikel en ontdek hoe je het heetste en meest opwindende seksuele voorspel krijgt!

Tips voor ultiem seksueel voorspel

Maak tijd
Voor goed voorspel moet je de tijd nemen. Zorg dat jij en je partner lekker ontspannen zijn. Maak gebruik van de spanningsopbouw en laat elkaars verlangen groeien.

Sensuele massage
Wie houdt er niet van massages? Elkaar aanraken kun je extra sensueel maken door langzaam van een normale massage over te gaan tot een erotische massage.

Door sexy je sexy te kleden bijvoorbeeld een paar sexy kousen en sexy slipje zet je al gelijk goed de toon.

Vergeet niet om veel olie te gebruiken, kaarsen, wierook of geurkaarsen. En breng de kamer op een lekkere temperatuur zodat de gemasseerde het ook lekker warm heeft.

Stimuleren van de tepels (van hem en haar)
Zowel voor mannen als vrouwen zijn tepels een erogene zonne, maak daar gebruik van. Raak ze lichtjes aan, ga er met een veer langs en verwen de tepels met je mond en tong.

Als extraatje kan je ook met blokje ijs aan de slag gaan.

Een tip als man: Houd de spanning erin en ga niet gelijk voor de tepels, maar werk naar dat moment toe. Maak haar zo gek dat ze bijna jouw mond naar haar tepels duwt. 😉

Ga het lichaam verkennen
Wat voorspel zo mooi maakt is de mogelijkheid om op tal van manieren het lichaam van je partner te ontdekken.

Maak het je missie om elke millimeter van het lichaam van je partner te kennen. En te weten welke zones de ander laten genieten en héél erg laten genieten.

Deze ontdekkingstocht maak je met je lippen, tong, vingertoppen, handen en sexy voorwerpen. Neem de tijd verken de buik, de benen, de rug, de hals en alle andere plekjes!

Suggestief verleiden
Dit kan zowel binnen als buiten de slaapkamer. Als vrouw kan je bijvoorbeeld verleidelijk aan je vinger zuigen, alsof je een blow job simuleert.

Zet z’n penis in de wachtkamer
Plaag je partner door niet gelijk met z’n penis bezig te zijn, maar hem er naar te verlangen.

Streel hem zachtjes aan de binnenkant van de dijen met lange bewegingen. Kus hem daar ook, speel een beetje met z’n ballen tot hij het niet meer houdt. En dan beloon je het wachten. 😉

Vergeet niet de billen
Naast dat billen sexy zijn, zijn het ook erogene zones, maak daar goed gebruik van.

Masseer de billen van je partner en ben je in een beetje ondeugende bui geef dan gerust een tikje.

Bij de mannen is het gebied de perineum (tussen de balzak en de anus) gevoelig. Dit gebied kan je zachtjes met je vingers masseren. Bij de vrouwen zit deze plek tussen de vulva en de anus.

De lippen
Ga met je vinger langs de lippen van je partner en laat deze daarna langzaam in mond belanden zodat eraan gezogen kan worden. Dit zelfde kun als vrouw met je tepels doen, en als man kan je dit met je penis doen.

De hals
De hals is een geweldige erogene zone. Als jullie meer in zijn voor een romantisch voorspel, dan kan je zachte kusjes geven of zachtjes blazen. Een zuig zoen hier en daar is ook lekker.

Zijn jullie in een wat meer kinky stemming, dan kan je ook zachtjes in de hals bijten om elkaars dierlijke kant naar boven te halen.

Tenen zuigen
Aan elkaars tenen zuigen kan erg ondeugend zijn, daarnaast zijn je tenen en onderkant van je voeten erg gevoelig.

Gebruik je hele lichaam
Gebruik je hele lichaam om de ander te masseren. Zorg voor voldoende en gooi al je lichaamsdelen in de strijd.

Bind je vriend of vriendin vast
Je hoeft niet per se aan sm of bdsm te doen, om je partner vast te binden. Tenzij je dat wilt natuurlijk. 😉

Je kunt namelijk simpel met een sjaal je partner vastbinden. Het hoeft helemaal niet strak, het gaat meer om het idee en de sfeer die je creëert.

Speel met jezelf
Verwen je partner door te laten zien hoe geil jij kunt zijn en hoe heerlijk jij kunt genieten. Speel met jezelf en geef een leuke show weg. Jullie kunnen natuurlijk ook tegelijk met jezelf spelen om elkaar op geilen.

Je partner blinddoeken
Blinddoek je partner met een sjaal voor je aan de slag gaat. Nu kan de je partner alleen nog de oren en tast gebruiken om zich te oriënteren. Dit maakt elke aanraking extra spannend omdat je partner niet weet wat er gaat gebeuren.

Maak ook gebruik van verrassingen, zorg de ander niet kan voorspellen wat er gebeurt. Dit maakt het voorspel nog spannender.

Je kunt hierbij denken aan een ijsblokje, veren, als je in een kinky bui bent, zelfs kaarsvet. Laat je fantasie de vrije loop en heb verschillende dingen bij de hand waarmee je zijn of haar lichaam kunt prikkelen.

Doe elkaars kleren uit
In plaats van zelf je kleren uit te doen, trek elkaars kleding uit. Als jullie niet binnen 1 minuut naakt willen zijn. Dan kunnen jullie ook doen dat bij elk nieuw stukje bloot. De ander zich op die plek focust en verwent met kussen en strelen.

En als alles uit is, hebben jullie elk deel van elkaars lichaam verwent. 🙂

Sexy eten
Verhoog de pret tijdens het voorspel door met voedsel aan de slag te gaan en het van elkaar af te eten of te likken.

Gebruik slagroom, bessen, chocolade … bijna alle eetbare lekkernijen zijn veilig om rond de geslachtsdelen, zolang niet erg warm of pikant voedsel is. 😉

Leef jullie uit en eet sexy!

Leuke outfits
Een thema voor de afwisseling is altijd erg leuk. Dit kan je extra kracht bijzetten door een uniform of outfit aan te doen. Hierdoor kunnen jullie nog meer in de rol van leraar leerling duiken. Dokter, verpleegster of een ander leuk scenario.

En daarbij een outfit of uniform staat ook gewoon enorm sexy en kan de ander eigenlijk alleen maar nog meer opwinden!

Lingerie
Als we het dan toch over kleding hebben. Een man is erg visueel, maak daar gebruik van door sexy lingerie aan te doen. En verleidt hem met je sexy uiterlijk.

Als afwisseling zou je hem natuurlijk ook thuis kunnen opwachten in lingerie.

Teasen
Wat voorspel zo heerlijk maakt is dat het verlangen naar elkaar als maar groeit. En dat doe je onder andere door de ander enorm op te winden, en niet gelijk alles te geven.

Laat de ander verlangen naar een bepaalde handeling, jouw lichaam en jouw aanraking.

Wanneer je merkt dat je partner het niet meer houdt, dan maak je hem of haar nog één keer gek. (Je partner moet niet gefrustreerd raken, maar wel ultiem naar jouw verlangen.)

Vervolgens beloon jr het wachten met een fantastische finale! En dan geef jij je partner waar hij of zij zo naar verlangt heeft.

Voorspel is niet alleen voorspel
Zoals eerder gezegd.Voorspel is niet per se iets wat je kunt doen voor de seks. Het is ook iets dat je ver voor de seks kunt doen…

Een spannend briefje in de agenda van je partner stoppen. Een passionele kus in een kleedhokje tijdens het shoppen. Een ondeugend sms’je. Het kan allemaal!

Het zijn allemaal heerlijke manieren om uren of zelfs dagen van te voren te beginnen je partner een goed gevoel te geven. En de opwinding te verhogen.

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Vergeet je handen niet warm te maken, wanneer je een sensuele of sex massage geeft. Dat is voor de ontvanger wel zo prettig!
~

Social Icons