Eerste keer anaal tips

Hoewel anale seks misschien niet voor elke paar een seksuele activiteit is om te doen. Is het voor de wat meer avontuurlijke mensen een leuk kinky idee om minimaal één keer uit te proberen…

Anale seks kan voor mannen en vrouwen heerlijk zijn

De anus is erg gevoelig en zorgt voor een geweldige orgasme voor zowel mannen als vrouwen. Naast dat mannen het geil, kinky en stout vinden om een vrouw anaal te nemen. Is er ook een percentage hetero mannen die zelf ook van anale stimulatie genieten.

Door die vele zenuwuiteinden (en het stimuleren van de prostaat, g spot) kan anale seks voor zowel mannen als vrouwen tot een heerlijk anaal orgasme leiden.

Lees het artikel en ontdek hoe jij met anale seks kunt beginnen!

Begin met anale speeltjes…

Als jij nog nooit aan anale seks hebt gedaan, dan kan de penis misschien nog een stapje te ver zijn om mee te beginnen. Vooral als hij groot geschapen.

Als je iets anaal inbrengt moet je lichaam en (jij) ontspannen zijn. De spanning of het wel met z’n penis lukt zal daar niet bij helpen.

Een andere reden waarom het goed is om met een kleine buttplug, anaal kralen of een ander speeltje te beginnen. Is dat jij je kringspier kunt trainen en leert om er controle over te krijgen.

Des te meer anale ervaring je krijgt. Hoe gemakkelijker jij iets naar binnen kunt laten gaan.

De overgang van niets, naar een penis is veel groter. Dan bijvoorbeeld van butplug naar penis.

En het oefenen hoef jij natuurlijk ook niet alleen te doen…Je kunt ook samen met je partner met de speeltjes aan de slag gaan. 😉

2 stimulaties tegelijk!

Een andere goede manier om te beginnen is dat hij met zijn pink, je anaal stimuleert. Maar je tegelijkertijd ook beft, of vingert.

Let op, als een vinger of speeltje in de anus is geweest, mag deze niet meer voor de vagina gebruikt worden.

Door je g spot, of clitoris te stimuleren, raak jij nog meer opgewonden. En koppel je het plezier van een orgasme ook aan anale stimulatie.

5 Tips voor anale sex:

  • Gebruik lekker veel glijmiddel.
  • Doe het in stapjes.
  • Wees ontspannen, ’t kan helpen dat hij jou een vaginaal orgasme geeft.
  • Voor een orgasme: ontdek samen waar de g plek en prostaat zit.
  • Als je een dildo gebruikt, gebruik een langwerpige voor meer grip.

Experimenteer en ontdek of anale seks een verrijking voor jullie wordt!

Mocht je érg geïnteresseerd zijn in anale seks en het liefste al vandaag deze overheerlijke activiteit willen ervaren, volg dan deze GRATIS anale seks cursus! Alle belangrijke punten worden behandeld en je leert fantastische anale stimulatie technieken!

Opt In Image
Heb jij je ideale seksleven al?
Er is geen seksueel plafond je kunt altijd meer genieten en nieuwe dingen ontdekken...

Was dit artikel boeiend? Blijf op de hoogte krijg
exclusieve updates. En verhoog je plafond eindeloos...

Interessant artikel? Deel het!
4 Reacties
  1. Caroline zegt:

    Kijk aan dit artikel heb je wat. Ik heb voor ik het artikel las al wel aan anale seks gedaan. Ik was er zo nieuwsgierig naar. Natuurlijk wel zenuwachtig. Maar als ik met mezelf bezig was deed ik soms wel een vinger naar binnen. Maar ja een penis is natuurlijk wel groter!!!

    Moet eerlijk zeggen dat ik in het begin er niet gelijk helemaal wild van werd. Althans het gevoel. Ik voelde me namelijk wel behoorlijk stout. Hoe dan ook nu vind ik het geweldig. Het is vooral belangrijk om als vrouw het tempo aan te geven. En dat je het opbouwt. Dat ik mezelf zo nu en dan wel eens met m’n vinger naar binnen ging heeft denk ik wel gehlopen.

3 Onmisbare ingrediënten zodat anale sex overheerlijk voelt!

Hét 3 Stappenplan voor gegarandeerd pijnvrije anale seks!

Het is gratis - Je gegevens zijn veilig.

Aanbevolen Artikelen

Social Icons