Dirty talk gebruik het!

Inhoud van dit artikel:

Stel je eens voor…jij ligt nu in bed naast die sexy persoon waarmee jij een intense, passionele en opwindende nacht meegaat hebben. Je voelt zijn of haar lichaam, je wordt geil aangeraakt en jullie beiden raken steeds meer opgewonden. En kussen elkaar intens, zonder enige remmingen…

Mist er nog wat?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jullie, als tijdens het voorspel en de seks. Jullie, de passionele, sensuele en geile gevoelens rauw onder woorden brengen?

Dat jij als man verteld, hoe hard je pik wordt, omdat zij jou zo lekker kan pijpen. En dat jij als vrouw hem heerlijk vertelt hoe jij van hem bent, en hij jou heerlijk mag nemen!

Zou dat de sex een extra dimensie geven? Echt wel!

Dirty talk? Ik durf nog niet eens hard te kreunen

Als jij nog nooit of nauwelijks tijdens de seks praat. Kan het best spannend en onwennig zijn om uit het niets, de meest stoute en ondeugende dingen te roepen.

Laat het woord “dirty talk” niet misleidend zijn. Als man hoef je echt niet gelijk een woord zoals slet te gebruiken.

Waar het eigenlijk omgaat is dat jij door middel van woorden je tijdens de seks uit.

Dit kan om verschillende reden…

Een simpel is omdat jullie beiden geile praat erg opwindend vinden en een hulpmiddel is om een bepaalde fantasie extra opwindend en realistisch te maken. Een andere reden is omdat het bij jullie manier van seks hebben past. Dirty talk kan er ook voor zorgen dat jij of je bedpartner makkelijker/intenser klaarkomt.

Hoe begin je met dirty talk?

Voor je begint met dirty talk. Moet begrijpen is dat tijdens de seks de regels veranderen.

Wanneer we geil zijn, opgewonden, naar de ander verlangen en je samen zin hebt om eens samen goed te genieten van seks. Dan worden jouw woorden in een hele andere context geplaatst. Dan wanneer je die zelfde zin tijdens het eten zou gebruiken.

Net zoals je in de woonkamer penis, vagina zou gebruiken. Zijn de meer voor de hand liggende woorden voor dirty talk, pik/lul en kutje/poesje.

Als je als man haar buiten de slaapkamer met respect behandeld, kan je binnen de slaapkamer wanneer je haar eens lekker van achter neemt, haar bij de haren vastpakt, best zeggen dat zij jouw geile sletje is.

Alleen voor je bij dat punt beland gaat er natuurlijk nog wel wat aan vooraf. 😉

Dirty talk begin al bij het voorspel (en kan zelfs daarvoor plaatsvinden). Als zij in sexy lingerie op bed ligt, kan je als man vertellen hoe sexy zij is en hoe heerlijk opgewonden jij van haar wordt.

Andersom als jij als vrouw bijvoorbeeld merkt dat zijn penis stijf wordt, kan je een opmerking maken. Hoe graag jij deze in je mond wilt hebben.

Een andere manier om dirty talk te gebruiken is om een aanraking nog intenser te maken.

“Merk je dat bij elke keer dat ik je aan de binnenkant van je bovenbeen streel, je steeds meer opgewonden raakt.” of “Hoe meer ik je in je hals kus, hoe meer jouw kutje naar mijn vingers verlangt.”

Een goede manier om de dirty talk op te bouwen is dus, door te vertellen wat jij doet. En hoe de ander zich daarbij hoort te voelen.

Ga geen zinnetjes uit je hoofd leren. Dat heeft geen zin. Vertel wat in je opkomt, welke opwindende gevoelens jij hebt. En wat de ander voelt tijdens jouw aanraking.

En hoe verder geiler jullie worden en intenser met elkaar bezig zijn. Hoe ondeugender en stouter jullie tegen elkaar kunnen praten. “Kom hier met die pik!” of “Ik ga jou nu zo lekker neuken.” Etc.

5 Dirty talk tips

 • Aangezien vrouwen vaker onderdanig zijn, en je leest dit artikel als man. Wees de persoon die de eerste stap zet!
 • Een simpele manier om met dirty talk te beginnen is, door te vertellen hoe opwindend of geil de ander jouw maakt.
 • Inspiratie heb je altijd; door geil, sensueel of stout te verwoorden wat jij doet en hoe de ander zich bij daarbij voelt. Hoef jij geen zinnen te onthouden.
 • Je hoeft geen 1000 verschillende zinnen te zeggen, als de ander ergens goed op reageert. Mag je dat zeker een paar keer hergebruiken. 😉
 • Pas de dirty talk aan op het niveau van opwinding. Begin rustig bij het voorspel en maak het geil en lekker stout als jullie goed bezig zijn.

Video met tips voor dirty talk:

Wanneer je eens dirty talk hebt gebruik wil je niet meer terug. Als je dit nog nooit hebt gedaan zul je blij verrast worden wat voor mooi effect het heeft.

Jullie zullen elkaar nog meer opwinden en de seks intenser maken en beleven.

Wil je naast dirty talk nog meer manieren hebben om jezelf en je partner op te geilen. Zodat je samen zo hitsig wordt dat er een intense passionele vrijpartij ontstaat? Ontvang de gratis seks cursus en binnen een maand zal het in bed nog spannender en geiler worden!

Opt In Image
Hoe jij straks Heerlijk je Vriend met Dirty Talk Verleidt en Geil maakt!
Leer alles om binnen 3 dagen de Geilste Dirty zinnetjes tegen hem te zeggen!
Interessant artikel? Deel het!
6 Reacties
 1. Vrouwtje zegt:

  Mijn man was altijd heel stil in bed. Ik had er geen grote problemen mee, maar vond het wel jammer.

  Toen ik het voorzichtig aankaartte en aangaf dat hij best wel stout tegen mij mocht praten. Kwam hij al wat meer los.

  Het begon onschuldig en toen hij merkte dat ik het leuk vond dat we niet meer stil waren, werd het steeds meer.

  Nu weten we niet beter en heeft het ons seksleven zeker verrijkt! 🙂 Het was al lekker maar nu is het echt top!!!

 2. Patrick zegt:

  Zelf ben ik nogal een dominante man. En met dirtytalk kan ik dat goed uiten. Merk ook dat meiden die op dominante mannen vallen het mega geil vinden omdat ik m’n power nog meer kan tonen

  Zelf vind ze het heerlijk als ik haar mijn sletje noem en vertel hoe sletterig zij is en vertel hoe ik haar ga neuke

  Kan me ook geen sex voorstellen waarbij ik geen dirtytalk gebruik

  • Seksplaneet zegt:

   Mooi man! Ja seks is niet logisch en dus kan je die dingen gewoon zeggen. Zij weet dat jij respect voor haar hebt en jouw woorden maken haar gewoon gei. Patrick jij lijkt me ook wel iemand die het van nature heeft.

   In tegenstelling tot de man van “Vrouwtje” maar dat is ook niet erg! Want het is knap als je iets nieuws durft te proberen om de seks die je hebt nog meer fantastisch te maken. Daar kun je alleen maar respect voor hebben!

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Als dit geen prestatie is...een man verspreidt ongeveer 17 liter van het mannenlijksap tijdens zijn leven?!
~

Social Icons