Buitensex: ontdek het orgasme buitenshuis

Buitensex komt vaker voor dan je denkt en het is een fantasie die regelmatig bij mannen en vrouwen terugkomt. Als jij seksueel avontuurlijk bent ingesteld of van een experimentje houdt, dan zal buitensex je niet teleurstellen!

Zo maak jij buitenseks tot een succes

Voor sommige mensen zal de fantasie van buitenseks meer plezier geven dan de realiteit. Maar wanneer je de juiste voorbereidingen treft dan is de kans groot dat het een succes wordt.

Wat maakt buitensex  zo opwindend?

Om volop van buitensex te kunnen genieten. Is het goed om te begrijpen wat het spannende aspect ervan in.

In het algemeen word je geleerd. Dat seks iets is wat je samen met iemand deelt. Er zijn geen andere bij betrokken en die moeten er ook zo min mogelijk van afweten. Anders krijg je allemaal labels op je geplakt.

Daarnaast kan jij je wellicht nog wel als tiener herinneren dat als je met jezelf speelde. Je ook niet betrapt worden omdat je wist dat jij je dan zou schamen.

Zoals je ziet, gaat buitensex tegen deze principes in. Waar je normaal de seks probeert te verbergen. En waar je vroeger met jezelf speelde op momenten dat je (bijna) niet betrapt kon worden. Ga je daar nu tegen in.

Je zoekt bewust met de ander de spanning op. Het voelt ondeugende en opwindend tegelijk. En waar je bij masturbatie alleen betrapt kan worden. Voel jij je beide veiliger omdat je elkaar hebt.

Je gaat samen het avontuur aan.

Jullie zijn samen bezig om seks te hebben en niet betrapt te worden.

Jullie bepalen hoever het gaat

Je kunt buitensex een beetje vergelijken met de ‘verkrachtingsfantasie’ die vrouwen hebben. Hoewel je de mogelijkheid creëert om betrapt te worden. Hebben jullie deels in de hand of dit gebeurt.

Afhankelijk van de plek en het tijdstip dat jullie kiezen. Is de kans klein of groot dat jullie betrapt worden. Je moet je voorstellen dat wanneer jullie een bos inrijden om elf uur ’s avond. Het is niet warm en jullie hebben seks in de auto.

Dan is de kans niet groot dat je betrapt wordt, maar de kans is er nog steeds…

Terwijl als jullie het op een warme zomerdag in de duinen doen en erg goed geluid bij maken. De kans op betrapt worden een stuk groter is. Dat is de controle die jullie zelf hebben.

Jullie bepalen de locatie, hoe laat en hoeveel geluid jullie maken. Dit heeft allemaal invloed op de kans om betrapt te worden.

Bij een ‘verkrachtingsfantasie’ wordt de vrouw wel ‘verkracht’ maar uiteindelijk beslist zij toch hoever het gaat. Zo is het ook met buitenseks.

Jullie hebben seks buitenshuis, maar beslissen zelf hoe groot jullie de kans maken om betrapt te worden.

Buitensex tips: de praktijk

Je begrijpt nu wat buitensex opwindend maakt. En dat jullie samen veel invloed hebben op het betrapt worden. Nu ben je vast wel benieuwd hoe buitenseks in de praktijk werkt. En jullie fantasie uitlaat komen!

Tip 1 – Bereid je voor op simpele manieren

Neem nou het idee van seks op het strand.

Als fantasie erg leuk, maar als je in de praktijk merkt dat het zand op plekken weet te komen waarvan je niet eens wist dat je ze had, dan is het toch beter om een beetje voorbereidt te zijn op de situatie.

Een tent of groot laken zal het comfort verhogen!

Als je het laken op een beetje op plakzand neerlegt, zal bij een klein briesje deze ook niet gelijk onder het zand zitten. 🙂

Wanneer je een tent gebruikt hoeft dit geen complexe tent te zijn, een simpele die je in 2 minuten opzet is al voldoende.

Tip 2 – Laat het beest in je los

De natuur haalt jullie seksueel instinct naar boven, waardoor jullie lekker wild bezig kunnen zijn. Om de optimale ervaring mee te maken, zijn hier nog een paar tips.Buitenseks in het bos

Ga simpel gekleed.

Als vrouw trek een zomerjurkje aan, die gaat makkelijk uit, maar tegelijkertijd schreeuw je ook niet: “ik ga zo seks hebben!” Als man doe ook iets simpels aan, wat makkelijk aan en uitgaat. Om nou naakt jullie plekje te zoeken is ook zo iets. 😉

Wat ook goed werkt is een wijd t-shirt, dan kan je als man makkelijker haar borsten verwennen ook al is het nog geen nacht.

Neem een handdoek of een wat dikker dekentje mee. Als iemand op z’n rug ligt of op de knieën gaat, voorkom je dat steentjes of takjes irriteren.

Tip 3 – De spontane buitensex

Het kan voorkomen dat jullie naar een feestje zijn geweest of uit eten zijn gegaan en mega geil zijn. Als de mazzel hebt dat je in de auto zit, dan hoef je niet te wachten tot je thuis bent!

Zoek een afgelegen plek op, een onderbelicht parkeerterrein het maakt niet uit, zolang de auto maar stilstaat, dan kunnen jullie heerlijk losgaan.

Ook kan je spontaan seks hebben in een weiland, grasveld of steegje. Vooral als het donker is. Zijn dat goede plekken om spontaan buitenseks te hebben.

Uiteraard moet je bij sommige plekken rekening houden met hoeveel geluid je maakt en wat je aan hebt. Als je als vrouw een rokje draagt, kan je makkelijker seks hebben in een steegje dan met een strakke spijkerbroek.

Tip 4 – Doe een rollenspel

Om het nog extra kinky te maken, kunnen jullie er ook nog een rollenspel aankoppelen. Buitensex kan je een extra dimensie geven door tegelijkertijd een rollenspel te doen.

Je kan een scenario hebben, dat jullie twee vreemden zijn, waarbij de seksuele aantrekkingskracht heel hoog is. Je kan een scenario hebben, dat de man de vrouw overmeestert. Een rollenspel waarbij één van jullie of beide vreemdgaan is ook een goede.

Een ander scenario dat je bijna altijd kunt gebruiken is dat één van jullie een bekeuring krijgt. En moeite doet om eronderuit te komen…

Zoals je ziet zijn er dus vele mogelijkheden om de buitensex een extra dimensie te geven. Door het te combineren met een rollenspel.

Tip 5 – Wil je het nog spannender?

Als je de vorige beschreven dingen goed uitvoert, dan hoef je niet bang te zijn om betrapt te worden. Maar misschien vind je het juist wel spannend om een beetje het lot te tarten en wil je de kansen dat mensen je kunnen zien een beetje verhogen.

Er zijn manieren dat je ‘gecontroleerd’ mensen naar je kan laten kijken je voelt dan de spanning, maar de kans is minimaal.:)

Heb bijvoorbeeld seks  in een openbare parkeerplaats waarvan je weet dat er zo nu en dan iemand komt.

Ook een bos of park in de avond, waarbij je weet dat er nauwelijks nog iemand komt, geeft je het gevoel dat je elk moment betrapt of bekeken kan worden zonder dat het risico echt groot is.

Mocht je zelf ideeën voor buitenseks of een ervaring willen delen, laat een reactie achter!

Wil je naast buitensex op andere manieren een spannender seksleven? Volg de gratis sekscursus en binnen een maand heb je nieuwe inspiratie en ideeën om te experimenteren!

Interessant artikel? Deel het!
Eén
  1. L. zegt:

    thnks voor de tips! ik zal is kijken hoe mijn mannetje er tegenover staat

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Op elk random moment van de dag. Dagdroomt (of denkt) 25% van de mensen over seks...Altijd leuk om te weten, wanneer je een groep mensen om je heen hebt ;)
~

Social Icons