Buitenseks: Seks in het bos 2.0

Heb jij de fantasie om seks in het bos te hebben, of je weet al dat het gaat gebeuren en wil je het goed aanpakken lees dan vooral dit artikel.

             De voorbereiding

Je kunt bij een spontaan opwindend moment seks hebben in het bos. Maar als dat het geval was, las je dit artikel niet. Om een onvergetelijke hitsige vrijpartij te krijgen in het bos, is een goede voorbereiding belangrijk.

Voor je seks hebt, bezoek het bos rond het tijdstip dat jullie seks zouden willen. Dan weet je gelijk wat de drukte is die je kunt verwachten, zoek dan ook alvast een plek uit.

Met een beetje mazzel vind je een plek met een boom waar gebruik van kunt maken. Dit geeft je extra mogelijkheden qua standjes. Denk bijvoorbeeld aan de man die een vrouw van achter neemt, terwijl ze voorover gebogen staat.

Nog een tip: de kleding die je kiest moet gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

             Ik ga naar het bos en neem mee…

Dit is een erg belangrijk zinnetje. Dit maakt het dat jij  bos seks 2.0 hebt, want als je de juiste dingen meeneemt, kan je fantastisch losgaan.

Om de dingen mee te nemen, gebruik een sporttas of iets dergelijks, want je gaat meer meenemen dan je denkt.

Begin met het meenemen van een laken dat is gewoon praktisch. Neem daarnaast ook een dikke handdoek mee. Is wel zo fijn als iemand over een boom leunt, of op de knieën gaat.

Dan heb je ook de optionele zaken zoals glijmiddel. Maar ook speeltjes als een vibrator zijn uitstekend om mee te nemen. Ook handboeien, een blinddoek of een zweepje, het kan allemaal!

Zo maak je het bijna té kinky

Het volgende scenario is niet voor iedereen. Maar als jullie van kinky (bdsm) rollenspellen houden en ondeugende fantasieën uitlaten komen. Dan kan je dat mixen met seks in het bos.

Een scenario die jullie kunnen spelen is dat één van jullie twee de ander ontvoert en naar het bos brengt. Hierbij maak je gebruik van handboeien en een blinddoek. En dat is voor beiden erg spannend. De één heeft totale controle de partner overgeleverd aan de ander.

Mocht je midden in de stad wonen, is het wat lastiger om met iemand over straat te lopen die geboeid is en een blinddoek om heeft. Doe dit dan wanneer jullie bij het bos zijn.

             Het is zover!

Afhankelijk van hoe laat jullie gaan en wat de plek is, vergroot of verkleind de kans dat jullie betrapt worden.

Jullie gaan naar de afgesproken plek, leggen alles klaar, zijn waarschijnlijk al botergeil en kunnen van start gaan.

Gebruik de handdoek indien nodig, het glijmiddel en doe lekker jullie ding. Laat jullie oer kant zien en haal de wildste kant bij elkaar naar boven.

Je zal misschien bij geritsel soms denken dat er iemand aankomt, maar laat dat je niet te veel in de weg zitten. En waarschijnlijk als jullie helemaal in elkaar opgaan merken jullie die geluiden niet meer. Of is het juist enorm spannend!

Bekijk voor jullie het bos bezoeken ook de buienradar of het lokale nieuwsbericht, als je weet dat het hard regent en je kiest ervoor om toch te gaan, dan maakt het niet uit. Maar mocht je er door verrast worden, is het toch een beetje jammer. 😉

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Mythe! Mannen genieten meer van seks dan vrouwen. Vrouwen kunnen intens genieten van seks, zeker als hij weet wat zij echt opwindend vindt, en haar geil maakt...
~

Social Icons