Aftrektips voor vrouwen: hoe geef je een lekkere handjob?

Voor iets wat relatief gesproken vanille klinkt, kan het geven van een handjob nog steeds griezelig intimiderend zijn. Want laten we eerlijk zijn een man groeit in z’n tienerjaren al op met het geven van een goede handjob aan zichzelf. “Hoe kan ik het in hemelsnaam beter doen?” Is bij veel vrouwen de gedachte.

Gelukkig voor jou kan dat, want er zijn dingen die jij kunt doen, die hij tijdens het aftrekken zelf niet kan óf veel minder effect hebben…

Met deze sekstips over hoe je je aftrekvaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen, blaas jij hem straks omver.

Of je nu seks hebt in een langdurige relatie of geniet van een casual vluggertje, een geweldige handjob geven, valt of staat met het maken van een connectie met je bedpartner evenals specifieke aftrektechnieken.

Hoe begin je met aftrekken?

Hem aftrekken zou geen ‘last’ moeten zijn, want hoewel het spannend is, heb een gevoel van trots over je dat je deze stap zet! En hem met je handen wil verwennen zoals hij nog nooit heeft meegemaakt.

Een hele simpele manier om te beginnen en jezelf op je gemak te stellen, is dat voordat je z’n penis vast hebt. Je hem al een compliment geeft:Dit is een hele mooie/lekker/geile/ pik”. Kies wat jij prettig vindt.

Een compliment of geile opmerking van jou komt een stuk harder binnen dan dat hij zegt: “wat heb ik een geweldig pik”. Door je partner te laten weten dat jij z’n intieme lichaamsdeel prachtig vindt. En hem laat voelen dat je enthousiast bent om het aan te raken helpt het jullie beide ontspannen.

Hij zal zich zelfverzekerd voelen en jij merkt aan zijn reactie dat ‘ie zin in je krijgt. Wat omgekeerd jou weer een goed gevoel geeft.

Hoe geef je een lekkere handjob

Afbeelding: Gevoelige plekjes v/d penis

De anatomie van de penis met alle gevoelige plekjes

[collapse]
Kennis van de penis en welke gebieden gevoelig en minder gevoelig zijn. Zoals weten waar er veel zenuwuiteinden zijn en waar er minder zijn helpt al om de eerste stappen te nemen.

Sommige gebieden, zoals de basis van de penis en de schacht, zijn minder gevoelig. De eikel en corona zijn een stuk gevoeliger.

Het geven van een handjob kun je vergelijken met het vertellen van een verhaal: twee cruciale elementen die meespelen zijn: tempo en een connectie maken.

Tempo heeft echt betrekking op de techniek en het maken van een connectie daarmee pak je hem mentaal in zodat de techniek nog beter voelt.

Technieken en tips voor aftrekken

 • Zodra de penis stijf begint te worden, kan je al lichtelijk beginnen door met je vingertoppen z’n penis te strelen en dan plaats je jij je hand onderaan aan de basis, waardoor zijn penis langer in de houding blijft staan.
 • Wanneer jij je partner aftrekt is het behouden van een goed tempo tijdens het aftrekken cruciaal. Let op je druk, de snelheid van je ritme.
 • In de meeste gevallen wil je langzaam beginnen (met veel lichte aanraken en plagen), opbouwen tot een gestage stimulatie en dan intensiveren tot het punt van een orgasme.
 • Stoppen in het midden, te snel en te ruw beginnen, of proberen om lichtstimulatie te gebruiken nadat je een tijdje hard hebt aaien, zal waarschijnlijk niet werken.
 • Wat een handjob van masturbatie onderscheidt, is zowel de opwinding van het onbekende, als het feit dat het iemand anders is die je plezier geeft. En dat ook uitstraalt. (Toon je enthousiasme.)
 • Er is geen formule voor het juiste tempo, dus experimenteer en let op de reactie van je partner (zoals diepere ademhalingen, meer gekreun, verhoogde lichaamsspanning) en laat dat de gids voor je zijn.
 • Een geweldige handjob is volledig subjectief met de partner waarmee je samen bent. Schroom ook niet om feedback te vragen. Bijvoorbeeld: “dit voelt goed he? ;-)” Of: “wil je dat ik nog sneller ga?” Door een gesloten vraag te stellen, hoeft hij niet veel na te denken en krijg je duidelijk reactie.
 • Over het algemeen vinden de meeste jongens het niet prettig direct in de testikels te knijpen, hoewel stimulering van het gebied geweldig kan zijn.
 • Sommige jongens houden echt van een stevige grip rond hun penis en zullen dol zijn op een combinatie van strelen met zacht maar stevig samendrukken op en neer de schacht.
 • Wel of geen glijmiddel dat is echt afhankelijk van de setting en wat hij wil. Veel mannen gebruiken zelf geen glijmiddel, dus in die zin is het geen must, maar ter afwisseling kan het altijd!
 • Als je glijmiddel gebruikt, doe deze techniek: trek dan één hand naar beneden naar de basis van zijn penis en wrijf met de platte handpalm van je andere hand over de eikel.

Hoe hard moet je aftrekken

Eén van de meest lastige dingen voor een vrouw als ze een man aftrekt is hoe hard moet het? Hoe stevig moet ik zijn penis vasthouden?

Dit is een zéér goede en belangrijke vraag!

Grip is een lastig punt. Je hebt mannen die zichzelf stevig aftrekken en dan vinden dat een vrouw te lichte, delicate slagen maakt. Terwijl een man die gewend is om zelf een zachte handjob te geven dát te hard zou vinden.

Dat gezegd hebben een penis van een man is niet van suiker. De meeste mannen zullen van een lichte aanraking geen orgasme krijgen. Maar ja dat neemt je onzekerheid nog niet weg en gelukkig is er een trucje!

Om te zorgen dat je grip strak genoeg is om je partner goed te plezieren, vraag je hem om te laten zien waar hij van houdt, door jn hand op de jouwe te leggen en in te drukken totdat het voor hem lekker aanvoelt.

Ja, zo simpel kan het zijn!

Als je eenmaal een druk en ritme hebt gevonden dat voor hem werkt, houd het dan gestaag aan, hoewel als je voelt dat de climax nadert en jullie nog niet klaar willen zijn. Neem je iets gas terug qua tempo zodat de spanning iets wegvloeit en vanuit daar kan je het weer opbouwen. Wat je ook kunt doen als hij bijna komt maar je wil hem nog niet laten komen, dan houd je je hele hand om z’n penis op één plek en dan trek je je hand steeds samen. Dit zal minder intens voelen, maar hij zal ook niet direct slap worden, zodat je daarna weer verder kunt gaan met aftrekken.

Aftrekken/Handjob: een stappenplan

Oké, wat we net besproken hebben, daar zal je hem al helemaal gek mee maken. Maar het is altijd fijn om een stappenplan te hebben van hoe je hem met een goede aftrekbeurt verwent.

Het begint met glijmiddel of een lotion, dit hoeft helemaal geen dure te zijn. Het gaat erom dat je droge handpalmen straks lekker glijden.

Je positioneert je voor hem en je pakt z’n penis met beide handen vast te houden alsof je een golfclub vast hebt. Je schuift je handen op en neer pauzerend om zijn ballen zo nu en dan te strelen met de hand het dichtst bij de basis zit.

Probeer beide handen onder de eikel van zijn penis te wikkelen en strijk vervolgens met je goed in geoliede duimen over z’n eikel. Alsof je de kurk van een champagnefles probeert te verwijderen. Gebruik beide technieken tegelijk of de een na de ander.

De eikel is een zeer gevoelig deel van de penis, dus het zal intens aanvoelen. En de tweede techniek is ook een handige manier om een pauze te nemen van het heen en weer gaan over de penisschacht.

Je kunt hem nog aangenaam verrassen door je handen boven mekaar om z’n penisschacht te wikkelen en beweeg je vuisten heen en weer in tegengestelde richtingen, een beetje alsof je een pepermolen gebruikt.

Om het af te maken kan je met één van de bovengenoemde technieken doorgaan of je gebruikt je hele hand om als het ware z’n eikel te poetsen, terwijl de andere hand over z’n penisschacht heen en weer gaat. Dit geeft geheid een knallend einde!

Wil jij meer tips over hoe je een man een geweldig orgasme geeft? Check de beste tips om hem compleet verslaafd aan je te maken!

 

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Voor de afwisseling: laat je handen achter je rug vastgebonden worden wanneer jij de ander oraal verwend...de sensatie van je mond, lippen en tong zullen de ander wild maken!
~

Social Icons