7 Tips voor als hij te snel klaarkomt

Inhoud van dit artikel:

Na een hitsig voorspel duiken jullie het bed in…jullie zijn er klaar voor om even lekker van bil te gaan. Na een paar stoten, stopt ‘ie opeens? Jij kijkt hem vragend aan.

Premature ejaculatie…

De opwinding werd hem even te veel en hij is al klaargekomen nog voor jullie echt begonnen zijn. Dit was voor mij vroeger continu de realiteit.

Gelukkig zijn er een paar simpele technieken om dit tegen te gaan, waardoor jullie langer te keer kunnen gaan.

Trouwens. Mocht jouw man geen last hebben van premature ejaculatie dan kan je sommige trucs ook toepassen als je vindt dat hij te snel naar het orgasme toewerkt.

Stop en start techniek

Dit is persoonlijk niet mijn favoriete techniek, maar goed uitgevoerd helpt het wel om er voor te zorgen dat hij later klaarkomt. Wat mij minder bij deze techniek aanspreekt is dat je de vrijpartij onderbreekt.

Maar er zijn wel verschillende manieren om te voorkomen dat het als storend wordt ervaren.

Bijvoorbeeld door van standje te wisselen, daarmee haal je de druk van zijn penis af, maar stoppen, jullie niet om het stoppen.

Je kunt bijvoorbeeld zeggen: “Ik heb mega zin in doggystyle!”

Condooms

Dit is sowieso perfect voor one night stands of als je elkaar nog niet lang kent. Want dan is het in de lijn der verwachtingen dat je het met een condoom doet.

Als vrouw is het zelf ook slim om condooms te hebben en als je ze dan koopt. Kies dan bijvoorbeeld niet voor extra dun, want dat is gevoeliger voor de man. Waardoor de kans groter is dat hij sneller klaarkomt.

Het is lief, maar je mag jezelf ook wat gunnen!

Wanneer het klaarkomen echt een probleem is en hij vindt dat zelf ook dan kan je ook voorstellen om extra dikke condooms te gebruiken of met een bepaalde verdovende werking om de ejaculatie uit te stellen.

Bekkenbodemoefeningen

Wanneer je langer in een relatie zit dan kan je het erover hebben om bekkenbodemspier oefeningen te oefenen. Dit zijn de spieren, waarmee jij je plas kunt stoppen.

Deze spieren zorgen ook voor de contracties bij een orgasme. Wanneer je hierover mee controle krijgt, dan krijg je ook betere controle over je orgasme.

Nu kan je natuurlijk vertellen dat jij wilt dat hij deze spieren traint zodat hij langer z’n orgasme volhoudt.

Je kunt ook zeggen dat je een artikel gelezen hebt en dat wanneer jij je bekkenbodemspier traint je orgasme heftiger wordt. (Dit geldt trouwens ook voor jouw.)

Dus train beide die bekkenbodemspier!

Druk op de prostaat

Dit is van de methode die wat lastiger ia maar als je eenmaal weet hoe je dit goed doet, dan kan je langer van zijn penetratie genieten.

Als je vriend op het punt staat om te komen, moet hij op het punt net onder de prostaat (een klein zacht stuk vlees, dat tussen de anus en het scrotum zit) drukken.

Wanneer je op tijd bent kan hij het zaad tegenhouden. Het vereist veel oefening, vooral om te weten wat het juiste moment is. Maar mocht hij opeens klaarkomen, dan er aan de noodrem getrokken worden. Of beter gezegd: drukken.

Ademhaling

Door de ademhaling kan je als man goed je ejaculatie uitstellen, dat heb ik zelf ondervonden. Door diep te ademen, ontspant je lichaam en je spieren.

Hierdoor zal er minder druk op de penis plaatsvinden, met name door de buikspieren.

Maar ook de nervositeit zal afnemen, waardoor de kans dat hij later komt kleiner wordt.

Dit zal misschien in het begin moeilijk zijn, maar je kan elkaar hier ook bij helpen.

Bijvoorbeeld door af te spreken, dat hij bij jouw uit ademhaling, inademt en jij doet dat ook bij hem. Dat kan bijvoorbeeld goed bij het standje missionaris.

Ook tijdens het masturberen kan hij oefenen om zich meer bewust van zijn ademhaling te worden. Als jij je een stapje verder wilt, gaan. Verdiep je in tantra sex.

Paar uur eerder klaarkomen

Voor deel van de mannen duurt het krijgen van een tweede en soms derde zaadlozing een stuk langer. Door eerder op de dag te masturberen zal hij in de avond meer moeite hebben met het krijgen van een orgasme.

Het nadeel van deze techniek is dat de man al een deel van de seksuele energie vrij laat komen.

Maar als hij echt een probleem heeft met premature ejaculatie en hij houdt het echt een paar minuten langer vol. Dan geeft een langere vrijpartij toch vaak meer voldoening, omdat hij toch wel weer geil wordt. En jullie langer in elkaar op kunnen gaan.

De penisring

Dit kan misschien deels psychisch zijn, maar het gebruik van een cockring geeft mannen het gevoel dat ze makkelijker hun zaadlozing onder controle hebben.

Het is misschien wat onwennig, misschien zelfs wat lacherig als hij voor het eerste een cockring omdoet. Maar als het helpt, dan lachen jullie aan het eind het hardst!

Interessant artikel? Deel het!

Social Icons