18 Sekstips voor Vrouwen: dit wil hij!

Jij wilt je hem al het genot van de wereld geven toch? Deze 18 sekstips helpen jou hem te verleiden, te verwennen en zijn lichaam in extase te brengen!

8 Sekstips zodat je een man echt geeft wat hij wil

Met de eerste 8 sekstips wordt je direct beter in bed en zal je man geven waar hij naar smacht. Het toepassen van deze tips zal hem al direct meer genot geven!

Sekstip 1. Laat hem mannelijk voelen

Eén van de meest effectieve manieren om hem gelijk al meer genot in bed te geven. Is door hem erg mannelijk te laten voelen. Het ontspant hem, geeft hem direct meer zelfvertrouwen en het helpt hem om jou vol passie te nemen.

Een simpele manier om hem mannelijk te laten voelen. Doe je door met hem te stoeien, tegengas te geven, waarna jij je aan hem overgeeft.

Sekstip 2. Ga hem verleiden

Elke man vindt het fantastisch om door z’n geliefde verleidt te worden. Doe dit ook!

Dat jij zo nu en dan initiatief neemt. Geeft hem een geweldig gevoel en dat gevoel zal hij ook tijdens de seks uiten.

Zoen hem, vertel iets ondeugends of ga suggestief met je hand over z’n bovenbeen en kom net iets te dichtbij…Het wordt dan wel heel moeilijk voor hem om geen harde te krijgen!

Sekstip 3. Laat jezelf zien

Jij wil hem een geweldige seksuele ervaring gegeven toch? Laat jezelf dan zien…

Hij vindt jou verdomt sexy en het geeft hem een geweldige kick om jou naakt te zien. Mocht je er onzeker over zijn, dan is het iets waar je aan moet werken. Want hem met je lichaam opgeilen is iets wat hem in vuur en vlam zal zetten!

En je merkt ook hoe meer jij stapje voor stap over je onzekerheid heen stapt. Hoe beter jij je voelt en ook dat straalt af op jullie seksleven.

Sekstip 4. Focus je op zijn hele lichaam

Het is duidelijk dat een man meer is dan zijn penis. Handel daar ook naar. Gebruik zijn hele lichaam als een erogene zone. Speel met z’n ballen, lik z’n tepels, zuig aan z’n vinger en ga met je handen door z’n haar.

Gebruik zijn hele lichaam om jouw opwinding en geiligheid te uiten, want dan wordt de seksuele ervaring voor hem nog beter!

Sekstip 5. Omgekeerde plagerij

Dit is een variant op een manier van plagen waar weinig vrouwen gebruik van maken. Doe dit en hij zal ontzettend genieten…

Wanneer je hem pijpt of op een andere manier wil verwennen. In de plaats van hem te plagen en naar het moment toe werken. Plaag jij jezelf.

Spreek je verlangen uit in hoeveel zin jij hebt om hem te pijpen of af te trekken. Begin niet direct en wacht expres en vraag aan hem of je mag beginnen.

De kans is groot dat hij dit nog niet heeft meegemaakt en daarom is het zo effectief. Want nu voelt ‘ie dat hij jou een plezier doet. Hierdoor kan hij zich nog meer ontspannen en het idee alleen al dat je zo naar hem smacht. Geeft hem een enorm goed gevoel.

Sekstip 6. Niet aan het pijpen? Gebruik je stem!

Er zijn genoeg momenten tijdens de seks dat je hem niet pijpt. En juist op die momenten is het belangrijk om je stem te gebruiken.

Dit kan dirty talk zijn, maar je kunt ook vertellen hoe lekker hij eruitziet of hoeveel zin je hebt dat jullie nu seks gaan hebben.

Dit aspect van seks wordt vaak vergeten, maar kan seks zoveel meer intens maken!

Sekstip 7. Passioneel pijpen

De tip zegt het al: je pijpt hem met passie!

Dit is wat hij wil. Hij wil niet dat je het als een klusje ziet of het puur doet voor hem. Hij wil dat je er met passie voor gaat en het uit je hart komt omdat je van hem houdt.

Dat je met passie pijpt is daarom veel belangrijker dan ‘techniek’.

Als je dit al met passie doet, dan kan dit artikel met tips over hoe je moet pijpen je extra inspiratie geven.

Sekstip 8. Dit is de laatste keer…

Niet alleen het pijpen moet passioneel zijn. Heb seks met hem alsof het de laatste keer is. Gooi alles wat je in je hebt zitten eruit. Al je liefde, passie, geiligheid en opwinding!

Laat hem voelen dat hij de enige is die zulke spetterende seks met jou kan krijgen en hij zal aan het einde compleet uitgeput en voldaan zijn!

7 Sekstips zodat jij een betere minnares wordt

De volgende zeven sekstips helpen je een nog betere minnares worden. Waardoor jij hem nog sneller en intenser opgewonden krijgt en zijn fantasieën en verlangens nog beter vervuld. Hierdoor zal de passie en seksualiteit tussen jullie blijven groeien!

Sekstip 9. Accepteer zijn seksualiteit

Een bijna groter plezier kan je hem niet doen. Juist omdat je zijn partner bent is het belangrijk dat je z’n seksualiteit accepteert. Dit betekent niet dat je alles hoeft te doen wat hij wil.

Z’n seksualiteit accepteren, betekent dat je naar hem luistert en interesse toont in de plaats van een negatief oordeel hebt en alles wegwuift.

Je probeert met hem mee te denken en laat hem ook voelen dat hij zich nergens voor hoeft te schamen.

Door als zijn geliefde z’n seksualiteit te accepteren, zal je partner zich ontzettend vrij bij je voelen. Maar ook erg verbonden, omdat je hem niet afwijst, maar juist omarmt.

Je stimuleert hiermee ook dat hij spontaan in de slaapkamer is en met jou wil experimenteren. Waardoor ook de sleur buiten de deur blijft!

Sekstip 10. Speel in op de mannelijke fantasieën

Om zijn diepste seksuele verlangens te kunnen vervullen. Is het belangrijk dat jij inspeelt op zijn fantasieën.

Probeer in sommige gevallen het ook echt zijn fantasie te laten zijn in de plaats die met jou te vermengen. Door zo nu en dan samen zijn fantasie te vervullen. Zal hij naast dat de geweldig ervaring. Zich erg verbonden en geaccepteerd door jou voelen.

Hierdoor kan hij nog beter genieten van de seks en durft hij zich ook meer open te stellen.

Daarnaast snijdt het mes aan twee kanten. Want juist omdat jij zo ruimdenkend bent en hem helpt zijn beste seksuele ervaringen ooit te krijgen. Wil hij er ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij veel geniet.

Sekstip 11. Durf direct te zijn

Misschien herken je het wel dat je als vrouw in bed, hem het meeste initiatief geeft en hem subtiel laat merken wat je wil.

Maar door op bepaalde momenten direct te zijn, kan je hem enorm opwinden.

  • “Ik wil je pik in me voelen.”
  • “Ik ben zo ontzettend nat nu…”
  • “Kom hier ik ga je pijpen!”

Als hij dit niet gewend is, zal het hem positief verrassen en reken er maar op dat hij hierop inspeelt. Door de directe aanpak zorg je ervoor dat zijn opwinding een extra boost krijgt, omdat je hem geestelijk prikkelt.

Sekstip 12. Geef hem mannelijkheid en zelfvertrouwen

Als jij wil dat hij ongeremd geniet en en jij z’n vuur wil voelen. Dan is het belangrijk dat jij hem mannelijkheid en zelfvertrouwen geeft. Wanneer jij hem dit geeft, dan zit hij ontzettend lekker in zijn vel.

Hierdoor geniet hij meer en durft hij ook meer. Hij kan zich laten gaan en doet ook spontaan wat in hem opkomt.

Zelfvertrouwen en mannelijkheid geef je door te vertellen wat hij in je losmaakt en hoe aantrekkelijk hij is.

Er is trouwens ook een verkeerde manier en dat is het faken van een orgasme. Die route wil je niet nemen!

Mocht je niet altijd klaarkomen dan kan je hem alsnog zelfvertrouwen geven door zelf met de seks te beginnen (initiatief nemen).

En wanneer je ook buiten de slaapkamer aan hem laat weten hoe geil hij jou wist te krijgen. Geef je hem ook extra zelfvertrouwen en een zeer goed gevoel, omdat je hem ermee ‘overvalt’.

Sekstip 13. Geniet zelf ook!

Je leest deze sekstips ongetwijfeld, omdat je hem ontzettend wil laten genieten. Om dit voor elkaar te krijgen, is het van belang dat jij ook erg kan genieten van wat hij bij jou doet.

Als hij jou verwent, moet jij jezelf lekker laten gaan. Want een deel van zijn seksuele genot zit ‘m erin dat hij weet dat jij geniet.

Door jezelf toestemming te geven om van zijn aanrakingen te genieten, tot je compleet uitgeput bent. Kan je ook daadwerkelijk goed genieten.

Te veel vrouwen voelen zich ongemakkelijk als hun partner met beffen of vingeren bezig is en zij niet klaarkomt.

Maar hij mag best even doorgaan als het voor veel genot zorgt en je goed verwent wordt.

Geniet en voel je niet schuldig dat het te lang duurt. Daarmee ontneem je hem en jou veel genot.

Laat hem jou verwennen tot je echt een voldaan gevoel hebt en let minder op de klok…

Sekstip 14. Laat hem voelen dat hij onweerstaanbaar is

Als echte minnares moet je hem laten voelen. Dat hij de enige is die jouw hoofd op hol kan brengen en waar jij vaak de kleren van het lijf wil scheuren.

Hoe sterker hij voelt dat hij jou compleet gek kan maken. En jij natter, dan nat van hem wordt. Hoe meer hij zich seksueel kan uiten en ook jou naar grote hoogtes brengt.

Omdat hij zo’n sterk effect op je heeft, wil hij dat ‘gebruiken’ en jou op alle mogelijke manieren waarvan hij denkt. Dat jij dat opwindend vindt, opwinden.

Dit doet hij omdat hij geen angst kent, want hij kan jou ongeremd geil maken en de diepe lust in jou opwekken.

Gebruik dirty talk en stuur hem geile berichtjes waarin je laat weten hoe onweerstaanbaar hij is, want doet de relatie en seks alleen maar goed!

Sekstip 15. Verleg jullie grenzen

Probeer zelf ook zo nu en dan uit jullie comfort zone te stappen, omdat dit jullie seksueel nog dichter bij elkaar brengt.

Wanneer jullie beiden de grens verleggen, wordt jullie band sterker, waardoor er seksueel nog meer mogelijk wordt.

Door zelf hier ook actief mee bezig te zijn, laat je hem ook voelen dat jij jullie seksleven erg belangrijk vindt. Deze bevestiging is voor hem heel fijn. Want daarmee weet hij dat jij geniet en stimuleer jij hem ook om nog meer met jou te experimenteren.

Juist omdat jullie samen de grenzen verleggen kom je dichter tot elkaar. En ontdek je beide ook nieuwe manieren om elkaar te verwennen en samen te genieten.

Heb je een relatie? Lees deze 3 seksfeiten!

De eerste 15 sekstips heb je gehad. Nu ontdek je nog 3 seksfeiten. Er zijn namelijk veel misverstanden en denkfouten over seks. Jij ontdekt nu 3 belangrijke dingen, zodat je de seks met je partner nog lekkerder kan maken!

Let wel, deze feiten zijn vooral ‘waar’ als de relatie op zichzelf al goed zit.

Seksfeit 1. Hij wil jou beter verwennen

Vind jij het soms moeilijk om genot te ontvangen of laat je hem stoppen omdat je denkt dat hij je anders te lang verwent? Dan maak je een grote denkfout…

Een man die een relatie heeft wil dat zijn vriendin van seks geniet. Sterker nog hij voelt zich verantwoordelijk voor jouw genot. Help hem daarmee!

Mannen zijn ook echt bereidt om te leren wat een vrouw lekker vindt. Nu hoef je hem niet streng toe te spreken, maar je kunt wel op een positieve manier aangeven wat je lekker vindt.

Benadruk wat hij goed heeft gedaan, geef aan waarom hij jou zo opgewonden kreeg en vertel hem hoe jij jou precies op de juiste manier wist te bevredigen.

Daarmee geef jij hem munitie die hij voor de volgende keren kan gebruiken. Een man wil heel graag leren. Alleen spreken veel mannen (uit onzekerheid) dit niet uit.

Seksfeit 2. Het boeit mannen echt hoe een vrouw zich voelt!

Een grote denkfout die in z’n algemeenheid wordt gemaakt. Is dat gedacht wordt dat mannen het niet zo belangrijk vinden hoe een vrouw zich in bed voelt.

Je moest eens weten…Hier zijn 2 quotes van mannen van wat ze willen leren:

  • “hoe ik haar remmingen kan wegnemen”
  • “de wilde vrouw in haar loslaten”

Nu zijn er nog veel meer van dingen die mannen voor hun partner willen. Maar dit geeft aan dat mannen veel dieper bezig zijn dan alleen penetratie, zelf klaarkomen of een magische sekstechniek proberen…

Mocht jij zelf merken dat je onzekerheden hebt of je moeilijk kan laten gaan. Ga daar met je partner over praten. Grote kans dat je partner jou wil helpen om jouw remmingen en onzekerheden te verminderen.

Door hier open in te zijn en toe staan dat hij jou helpt, zal jullie band sterker worden. Maar jullie seksleven zal ook een grote boost krijgen. Omdat het vertrouwen tussen jullie groeit, de intimiteit en jouw genot!

Seksfeit 3. Ruige en romantische seks

Houd jij van beide of vind je dat er weleens wat meer afwisseling in mag zitten? Dan is het goed om eens bij je partner te pijlen hoe hij hierin staat.

Veel mannen vinden het makkelijk om grappen over seks in de kroeg te maken. Maar over seks praten met hun partner vinden veel mannen erg lastig.

Er zijn genoeg mannen die romantische seks willen, maar onzeker zijn in de aanpak. Net als dat er ook mannen zijn die het wat ruiger willen, maar uit angst voor de reactie van de partner. Het niet aankaarten…

Ontzettend jammer natuurlijk.

Mocht jij een bepaalde seksuele behoefte hebben, wees niet bang om het aan te kaarten. Want vooral als het een tikkeltje spannender is dan ‘normaal’ is de kans zeer groot, dat hij ervoor in is.

Oké, dit waren de 18 tips en stort je nu op je partner, kan je er gelijk een paar toepassen! 😉

Opt In Image
Word zijn Seksuele Obsessie!
Binnen een maand wil hij alleen nog jou en gooit 'ie je op bed!

Jij Leert ook:

  1. Hoe je LIEFDE als kracht Gebruikt om hem de meest Geile ervaring Ooit te geven;
  2. Trucs om hem fantastisch te pijpen, verleiden en te verwennen;
  3. Hoe jij 100% ZELFVERTROUWEN krijgt en zorgeloos van seks geniet, zonder onzekerheden;

Het is gratis - Meer van 1200 vrouwen gingen je voor.
Interessant artikel? Deel het!

Social Icons