10 Spannende en verrassende seksuele fantasieën van vrouwen

Inhoud van dit artikel:

Er zijn nog altijd mannen die geloven dat vrouwen geen seksuele fantasieën hebben. Wel…je kunt er niet meer naast zitten!

Vrouwen houden van seks en hebben ook hun eigen fantasieën waarover ze dagdromen of graag over lezen. En misschien wel willen meemaken…

Als man kan je moeilijk haar fantasieën waarmaken, als je niet weet wat ze zijn.

Dus zonder verder oponthoud…10 erg populaire seks fantasieën van de vrouw.

1. Trio (extra man of vrouw)

Een trio wordt vaak gezien als de ‘ultieme’ fantasie voor mannen. Nou je hebt mazzel er zijn zat vrouwen die graag een trio willen proberen, met een man of vrouw.

Het is de meest voorkomende fantasie bij vrouwen. En veel vrouwen zijn dan ook erg nieuwsgierig hoe het zou zijn…seks met een derde persoon.

Waar wacht je nog op? Maak samen jullie fantasie waar. 😉

2. Power Play (dominantie, zowel doen als ondergaan)

Een andere fantasie die hoog op het lijstje staat is power play. Oftewel spelen met dominantie.

Deze fantasie bestaat uit 2 delen. Enerzijds is er een groep vrouwen die het een kick zou vinden, als de man naar haar luistert en zij de touwtjes (ook letterlijk) in handen heeft.

Aan de andere kant zijn er ook vrouwen die het gevoel van overheersing willen ervaren, waarbij de man dominant en de volledige controle heeft.

Natuurlijk is er ook een groep, die uit beiden een kick haalt!

3. Stripper zijn

Het is een beroep sommige mensen op neerkijken, en daarom is het ook zo’n stoute fantasie. Kleren voor een man uitdoen, hem verleiden en opgeilen, hem de beste lapdance van z’n leven geven, daar krijg je a;s vrouw een kick van!

4. De verkachtingsfantasie

Verrast? Je moet de fantasie natuurlijk niet verwarren met de werkelijkheid en daarom is het ook zo opwindend. De kracht in deze fantasie zit ‘m in dat je als vrouw niet de totale macht kwijt bent.

Een vrouw kan zelf bepalen wie de persoon is, wat het scenario is en hoe ver het gaat. (Iets wat in de realiteit niet zo is.)

5. Seks hebben mega aantrekkelijke vrouw

Seks hebben met een vrouw waarmee de meeste mannen ook het bed in mee willen duiken, genoeg vrouwen fantaseren daarover.

Het moet ook wel een kick geven om als vrouw aangeraakt te worden door een andere vrouw. En dan vooral door een vrouw die door zoveel mannen geadoreerd wordt.

6 . Groepsseks en orgieën

Op één avond seks hebben met meerdere mensen, wisselen van partner en bekeken worden. Dit zijn allemaal elementen waarom een orgie zo’n opwindende fantasie is. Het is daarnaast ook heerlijk taboe.

Terwijl je nog bezweet bent van je ene bedpartner, is de volgende alweer bezig jouw te verwennen met orale seks…meer taboe kan bijna niet!

7. Amateur foto’s & video’s

Ben je altijd benieuwd geweest hoe het zou zijn om Playboy fotograaf te zijn, of zie jij jezelf wel in een pornofilm, zonder dat de rest van Nederland jouw op een erotische zender ziet?

Dan ben je niet alleen…Dit hebben vrouwen ook.

Het tonen van haar sexy lichaam en deze op de gevoelige plaats laten vastleggen, vinden sommige vrouwen erg opwindend.

Het is namelijk een fantastisch middel om een man helemaal gek te maken en z’n hoofd op hol te brengen! En daarin zit ‘m ook de opwinding.

8. Rollenspellen

Een vrouw kan heerlijk geil worden van een opwindend rollenspel. Of je dit nou per sms speelt, of in reallife ze wordt er nat van!

Een rollenspel geeft een vrouw de mogelijkheid om alles te kunnen zijn. Het creëert de setting om alles te kunnen doen zonder het gevoel te krijgen een ‘slet’ te zijn.

Een rollenspel geeft haar de mogelijkheid om onbezorgd te genieten.

Vertel haar straks maar wat ze moet doen om die extra studiepunten te behalen. Of wees die pakketbezorger die ‘extra’ diensten verleend. 😉

9. Voyeurisme

Bekeken worden door andere, terwijl je seks hebt. Ondeugender kan bijna niet…geen wonder dat vrouwen daar een kick uithalen.

De norm zegt dat seks privé hoort te zijn, als anderen jouw vriendin (in haar fantasie) begluren, genieten van haar én haar lichaam.

Dat ‘mag’ niet en dat taboe is opwindend.

10. Seks met een onbekende

Op straat aangesproken door een sexy man terwijl je winkelt. Om vervolgens een kleedhokje of openbaar toilet op te zoeken en even lekker van bil te gaan. Waarbij na een half uurtje de wegen scheiden, zonder dat je nummers uitwisselt of zelfs elkaars naam kent.

Wat deze fantasie zo opwindend maakt is de gedachte van ongecompliceerde seks met een lekkere vent, die ze nooit meer zal zien. Puur aan de lust toegeven en opgaan in het moment.

Nu zijn er nog een paar andere manieren om een vrouw geestelijk zo op te winden dat als je haar daarna aanraakt. Elke aanraking voor haar heerlijk intens voelt, waardoor je haar nog makkelijker tot een orgasme kunt brengen. Meer informatie, vind je hier!

Ben je zelf een keer (positief) verrast door de fantasie van een vrouw? Laat een reactie achter!

Opt In Image
Wil je haar nog meer verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 • Meerdere INTENSE orgasmes geeft met de Beste Bef & Vinger technieken
 • Haar diepste verlangens zijn waarbij zij zich helemaal laat gaan
 • De Super Effectieve “90% Techniek” die haar geiler dan geil maakt!

Het is gratis - Meer dan 1200 mannen gingen je voor.
Interessant artikel? Deel het!
2 Reacties
 1. Verkrachtingsfantasie zegt:

  Heb zelf ook vaak dit soort fantasieen. Lijkt me wel geil om “verkracht” te worden.

  • Seksplaneet zegt:

   Dat is heel normaal! Het kan ook erg geil zijn en een fantasie zijn waarmee je je seksleven erg kunt verrijken. Als je het ‘echt’ wil laten voelen, dan doe je een paar goedkope/oude kledingstukken aan die kapot gescheurd mogen worden. Dat maakt het gevoel van overmeestering nog intenser!

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Is je vriend nog niet bekend met jouw speeltjes? Dan wordt het hoog tijd!

Laat hem jou is verwennen met de speeltjes die jij hebt...wedden dat het niet lang duurt voordat jullie samen iets kopen ;) Sex toys introduceren?

~

Social Icons