Vrouwelijke ejaculatie

Vrouwelijke ejaculatie bestaat en elke vrouw kan ejaculeren. Het is normaal, geeft de vrouw een intens orgasme. En voor een man kan het ook nog eens erg opwindend zijn om z’n meisje te zien ejaculeren.

Vrouwelijke ejaculatie ontrafeld…

Misschien lees je dit artikel als nieuwsgierige vrouw en ben je aan het ontdekken, welke mooie seksuele dingen jij kunt meemaken. Of je bent als man aan het ontdekken, hoe jij je bedpartner extra kunt verwennen.

De reden is niet belangrijk. Wat er toe doet is ontdekken wat vrouwelijke ejaculatie is en hoe je dit kunt opwekken.

Wat is vrouwelijke ejaculatie?

Het vrouwelijke ejaculaat is vocht, dat door de urinebuis naar buiten wordt gestuwd (dat zelfde geldt ook voor mannelijke ejaculaat). Het vrouwelijke vocht wordt niet in de blaas geproduceerd, maar boven de g spot.

gspot

Wetenschappelijk onderzoek heeft ook bevestigd dat het geen plas is. Het komt meer overeen met het mannelijke prostaatvocht.

In de afbeelding zie je de “Skene’s glands“. Het vocht wordt daar geproduceerd. Je kunt het ook  zien als de vrouwelijke versie van de prostaat.

Over het algemeen ejaculeert een vrouw het makkelijkst wanneer de g spot gestimuleerd wordt, maar ook een ander orgasme kan tot ejaculatie leiden.

Afhankelijk van hoeveel ejaculaat is opgebouwd en ervaring, kan het gaan om ene paar milliliter tot wel 2 kopjes.

Vrouwelijke ejaculatie opwekken?

Ga op onderzoek uit lichamelijke gezien kan in principe ELKE vrouw spuitend klaarkomen.

Voor een vrouw geeft ejaculeren een orgasme een extra dimensie. Voor een man is het sexy om te zien, hoe zij kan spuiten. Voordat ’t proces ingang wordt gezet, moet je een paar belangrijke dingen weten.

 • Vanuit lichamelijk oogpunt, kan elke vrouw ejaculeren.
 • Een vrouw hoeft niet per se klaar te komen om te ejaculeren.
 • De g plek stimuleren is niet de enige manier voor vrouwelijke ejaculatie.

Vrouwen vinden ejaculeren eng!

Shocker? Net elke vrouw natuurlijk…vrouwen die er niet bekend mee zijn!

Als een vrouw regelmatig na de seks moet plassen, kan dat een teken zijn dat ze bijna ejaculeerde. Maar in de plaats van het naar buiten te spuiten, trekt ze het terug en gaat het vocht naar haar blaas.

Om een vrouw te kunnen laten ejaculeren, is het dus belangrijk dat ze in haar hoofd gerustgesteld wordt. Hier zijn 2 veel voorkomende blokkades.

 1. De vrouw weet niet dat vrouwelijke ejaculatie bestaat. Ze denkt dat ze moet plassen en houdt haar ejaculatie in.
 2. Een andere reden waardoor een vrouw niet kan ejaculeren, hoewel ze weet dat het mogelijk is. Is de angst dat ze op haar vriendje zal plassen.

Dus als je als man dit voor elkaar wilt krijgen, vertel wat vrouwelijke ejaculatie is. En maak haar duidelijk dat vrouwelijk ejaculaat geen plas is.

En mocht ze nog steeds de angst hebben dat ze per ongeluk over je heen plast, laat merken dat het geen big deal is.

Het helpt dan ook voordat jullie seks hebben, haar nog even naar het toilet te laten gaan.

Je kan haar zo goed stimuleren als je wil, al ze zich er niet goed bij voelt. Dan zal er niks uitkomen.

Kan ik ejaculeren?

Wanneer de setting goed is, en jij als vrouw er van overtuigd bent dat jij kunt ejaculeren. Kunnen jullie met de ontdekkingstocht beginnen.

Doe wat jullie normaal doen, om erg opgewonden te worden. En als jullie dat punt hebben bereikt, verleg de focus naar je vagina. Jij of jullie kunnen beginnen met het stimuleren van de clitoris.

En daarna kan je verder gaan door het prikkelen van de g spot of deepspot, en ontdekken, welk plek in de vagina, voor het heftigste gevoel zorgt.

Als bijvoorbeeld de g plek van de vrouw gestimuleerd wordt kan het gevoel van plassen ontstaan. Houd daar rekening mee, maar als jij daarvoor al naar de w.c. is geweest is het een goed teken.

Neem de tijd, hoewel een orgasme niet per se nodig is. Kan het 30 minuten duren voordat het vaginaal orgasme plaatsvindt.

Het is belangrijk dat als het gevoel van plassen zo sterk wordt, je het niet binnen probeert te houden. Maar het naar buiten wilt stuwen.

Een vergelijking die je kunt maken, is dat jij je orgasme geboren laat worden.

En dan kan het zomaar gebeuren, dat jij ejaculeert. Als jij je compleet laat gaan, kan het zelfs zo zijn dat je het niet eens doorhebt, hoeveel het is. Vaak is het gevoel wel heftiger dan wanneer je niet ejaculeert.

Voordat je begint, ejaculeren is geen doel, ontdek samen of alleen wat jouw lichaam allemaal kan. 🙂

Ga op onderzoek uit lichamelijke gezien kan in principe ELKE vrouw spuitend klaarkomen. Als vrouw is het erg belangrijk dat jij er geestelijk voor open staat. Dat in combinatie met de juiste techniek (voor jouw lichaam) zorgt ervoor dat jij ejaculeert.

Mocht je het spannend lijken om tijdens een orgasme vocht naar buiten te spuiten en een intens orgasme te ervaren. Dan zijn er verschillende technieken om jouw lichaam daarvoor te trainen. Want ejaculeren tijdens een orgasme daar is voor veel vrouwen meer nodig dan een ‘simpel trucje’.

Nu is er een cursus die je verder kan helpen om te ejaculeren en zowel je zelf als je bedpartner te verbazen. Hij zal het ook erg opwindend vinden als hij op het hoogtepunt jouw vocht naar buiten ziet vloeien en voor jullie is het een intens geile ervaring.

Bekijk: De 3 Stappen cursus om hoe een vrouw simpel intens klaarkomt!

Interessant artikel? Deel het!
14 Reacties
 1. Sam zegt:

  Het lukt me maar niet en wil het heel graag heb het gevoel wel maar Lukt dus niet

  • Seksplaneet zegt:

   Je hebt het gevoel wel…bedoel je daarmee dat je bijna een orgasme hebt. Of dat je wel een orgasme krijgt, alleen zonder ejaculatie?

   Dat je het heel graag wilt is mooi maar leg jezelf niet te veel druk op. Blijf bezig met oefenen en houd het leuk. Als je al instaat bent om vaginaal klaar te komen ben je goed op weg. 🙂

   Stimuleer de g-spot goed en als je voelt dat je het niet meer houdt geef dan geboorte aan je orgasme (om nog maar eens dat metafoor te gebruiken). Probeer het vocht naar buiten te stuwen.

 2. Albert zegt:

  Als ik mijn meisje eens kon laten spuiten. Dat zou mij zo geweldig lijken!

 3. Joseph zegt:

  Heb een vriendin die het sinds een tijdje kan en het is zo AWSOME! We wisten niet dat zij het in zich had, maar opeens op een avond dat we eens goed de tijd konden nemen. En elkaar zo gek hebben gemaakt dat we het niet meer aankonden. Was de seks top, en tijdens het vingeren kwam er een beetje vocht naar buiten. Maar anders dan gewoon vaginaal vocht.

  Waarschijnlijk is het nog het begin. Maar als dit het is zijn wij ook tevreden, want het gevoel dat zij krijgt is super!

 4. Helga zegt:

  Hoop dat het mij ook nog eens een keer lukt….

 5. Heer zegt:

  Kan elke vrouw het? Mijn vriendin denkt dat ze het niet kan.. Ze voelt niks als ik haar gspott probeer te stimuleren… Ook niet met de we vibe 2

  Hoop dat ik snel een antwoord krijg 🙂

  • Seksplaneet zegt:

   Elke vrouw kan het, maar natuurlijk gaat het de ene vrouw makkelijker af dan de andere. Sommige ontdekken het per ongeluk en andere gaan net als jullie experimenteren.

   Het kan best zo zijn dat de Gspot bij je vriendin minder gevoelig is. (Aangenomen dat jullie ‘m gevonden hebben.) Probeer voor de verandering is de deepspot die plek kan verrassend goed werken, vooral als je deze nog nooit hebt gestimuleerd.

   En in de plaats van haar te vertellen dat je een nieuwe spot hebt gevonden die haar in extase zal brengen, iets dat zeker kan! 🙂 Houd dat even voor jezelf, want dan voelt zij niet de druk om te presteren en is ze alleen maar bezig met genieten.

   Doe dus wat je altijd doet, maar plaats je vingers ergens anders. 😉 Er zijn meer wegen die naar Rome leiden en als de gspot haar echt niet het gevoel geeft, dan moet je wat anders proberen.

 6. Dennis zegt:

  veel geleerd

 7. Nina zegt:

  Ik heb al regelmatig kunnen spuiten, maar onder voorwaarden, en nog nooit door de penetratie van een penis. Het lukt mij enkel door een harde dildo op de juiste plek meermaals en diep te gebruiken… Vaak kom ik dus eerst door de penetratie van mijn vriend en neemt hij daarna de dildo ter hand zodat ik ook kan spuiten…. Een te zachte vibrator heeft ook geen effect.
  Het is wel zo dat ik, eens ik gespoten heb, ik de eerste minuten liever geen penetratie heb…. vreemd genoeg

 8. Layla zegt:

  Wil zo graag vaginaal klaar komen, dat wil niet lukken. Heb altijd via clitoris gedaan, ik merk dat dit de laatste tijd overgevoelig is geworden, mijn partner doet zijn best hij blijft ook lang bezig met neuken om het zo maar te zeggen en wil gewoon niet lulken. Mijn droom nu is om vaginaal tot orgasme te komen, wie kan me helpen. Groetjes, Layla

  • Seksplaneet zegt:

   Hoi Layla, penetratie is niet de makkelijkste manier om vaginaal klaar te komen. Om een vaginaal orgasme te krijgen, kunnen jullie beter op het vingeren focussen. En als je weet wat voor jou werkt kan je kijken welk standje het beste helpt om vaginaal klaar te komen. Een goede manier om te beginnen is het vinden van je gspot: http://www.seksplaneet.nl/orgasme/g-spot/

 9. Iemand zegt:

  Kan het ook zijn dat het langzamerhand een mindere hoeveelheid wordt? Want ik ejaculeer elke keer zo veel dat we zeker niet meer op het bed kunnen slapen die nacht
  Wordt er erg onzeker van en durf het nu ook niet meer toe te laten.

  • Seksplaneet zegt:

   Dat wordt lastig want uiteindelijk gaat het om het loslaten van de controle. En je kunt moeilijk bepalen hoeveel je vrij laat komen. Waar je wel naar zou kunnen kijken is of het helpt als je eerst naar het toilet gaat. Een andere praktische oplossing is om een waterdichte matrasbeschermer te nemen. Dat is een hoes en kan ook in de wasmachine. Waarschijnlijk is dat de beste oplossing, omdat jij je wel kunt laten gaan zonder dat je matras nat wordt. En ben je vrijer tijdens de seks.

Opt In Image
Kom je als Vrouw Lastig óf Nooit Klaar?
Met deze 3 Stappen kan Elke vrouw een Orgasme krijgen!

Het is gratis - Anti spam - Je gegevens zijn veilig.

Aanbevolen Artikelen

Social Icons