Kom je als vrouw niet klaar? Ontdek de oplossing!


Volg hier de Gratis Orgasme cursus!

Vrijwel elke vrouw kan een orgasme krijgen, meerdere op één avond zelfs…het gaat erom dat de puzzelstukjes in10 Procent is nog nooit klaargekomen elkaar vallen en in dit artikel ontdek je hoe ook jij dat voor elkaar krijgt.

Let op: ‘logische’ tips zoals “zonder ruzie naar bed gaan” worden overgeslagen. Er wordt vanuit gegaan dat je al van alles geprobeerd hebt en nieuwe inzichten nodig hebt om tot een orgasme te komen.

Hoe kom je klaar?

Het beeld van Hollywood films, porno en de media is dat veel vrouwen makkelijk klaarkomen. En als je geen orgasme kunt krijgen dan is er iets mis met je…Totale onzin natuurlijk!

Laten we bij de kern beginnen…

Je bent niet ‘stuk’. Ook jij kunt klaarkomen. Zo is de biologie nou eenmaal. Nu verschilt het per vrouw hoe makkelijk of moeilijk dat het gaat. Dat verschil is te vergelijken met mannen die na 30 seconden penetratie klaarkomen, terwijl andere mannen dat niet of nauwelijks lukt.

Het gaat erom dat jij de juiste kennis hebt en er ook mee aan de slag gaat.

Je moet je voorstellen als je honger hebt en je hebt een boterham en neemt 3 happen. Dan heb je gegeten, maar je honger is nog niet weg. Nu kan jij je lichaam de schuld geven, maar het daadwerkelijke probleem is dat je onvoldoende binnenkrijgt.

Hopelijk begrijp je nu dat er niets ‘mis’ met je is.

Om een orgasme te krijgen heb je slechts drie dingen nodig:

  • Opwinding
  • Stimulatie
  • Overgave

Dat je niet klaarkomt ligt bij één of meerdere van deze bovenstaande punten. Deze drie factoren zijn essentieel om een orgasme te krijgen. Echter focussen veel vrouwen op het verkeerde.

Veel vrouwen focussen op het verkeerde:

  • Penetratie geeft stimulatie maar als jij nog niet goed ontdekt hebt hoe je klaarkomt. Dan is de stimulatie onvoldoende en te ongecontroleerd voor een orgasme.
  • Kussen en knuffelen wind je op, maar dirty talk, sweet talk of een andere impuls kan je nét over de drempel helpen om een orgasme te krijgen.
  • Je kunt jezelf wel vertellen dat je best doet om te ontspannen tijdens de seks en dat je geen druk voelt. Dit is op zichzelf al een teken dat er nog geen complete overgave is, maar bij complete overgave ben je even van de wereld.
  • Een hele avond om jou te verwennen zodat je heerlijk de tijd hebt om klaar te komen, lijkt een goed idee, maar heeft vaak een tegenovergesteld effect…

Het lastige met deze standaard technieken en ideeën is dat ze op logica gebaseerd zijn.

Welke vrouw vindt het niet fijn om te knuffelen te zoenen en daarna heerlijk lang met een massage van de eigen partner verwent te worden?

Weinig, maar wat impliceert dit? Dat jij een speciale avond nodig hebt om tot een orgasme te komen. En hoeveel druk geeft dat? Heel veel… En wat als het niet lukt, dan voel je je alleen maar meer mislukt.

Terwijl hoe lief ook…het idee is niet de optimale insteek voor jou om een orgasme te krijgen.

Sommige vrouwen worden extreem opgewonden door het verleiden van hun vriend, dit kan zelfs meer opwinding veroorzaken dan zelf verwend worden.

Anderen verliezen zich bij het horen van dirty talk of wanneer een man dominant is.

Denk eens na…wat maakt je extreem geil? Zo geil dat je niet eens meer bewust bezig bent met jezelf te ontspannen…

Denk hierbij niet in goed of fout, maar in de mate dat het jou opwindt. Dat doet er toe!

De juiste lichamelijk simulatie voor het orgasme

Zoals je eerder hebt kunnen lezen, gaat het niet zozeer om de penetratie… Maar wat heb je dan wel nodig?

Hoe je lichaam prikkelen om klaar te komen

Zeer waarschijnlijk weet je het al, maar de stimulatie begint bij de hersenen. Gebruik alles wat nodig! 😉

Wanneer je erg opgewonden bent, dan zal elke aanraking die je krijgt intenser aanvoelen. Te beginnen bij je lichaam.

Strelen, kussen, likken, bijten, blazen, vasthouden, spanking, kriebelen, wrijven het zijn allemaal manieren om je lichaam te prikkelen. Nog voor de g-spot of clitoris wordt gestimuleerd kan dit bij sommige vrouwen al (bijna) voor een orgasme zorgen.

Naarmate je meer seks hebt gehad. Ontdek je steeds meer wat goed bij je voelt en wat je lekker vindt. Dit gevoel ontwikkelt zich ook.

Weinig koppels gebruiken hun tanden bij de eerste keer seks, maar later kan je ontdekken dat het wel degelijk erotisch is.

Hoe stimuleer je de clitoris voor een orgasme?

De clitoris is relatief de meest makkelijke plek om te prikkelen om tot een orgasme te komen. Dat komt mede door de vele zenuwcellen en omdat bij veel vrouwen de clitoris ook goed te bereiken is. Afhankelijk van hoe gevoelig jouw clitoris is werkt directe of indirecte stimulatie het best.

Clitoris stimulatie techniek 1

Een techniek die veel stimulatie geeft is als je met één hand  je schaamlippen spreidt. Hierdoor komt je clitoris vrij en kan je makkelijker met je andere hand de clitoris stimuleren. Een manier om met je andere hand je clitoris te stimuleren is door met je vinger opwaartse en neerwaartse bewegingen te maken. Of je kunt met je vinger cirkel bewegingen te maken.

Probeer verschillende plekjes van de clitoris te stimuleren op verschillende manieren om te ontdekken wat het best voor jou werkt. Speel ook met ritme en druk, zodat je een combinatie vindt die jou over het randje brengt, naar je orgasme…

Clitoris stimulatie techniek 2

Bij deze clitoris stimulatie techniek breng jij je clitoris tussen je wijsvinger en middelvinger. Vervolgens beweeg jij je vingers heen en weer. Deze tweede techniek is meer voor indirecte stimulatie omdat je je vinger niet direct op de clitoris legt. Je stimuleert vooral de zijkanten.

clitoris stimuleren cirkelen
clitoris bewegen

Gebruik de G-spot om tot een orgasme te komen

Het stimuleren van de g-spot kan ook voor een intens orgasme zorgen. Het vinden van deze plek is het makkelijkst wanneer je enorm g-spot stimulatieopgewonden bent. Dit komt omdat de g-spot dan groter wordt. De g-spot voelt een beetje als een spons of erwtje.

De g-spot stimuleer je door een paar centimeters met je middelvinger en wijsvinger naar binnen te gaan. En maak met je vingers een kom-hier beweging. Het stimuleren van de g-spot kan zeer intens voelen en je kunt zoals op de afbeelding te zien is dit ook combineren met het stimuleren van de clitoris om tot een orgasme te komen.

Waar blokkeer jij bij het orgasme?

Je weet nu wat er nodig is om tot een orgasme te komen, maar om voor jou nog meer helder te maken waar je blokkade kan liggen. Is hieronder een afbeelding van hoe je tot het orgasme komt. Wat belangrijk is om te weten is dat het niet altijd zo lineair loopt zoals op de afbeelding te zien is.

Orgasme grafiek vrouw

Verlangen: dit kan vanuit je innerlijke zelf ontstaan bijvoorbeeld door een gedachte, maar verlangen kan ook door je partner worden opgewekt.

Opwinding: het gevoel van opwinding kan minuten en zelfs uren duren.

De grens van opwinding is eindeloos en hoe meer opgewonden jij bent, hoe minder je zult nadenken. Om die reden is het een cruciaal onderdeel van het orgasme.

Door te zoenen en andere stimulatie wordt de opwinding vergroot, waardoor je dichter bij de plateau-fase komt.

Plateau: naarmate de opwinding en stimulatie toeneemt beland je in de plateau-fase. Dit kan enkele seconden tot enkele minuten duren.

Een kenmerk dat je hier bent beland is dat je hartslag en ademhaling nog meer toeneemt. Bij sommige vrouwen wordt in deze fase de clitoris te gevoelig, waardoor directe stimulatie te heftig is. Dit zelfde kan ook gelden bij het stimuleren van de g spot. Het gevoel van te moeten plassen is te sterk, waardoor de stimulatie wordt gestopt of verminderd.

Belangrijk om naar de volgende fase te kunnen gaan is de overgave, wanneer dit niet aanwezig is blijf je op het plateau-niveau hangen. Dit is bij de meeste vrouwen het geval wanneer ze niet klaarkomen.

Je bent enorm opgewonden en de stimulatie voelt goed, maar je gaat niet over het randje om tot een orgasme te komen.

Orgasme: dit is een bepaalde staat van het lichaam, wanneer jij jezelf laat gaan. Je ervaart bij een orgasme de een seksuele ontlading van je lichaam. Tijdens dat moment gebeurt er veel in de hersenen en spieren
rond de vagina zoals de bekkenbodemspieren. Die trekken zich samen.

Wanneer de stimulatie die je nu voelt wel lekker is, maar je niet over de grens brengt en je in de plateau-fase blijft hang. Dan is het eens goed om out-of-the-box te denken:

  • Uit je gevoel met kreunen of geniet juist erg stil van binnen
  • Laat je blinddoeken of handboeien
  • Probeer anale stimulatie

Als je nog nooit bent klaargekomen of moeite hebt om klaar te komen en je wilt een orgasme, dan is het belangrijk dat je zowel jezelf geestelijk en lichamelijk leert kennen. Zodat jij optimaal opgewonden raakt en de stimulatie krijgt die je over de grens bent.

Wil je nog meer (onconventionele) tips om simpel en intens klaar te komen? Volg de gratis orgasme cursus!

Opt In Image
Kom je als Vrouw Lastig óf Nooit Klaar?
Met deze 3 Stappen kan Elke vrouw een Orgasme krijgen!

Het is gratis - Anti spam - Je gegevens zijn veilig.
Interessant artikel? Deel het!

Social Icons

Kom jij moeilijk klaar en maakt je dat onzeker?

Ontdek waarom je niet klaarkomt en wat je moet doen