Vroegtijdig klaarkomen

Inhoud van dit artikel:

Je hebt last van vroegtijdig klaarkomen als:

  • Als je binnen 2 minuten na seksueel contact klaarkomt.
  • Dit jou regelmatig gebeurt.
  • Jij en/of haar liever nog langer waren doorgegaan.

Waarschijnlijk wist je het al, dus laten we snel naar de tips gaan zodat jij voortijdig klaarkomen kunt omzetten in klaarkomen wanneer het jou uitkomt!

Tip 1. Hulpmiddelen!

Dit is de snelste en makkelijkste manier om je vroegtijdig klaarkomen aan te pakken. Gebruik bijvoorbeeld extra dikke condooms, of zalfjes die de penis minder gevoelig maken.

Doordat de wrijving minder heftig of gevoelig aanvoelt, kan je langer en meer prikkelingen hebben, waardoor er meer stimulatie nodig is om je klaar te laten komen. Of het duurt langer voordat je klaarkomt.

Natuurlijk werkt dit alleen echt goed, als seks erg gevoelig voor je penis is.

Tip 2. Een oefening die nooit verveelt!

Ga met jezelf spelen! Maar niet zoals je gewend bent. Nee, train je lichaam om het langer vol te houden voor de momenten dat jij seks hebt met je partner.

Hoe? Gebruik glijmiddel en stel het klaarkomen zo lang mogelijk uit

Met glijmiddel benader je meer het gevoel van seks, en door niet binnen 3 minuten te ejaculeren, wanneer je met jezelf bezig bent.

Leer jij je lichaam kennen en train je deze ook om het tijdens de seks langer vol te houden.

Door op deze manier met jezelf te spelen, ontdek jij het punt wanneer de stimulatie te veel wordt en je klaarkomt, zonder dat jij er nog wat aan kunt doen. En daarnaast raakt je penis meer gewend aan een intensere stimulatie.

Tip 3. Train je bekkenbodem spier

Dat is de spier die je gebruikt om het plassen te stoppen. Deze spieren worden ook gebruikt wanneer jij klaarkomt. Door deze te trainen krijg je meer controle over de contracties, en dat helpt je om je orgasme uit te stellen.

Nog een voordeel, als je dan eenmaal klaarkomt. Is dit heftiger omdat je spieren die je zaad eruit laten komen, sterker zijn geworden. Het mes snijdt dus aan 2 kanten. 😉

Tip 4. Ontspan

Aan stress of onrust tijdens de seks heb je niks. Het is daarom ook belangrijk dat jij je ontspannen en rustig ademt. Dit in combinatie met controle over je bekkenbodem spier helpt je om je vroegtijdige ejaculatie op te lossen.

Een techniek die hierbij helpt is om zogenaamd de uitademing van je partner in te ademen, en uit te ademen als zij inademt. Natuurlijk werkt dit alleen als zij ontspannen ademt en niet heftig midden in een orgasme zit. 😉

Een andere techniek is rustig door je neus in te ademen. Als toevoeging kan je ook nog visualiseren, hoe de energie die zich rond je penis concentreert, door je hele lichaam gaat.

Dit kun je in het begin het best oefenen als je met jezelf speelt.

Tip 5. Damn, she is so sexy!

ZIJ. Is de ultieme manier om te ontspannen, de stress te laten verdwijnen en jezelf af te leiden van de prikkelingen rond de penis.

Neem die sexy meid die voor je licht eens goed in je op!

Zie hoe je haar verwent, voel de aanrakingen van je handen, hoor hoe ze geniet. Je zou denken dat dit de kansen op voortijdig klaarkomen vergroot. Maar niets is minder waar, jij raakt afgeleid op een positieve manier.

De focus van niet vroegtijdig klaarkomen, wat juist voor het tegenovergestelde effect kan zorgen. Veranderd is een positieve focus.

Tip 6. Het is een reis…

Het toepassen van deze tips moet je als een reis zien. Leg jezelf geen onnodige druk op, maar test uit wat voor jouw werkt om je voortijdig komen uit te stellen.

Door het als een reis te zien, voorkom je dat seks hebben een taak wordt. En je teleurgesteld raakt, mocht een techniek niet gelijk werken.

Wil je ondanks dat je haar kort penetreert een vrouw intens laten klaarkomen, zodat ze een fantastische vrijpartij heeft gehad? Volg de gratis orgasme cursus!

Opt In Image
Leer van A-tot-Z haar een intens orgamse geven!
Ook als zij nog nooit is Klaargekomen...

Het is gratis - Je gegevens zijn veilig.
Interessant artikel? Deel het!
Eén
  1. Renate zegt:

    Ach zoiets kan altijd gebeuren. Als je elkaar lang niet ziet en dan gaat het klaarkomen gewoon wat makkelijker. Daar is niets mis mee.

    Er zijn nog tal van manieren om het leuk te hebben. Je moet het alleen wel willen en niet teleurgesteld zijn en lopen kniezen!

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons