Te snel klaarkomen

Laten we er maar niet omheen draaien, te snel klaarkomen is een probleem, wanneer dit regelmatig gebeurt.

Gelukkig waar problemen zijn, zijn er ook oplossingen! Dat betekent dat het dus ook voor jou mogelijk is om in een afzienbare tijd te bepalen wanneer jij klaarkomt.

Het aanpakken van te snel klaarkomen

  • De oorzaak van te snel klaarkomen kan zowel een lichamelijk als geestelijk probleem zijn.
  • Er zijn zalfjes en crèmes die de gevoeligheid van je penis verminderen zodat je penis meer kan hebben en je minder snel klaarkomt.
  • Om de angst en stress te verminderen die ook een snelle zaadlozing kunnen veroorzaken, communiceer tegen je partner dat je met een zoektocht bezig bent. En dat je gaat ontdekken welke dingen jou helpen om later klaar te komen.

De lichamelijke aanpak

Als je tijdens de seks geen negatieve gedachten hebt, en te snel klaarkomt, dan kan het probleem lichamelijk zijn. Bijvoorbeeld omdat je penis erg gevoelig is, of omdat jij niet  in de gaten hebt, wanneer je het punt voorbij bent dat je nog controle hebt over je zaadlozing.

Je doet er dan alles aan om het klaarkomen tegen te houden, maar je lichaam heeft al alles in werking gesteld, en een zaadlozing is dan onvermijdelijk.

Train je lichaam op de juiste manier

Om later klaar te komen, moet jij controle over je lichaam krijgen. En dat kan alleen als je deze op een juiste manier traint. Misschien herken jij je hierin.

Als je masturbeert dan doe je dat snel en zonder lotion, glijmiddel etc.

Vooral in je tienerjaren ben je gewend om het snel te doen, zodat je de kans dat je betrapt wordt verkleind.

Echter, heeft dit tot gevolg dat jij je lichaam traint om snel klaar te komen…zie je de paradox?

Zoals je weet voelt een vagina heel anders aan dan je hand. Vooral als je ook nog eens glijmiddel gebruikt kan het gevoel voor de penis nog intenser zijn. Omdat de prikkeling heftiger is, kan je penis minder hebben, waardoor je sneller klaarkomt dan wilt.

Om je lichaam op de goede manier te trainen, moet je de volgende keren als je masturbeert de tijd nemen. Daarnaast gebruik ook een glijmiddel dan boots je meer het gevoel van de vagina na.

Het gevoel zal meer intens zijn, waardoor je lichaam na verloop van tijd meer gewend raakt aan die niveau van prikkeling. En die ervaring kan je weer tijdens de seks gebruiken.

Net als de ervaring, dat jij steeds meer je lichaam begrijpt.

Omdat als je met jezelf speelt, niet meer snel klaarkomen het doel is. Maar juist het uitstellen daarvan. Ga jij je meer bewust worden van het moment, wanneer je een bijna orgasme krijgt.

Je zult dan misschien wel merken dat je ook tijdens het masturberen, sneller komt dan je wilt (omdat jij je zaadlozing zo lang mogelijk wilt uitstellen).

Wees niet teleurgesteld, je kunt geen routine van een paar jaar kwijtraken met één avondje moment masturberen.

Jij zult namelijk in het begin net te laat zijn, maar naar mate jij het gevoel van bijna klaarkomen herkent.

Ontdek jij het punt dat je bijna klaarkomt, maar wanneer je dan even de druk er afhaalt, niet klaarkomt! En dan weer verder kunt met mastruberen en seks hebben.

De geestelijke aanpak

Tenzij het probleem van te snel klaarkomen iets is dat je nog niet vaak is overkomen. Kan het bijna niet dat je er in je hoofd dingen afspelen.

Je moet haast van steen zijn als nog nooit tijdens de seks je de gedachte hebt gehad, waarin jij tegen jezelf vertelde dat het te snel klaarkomen nu niet gaat gebeuren.

Nu is de ironie dat iets niet graag willen er juist voor kan zorgen dat het wel gebeurd.

Je kent het wel “denk niet aan een roze olifant” en wat zie je dan? Juist, een roze olifant.

Het is natuurlijk té simpel om jou te vertellen dat jij dat niet meer moet doen.

Wat veel makkelijker is, in de plaats je te focussen en te stressen dat jij nu niet te snel klaarkomt.

Jij de focus, bij haar genot moet leggen.

Neem de geluiden die zij maakt goed in je op, voel elke aanraking van haar, en zie hoe mooi ze er bij ligt, staat zit etc. 😉

Je zou denken, dat het dan juist moeilijker wordt om minder snel klaar te komen. Maar nee, jij focust je namelijk op iets wat er écht toe doet!

En het leidt je tegelijkertijd af, van het gevoel dat zich rond je penis concentreert. En nog een voordeel, zij vindt het geweldig, jij maakt namelijk een connectie met haar.

Misschien heb je ook wel eens de tip gelezen dat je aan totaal iets aseksueels moet denken, omdat het je dan afleidt…slaat natuurlijk nergens op en is onmogelijk!

En mocht het je wel lukken, dan krijg je natuurlijk geheid een slappe. 😉 Trouwens, waarom zou je dat überhaupt willen, als jij met een lekkerding bezig bent?!

Nog één ding.

Om de kansen dat jij minder snel klaarkomt te laten slagen. Vertel tegen je partner dat jij met een zoektocht bezig bent, om je zaadlozing uit te stellen. En dat ze nog niet gelijk resultaat hoeft te verwachten…

Maar dat jij haar wel in ochtenden, middagen, avonden en nachten dat jullie seks hebben. Jij je haar zal bevredigen en verwennen, zoals alleen jij kan.

Hierdoor haal je de druk om te presteren weg, zij hoeft immers nog niet gelijk resultaat te verwachten. Maar tegelijkertijd geef jij ook aan, dat je haar wel gaat geven, wat ze nodig heeft en naar verlangt.

Hierdoor wordt jou zoektocht alleen maar een win-win situatie!

Een goede start is het volgen van de gratis korte cursus: Zo komt een vrouw klaar! Je leert de 3 stappen die nodig zijn om een krachtig heup-schuddend orgasme op te wekken!

Interessant artikel? Deel het!

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons