Voor vrouwen: Orgasme krijgen zonder aanraking

Hoe zou jij het vinden als jij klaarkomt door alleen de stem van je vriend aan de telefoon te horen. Of dat als je aan het fantaseren bent een orgasme krijgt zonder dat je hand ook maar in de buurt van je vagina is geweest.

Dat is mogelijk… (Ook als man kan je denkend klaarkomen)

Een orgasme zonder vaginale stimulatie

Als het goed is, weet je al dat je hersenen een grote rol spelen bij het wel of niet klaarkomen. Om denkend te kunnen klaarkomen of een orgasme te krijgen, door alleen maar stoute dingen door de telefoon te horen, zijn je hersenen cruciaal.

Want een eerste stap is dat jij er heilig van overtuigd bent dat jij dat kan.
Als je een vrouw bent die al vaginaal of clitoraal klaarkomt, is het natuurlijk makkelijker te geloven. Hoe werkt het?

Ten eerste heb je een ijzeren wil!

Om een orgasme te krijgen zonder dat jij een speeltje of je vingers gebruikt, moet je een ijzersterke wil hebben. Alle geilheid die je krijgt door het hebben van een spannend gesprek, bouwt zich op bij je vagina, dit kan de gspot zijn, maar ook de clitoris.

Vanuit daar heb je verschillende opties, de techniek is namelijk niet bij elke vrouw het zelfde.

Ten tweede vind een techniek die voor jouw werkt.

Manieren om zonder aanraking een orgasme te krijgen

Er zijn verschillende manieren die jouw kunnen helpen met het krijgen van een orgasme zonder dat jij je vagina fysiek prikkelt.

Wat is jouw manier om geestelijk opgewonden te raken?

  • Fantasie, als je iemand bent die fantaseert tijdens masturbatie dan is het een logisch om dit ook in te zetten, als je wilt klaarkomen zonder aanraking.
  • Erotische film, als jij dat gebruikt om opgewonden te raken, maak daar gebruik van.
  • Oprakelen van een herinnering, gebruik dan vooral de meest prikkelende herinnering.

Het is belangrijk dat je de meest sterke fantasieën gebruikt of een scene bekijkt, die jouw écht enorm opwindt. Gemiddelde geiligheid is vaak niet voldoende.

De 3 verschillende technieken

Er zijn verschillende technieken die jouw tot een hoogtepunt kunnen brengen, de vraag is alleen welke techniek bij jouw werkt.

Ademhaling Er zijn diverse ademhalingstechnieken waarmee jij de seksuele energie in je lichaam kunt sturen.

Als jij vaginaal wil klaarkomen, moet je alle geestelijke energie via je ademhaling naar je vagina sturen. Daarom is het ook belangrijk dat jij enorm opgewonden bent. Dan heb je voldoende ‘kracht’ om tot een climax te komen.

Visualisatie Dit kan je combineren met de ademhalingstechniek. Visualisatie helpt om de seksuele energie die je hebt te sturen, naar de plekken van je lichaam, waar je het wil hebben.

En het helpt bij het tastbaar maken van je energie. Je krijgt dan echt het gevoel dat golven of een stroming van energie vanuit je hoofd naar je geslachtsdeel stroomt.

Visualisatie werkt het best als je al enorm opgewonden bent.

Nu moet ook gezegd worden dat opwinding niet per se nodig is, als je een sterke concentratie hebt, dan kan je met visualisatie alle energie stromen, naar het lichaamsdeel leiden waar jij het wil hebben.

Maar aangenomen dat jij nog nooit zo’n orgasme hebt gehad, kan je makkelijker de energie sturen als je de aanwezigheid (geiligheid) al in je lichaam voelt.

De ademhalingstechniek kan je doen terwijl je een filmpje kijkt, of aan het fantaseren bent. Dat komt omdat jij je niveau van opwinding omhoog kan blijven brengen. Wanneer jij je volledige concentreert met visualisatie zal je niet fantaseren, of het filmpje nog volgen.

De bekkenbodemspier Deze is simpel te herkennen wanneer jij je plas stopt, doe je dat met je bekkenbodemspier.

Deze spier train je door ‘m aan te spannen, te ontspannen, aan te spannen, te ontspannen etc.

Dan kan je het jezelf lastiger maken, om ‘m langer aan te spannen, of het aantal sets dat je doet te verhogen. (Deze spier trainen is niet alleen goed voor het klaarkomen zonder aanraking, het doet je seksleven sowieso goed.)

Je kunt door je bekkenbodemspier aan te spannen te ontspannen, terwijl je mega opgewonden bent, een orgasme opwekken zonder andere dingen te gebruiken.

Hoe nu verder?

Jij weet het beste waarop je lichaam reageert, ben jij iemand van de fantasie, een erotisch filmpje moet kijken, of het oproepen van een oude vrijpartij, of misschien zelfs pure visualisatie van energie. Het kan allemaal.

Vanuit daar kan je dingen gaan testen, wat gebeurt als je rustig diep in en uitademend, of wanneer je het snel doet, door je mond of door je neus. En wat voor effect heeft het als je er visualisatie bij betrekt en heeft de bekkenbodem nog een positieve invloed?

Alleen jij kan daar antwoord opgeven.

Als jij ervoor zorgt dat je diep ontspannen bent, het als een experiment ziet en verschillende dingen probeert. Dan kan ook jij een orgasme krijgen zonder stimulatie!

Interessant artikel? Deel het!

Social Icons