Jezelf vingeren: de Beste soloseks Tips voor Vrouwen

Hoe kan jij het lekkerste en meest intens klaarkomen door jezelf te vingeren? Masturbatie is heel normaal en een goede manier om je lichaam te verkennen en te ontladen met een orgasme.

Nu zijn er een paar dingen die jij kunt doen zodat het met jezelf spelen, een zeer geile ervaring wordt. Naast dat je met vingeren een orgasme krijgt. Heeft het ook als voordeel dat het voor jouw vriend makkelijker wordt om jou tot een hoogtepunt te brengen. Maar voordat het zover is ga jij eerst jezelf laten klaarkomen!

Hoe begin je met vingeren

Wat is vingeren? Vingeren is het masseren en stimuleren van je vagina met behulp van je hand. Het masseren kan zowel oppervlakkig als inwendig zijn. Nu is het zo dat dit vaak niet uit het ‘niets’ gebeurt. Je vingert jezelf omdat je opgewonden bent. Anderzijds kan het ook zijn dat jij jezelf vingert omdat je meer seksualiteit in je leven wil brengen.

Om tot een lekker en heftig orgasme te komen, moet je een paar stappen doorlopen. Want er is slechts een combinatie van een paar dingen nodig om heerlijk klaar te komen. Opwinding, stimulatie en overgave.

Gebruik je fantasie

Voor we op de vinger technieken ingaan is het belangrijk dat jij mega opgewonden bent. Hoe geiler jij bent, hoe beter de technieken werken.

Niet elke vrouw heeft een fantasie tijdens het vingeren. En als dit voor jouw onbekend terrein is, probeer er het eens!

Mocht fantaseren voor jouw heel moeilijk zijn, bekijk dan een erotisch filmpje en als je meer visueel bent ingesteld bekijk dan een pornofilm.

Een andere manier om jezelf op te geilen is een seksuele herinnering naar boven halen…

Jezelf erotisch masseren en strelen

Wanneer je geestelijk opgewonden begint te raken, dan begin je met jezelf lichamelijk stimuleren. Door niet gelijk met je vagina bezig te zijn, maar de andere delen van je lichaam te stimuleren. Zal straks het vingeren nog lekkerder voelen.

Streel jezelf, speel met je borsten en tepels. Ga met je nagels over de binnenkant van je dijen of de onderkant van je buik. Je zult ook merken dat je vagina nat wordt. Wanneer je doorgaat zal je clitoris en g-spot groeien. (Daar kun je straks goed gebruik van maken.)

Jezelf leren kennen tijdens masturbatie

Vooral als je nog nooit hebt gevingerd of je vingeren wil gebruiken om je seksualiteit te (her)ontdekken. Is het goed om goed te ervaren wat er met je lichaam gebeurt. Welke fantasieën maken je geil? Wat vind je lichamelijk fijn en lekker?

Het gaat er om dat als je nog niet zo bekent bent met je lichaam. Je ontdekt waarvan je geniet. Op deze manier creëer je een soort van seksuele landkaart van je lichaam.

Vingertechnieken voor klaarkomen

De opwarming hebben we nu gehad…je bent geil en wilt jezelf vingeren. Maar wat zijn nou een paar effectieve technieken om jezelf te bevredigen. En hoe kom je klaar?

De juiste positie voor het masturberen

vrouw basis masturbatie positieOm jezelf te vingeren moet je een goede positie zitten of liggen. Een klassieke positie is dat je op je bed zit met gespreide benen. Afhankelijk van wat je fijn vindt heb je gebogen knieën of houd je je benen recht.

Ook kun je voor één van deze drie onderstaande posities proberen:3 posities om te vingeren

Stimuleren van de schaamlippen

vagina stimulerenVoor je de meest intense technieken krijgt om jezelf vingerend te stimuleren. Moet je eerst je schaamlippen strelen en masseren. Door je binnenste en buitenste schaamlippen te masseren, zal je nog natter worden.

Je kunt ook het vocht van je clitoris gebruiken om met je vingers en handen over je schaamlippen te glijden. Uiteraard kan je ook glijmiddel gebruiken.

Technieken om je clitoris te stimuleren

Directe en indirecte stimulatie

De clitoris kan je op twee manieren stimuleren:

  • Directe stimulatie: je raakt met je vingers de clitoris aan
  • Indirecte stimulatie: je stimuleert de clitoris bijvoorbeeld via het kapje

Wat prettig voelt verschild per vrouw en kan ook per moment verschillen. Afhankelijk van de gevoeligheid van de clitoris zal voornamelijk directe of indirecte stimulatie het lekkerst voelen. Het is raadzaam om eerst voorzichtig te beginnen en daarna de stimulatie te verhogen en intenser te maken.

Indirecte clitoris stimulatie

clitoris bewegen
Voor deze techniek spreid jij je benen zodat je goed bij de clitoris kan. Vervolgens ga je niet de clitoris direct stimuleren. Maar jij brengt je clitoris tussen je wijsvinger en middelvinger in en dan beweeg jij je clitoris. Een variatie hierop is dat je met één of twee vingers van je andere hand naar binnen gaat.

Cirkelend de clitoris strelen

Clitoris stimuleren met cirkel bewegingen
Voor deze techniek heb je beide handen nodig. Met je wijsvinger en middelvinger spreidt jij je schaamlippen. De clitoris wordt daardoor makkelijker bereikbaar en dan kan je met je andere hand. Met je wijsvinger of middel vingeren cirkelende bewegingen maken of omhoog en omlaag gaan. Het is een intense stimulatie en ook een zeer goede techniek om een orgasme te krijgen.

Technieken voor de binnenkant van de vagina

Naast het stimuleren van je clitoris kan je ook de binnenkant van de vagina stimuleren. En met name het stimuleren van de g-spot kan voor een heerlijk orgasme zorgen.
met één vinger naar binnen

Met één vinger naar binnen gaan

Het meest simpele is door met één vinger naar binnen te gaan. Bijvoorbeeld met je middelvinger, want die is het langst. Doe dit rustig en verken jezelf. Door één vinger naar binnen te brengen kan je al ontdekken wat fijn en lekker voelt. Als dit goed voelt en je voller wilt voelen, dan kan je een tweede vinger naar binnen brengen.

Clitoris en inwendige stimulatie

clitoris inwendige stimulatie
Met één hand stimuleer je de clitoris. Dit kun je met en opwaartse en neerwaartse beweging doen. Vervolgens ga je met je andere hand met één of twee vingers naar binnen. Als je met je vingers naar binnen gaat, breng eerst je middelvinger naar binnen. Deze is het meest lang en dan kan je goed de verschillende plekjes verkennen en ontdekken wat het gevoeligst is en waar je het meest van geniet.

Stimuleren van de g-spot

vingeren van de g-plek
Tijdens het naar binnen gaan kan je ook naar één plekje in het bijzonder zoeken…de g-spot! Deze bevindt zich 2-5 centimeter bij de bovenwand van de vagina. Wanneer je erg opgewonden bent dan is de g-plek het makkelijkst te vinden.

Om tot een g-spot orgasme te komen doe je één of twee vingers naar binnen. Deze krul je naar boven (richting je buik) en vervolgens wrijf je (stevig) over je g-spot. Een variatie is dat je tegelijkertijd ook de clitoris stimuleert.

De beste masturbatie tips op een rij!

In principe zou je nu aan de slag kunnen, maar om je compleet op weg te helpen zijn hier nog een paar extra tips!

Tijd en locatie

Wanneer je aan solsoseks doet zijn tijd en locatie van megabelang! Hoeveel tijd heb je? Ideaal gezien heb je geen tijdsdruk en ben je net zolang bezig tot je voldaan bent. Wanneer je geen tijdsdruk hebt, ben je ook een stuk meer ontspannen.

Naast tijd is ook de locatie van belang als je gaat masturberen. Is het warm genoeg heb je er alles wat je nodig hebt? Zoals glijmiddel. Door dit alvast te regelen, kan je in alle rust met jezelf spelen.

Gebruik een speeltje

Een speeltje kan op twee manieren je plezier verhogen. De stimulatie die het geeft kan voor een clitoris of g-spot orgasme zorgen. Een ander voordeel wanneer je een vibrator gebruikt, is dat het helpt om je helemaal over te geven aan je fantasie en gevoelens, want en vibrator werkt automatisch.

Het is beste moment om een sextoy te kopen is als jij jezelf al een beetje kent, want dan weet je wat voor type stimulatie je nodig hebt.

De anus is erg gevoelig

Wanneer je met glijmiddel bezig bent en iets nieuws wil proberen. Stimuleer jezelf anaal tijdens het masturberen. De anus bevat veel zenuwen en zelfs als je niet naar binnen gaat kan het je extra stimulatie geven en helpen om tot een intens orgasme te komen.

Blijf je ritme houden als je bijna komt

Een klassieke fout is dat als je bijna klaarkomt je tempo of ritme wil aanpassen om tot een orgasme te komen. Als je voelt dat je bijna klaarkomt, blijf je ritme houden. De kans dat je dan klaarkomt is het grootst.

Wees creatief

Waterstralen (douchekop) en ook elektrische tandenborstels hebben al bij veel vrouwen voor een orgasme gezorgd. Met een beetje een creativiteit heb je wellicht al iets in huis liggen dat als speeltje dient.

Ook qua geestelijke stimulatie om geil te worden, zijn er sexy creatieve trucjes. Mocht je tijdens het met jezelf spelen aan je vriend denken. Bemachtig één van zijn t-shirts om aan te ruiken om zo het gevoel nog echter en intenser te maken. Dit soort kleine dingetjes kunnen je geiler dan geil maken, waardoor je nog harder klaarkomt!

Kom je moeilijk klaar?

Een orgasme krijgen is iets dat je kunt trainen. Je moet mega opgewonden zijn en je lichaam erg goed begrijpen. En om je hierbij te helpen, kan je de gratis orgasme cursus volgen.

Tijdens de cursus leer je nog beter je eigen seksuele geest te begrijpen en ook hoe jij jezelf lichamelijk beter kunt verwennen. Dit heeft als doel dat jij nog meer geniet en het ook voor je partner makkelijker wordt om je te verwennen en een orgasme te geven. Interesse? Volg de Gratis Orgasme Cursus voor Vrouwen!

Opt In Image
Kom je als Vrouw Lastig óf Nooit Klaar?
Met deze 3 Stappen kan Elke vrouw een Orgasme krijgen!

Het is gratis - Anti spam - Je gegevens zijn veilig.
Interessant artikel? Deel het!

Social Icons

Kom jij moeilijk klaar en maakt je dat onzeker?

Ontdek waarom je niet klaarkomt en wat je moet doen