Spuitend Klaarkomen? Volg Deze Stappen

Misschien heb je gehoord van de mysterieuze G-spot? Als die plek bij een vrouw gestimuleerd wordt kan dat een erg heftig gevoel geven. Sterker nog vrouwen kunnen er zelfs spuitend van klaarkomen!

Een spuitorgasme is een g spot orgasme, waarbij er ook vocht tijdens het orgasme naar buiten vloeit. Dit wordt ook wel “squirten” genoemd.

In dit artikel leer je hoe je als vrouw spuitend kunt klaarkomen en hoe je dit als haar partner kunt doen.

Waar bevindt zich de G-spot?

G-spot is eigenlijk een verzameling van zenuwuiteinden en klieren aan de voorwand in de vagina. Het punt bevindt zich 2-5 cm in de vagina in de richting van de buik. Krom je vingers naar boven alsof je een kom hier beweging doet en bestrijk het hele gebied.gspot

Wanneer je zorgt voor voldoende opwinding dan weet je snel genoeg of je de plek gevonden hebt. De lichamelijke reactie is niet te missen als je de juiste plek stimuleert. 😉

Wat wel belangrijk is om te weten is dat veel vrouwen die deze plek nog niet hebben ontdekt. In het begin een plas gevoel hadden. Dit is volkomen normaal. Maar een spuitorgasme is zeker geen plas. Dat de g-plek gestimuleerd wordt, is nieuw en vooraf naar de w.c. gaan kan de zorg wegnemen. En helpen om volledig in het gevoel mee te gaan.

Zo komen vrouwen spuitend klaar

Op de vraag: “hoe kan een vrouw spuitend klaarkomen?” Is geen eenduidig antwoord, maar er zijn wel manieren om de kansen daarop te vergroten!

Als vrouw moet je enorm opgewonden zijn om spuitend te kunnen klaarkomen. Waar je misschien bij een clitoraal orgasme bij een goeie stimulatie nog wel klaarkomt. Is het bij het g spot en spuitorgasme belangrijk dat er veel opwinding is.

Vooral als dit orgasme nog nooit heeft plaatsgevonden, helpt dat ook meest gevoelige plek te vinden.

Wanneer je als vrouw voldoende geil bent kan je op je rug liggen. Als het prettig voelt met een kussen onder de kont.

Nu heb zijn er drie keuzes om naar het orgasme toe te werken.

Een vrouw kan een spuitend orgasme krijgen door alleen te vingeren. Een tweede optie is door orale seks waarbij ook gevingerd wordt en de derde optie is tijdens de penetratie.

Wat alle gevallen gemeen hebben is dat de g spot wél gestimuleerd moet worden.

De stappen tot spuitend klaarkomen (Squirten)

 • Om goed ontspannen te zijn moet de vrouw erg ontspannen zijn. Een paar keer diep adem halen, helpt daarbij.
 • Stimuleer met je vinger 2-5 cm de plek van de g spot de voorwand van de vagina. (Je stimuleert de g-plek met een ‘kom hier’ beweging naar boven.)
 • Wanneer je een ribbelig bultje voelt, heb je de G plek gevonden.
 • Blijf doorgaan tot het gebied steeds meer zwelt.
 • Als het de eerste keer dat de g spot wordt aangeraakt, kan het oncomfortabel voelen omdat het gevoel van moeten plassen ontstaat. Dit is volkomen normaal en leidt niet tot echt plassen.
 • Geef druk op dezelfde plaats.
 • Strijk vervolgens met je vinger over het punt zodat het orgasme steeds dichter bij komt.
 • Blijf doorgaan met stimuleren, en probeer verschillende ritmes tot het g spot orgasme is bereikt.
 • Bij het klaarkomen moet de vrouw als het ware het vocht naar buiten stuwen. Niet inhouden dus, het is geen plas! En dan heb je een spuitend orgasme.

Ga niet jagen op het orgasme

Het is geen ruwe en bezigheid waar je veel druk op moet leggen. Je moet het zien alsof dat je iets nieuws wilt proberen. Ga elkaar lekker verwennen en zie hoe de avond loopt.

Probeer de g spot te ontdekken en stimuleer deze dan zorgvuldig; gebruik één vinger, dan twee, wissel van tempo en ontdek wat het beste werkt.

Andere manieren om te spuiten orgasme te geven

Als je wilt proberen om de G spot te stimuleren. Terwijl jullie geen geslachtsgemeenschap hebben, dan is de beste positie doggy-style. Maar je moet wel een beetje oefenen om de juiste plek te vinden en deze goed te stimuleren.

Een andere manier om gebruik te maken van een G spot stimulator. Dit is een vibrator gespecialiseerd in de g spot.

Moeten vrouwen spuiten?

Nee. Een G spot orgasme kan voor vrouwelijke ejaculatie zorgen. Maar een vrouw kan ook een g spot orgasme krijgen zonder dat ze spuitend klaarkomt.

(Het voordeel t.o.v. een clitoris orgasme is dat je bij een een g spot orgasme gewoon door kunt gaan en een vrouw meerdere keren kan klaarkomen.)

Maak het spuiten dus niet belangrijker dan het is, zie het als een ontdekkingsreis die jullie maken. En hoe meer je als stel samen het vrouwelijke lichaam verkent, hoe dichter jullie bij het spuit orgasme komen.

Je zult ook zien dat wanneer het spuitend klaarkomen plaatsvindt, het een unieke intense ervaring voor jullie beide is. Het is ook een zeer emotionele geile ervaring. Het spuitorgasme is een uiting van vertrouwen, enorme opwinding en genot.

Om jou hierin nog meer te begeleiden, is er een unieke cursus ontwikkeld waarin je alles te weten komt over hoe je als vrouw spuitend kunt klaarkomen. Van vingeren, tot vibrators en penetratie alles zit erin met duidelijke illustraties. Ook zijn er verschillende oefeningen om zowel het lichaam als de band met je partner te versterken. Zodat het spuitorgasme intens en erg nat wordt.

Bekijk: Spuitend Klaarkomen voor Vrouwen voor een intens heerlijke ervaring

Interessant artikel? Deel het!
3 Reacties
 1. R. v. Voorst zegt:

  Reactie.

  Ben een alleen staande man en word wel eens wakker dat mijn kontje gevoelig is.
  Met een dildo is het lekker om te voelen als je klaarkom.
  Soms in de douch nog maals en dan komt er vocht uit als je leeg bent.
  Een vinger naar binnen op de g zone en je komt snel weer een keer.
  En dat blijft soms jeuken.
  Gevoel om in het echt een keer te voelen is welkom.

  Vr. Gr. R.

 2. Maria Amado zegt:

  Ben bijna vijftig maar heb nog niet kunnen squirten,
  hoop dat het met het boek wel lukt. 😉

Opt In Image
Kom je als Vrouw Lastig óf Nooit Klaar?
Met deze 3 Stappen kan Elke vrouw een Orgasme krijgen!

Het is gratis - Anti spam - Je gegevens zijn veilig.

Aanbevolen Artikelen

Social Icons