Hoe bij Vriend Klaarkomen als het Niet lukt?!

Ben je ontzettend onzeker omdat je bij je vriend niet kunt klaar komen? Dan ben je zeker niet de enige er zijn ontzettend veel vrouwen die dit hebben.

Maar wanneer jij van je vriendinnen hoort dat het hen wel regelmatig overkomt. En je partner ook signalen afgeeft, dat hij dit erg leuk zou vinden. De relatie goed is en hij veel moeite doet en je helpt om tot een orgasme te komen. Is het ontzettend vervelend dat jij jezelf en hem niet kunt geven wat je wilt.

Een heerlijk spetterend orgasme!

Als je dit leest dan ben je vast wel bekend met de standaard tips: wees goed opgewonden, doe aan een lang voorspel en laat alles los.

Maar wanneer de vertrouwensband tussen jullie goed is en de seks op het orgasme na fantastisch is. Dan zijn dit niet dé oplossingen voor jouw orgasme probleem. Want hij er is een lange opbouw naar de penetratie toe. Hij verwent je lichamelijk door je te vingeren en te beffen en geil ben je ook, want je dwaalt niet af en denkt aan boodschappen.

Daarom gaat dit artikel dieper dan de meeste tips die je op internet kunt vinden.

Wees héél vertrouwt met jezelf

Dit klinkt natuurlijk heel logisch, maar dit is een heel belangrijk, wanneer jij bij je partner wilt klaar komen.

Vertrouwt zijn met jezelf betekent dat jij goed in je vel zit wanneer je seks hebt, naakt bent en jezelf ziet. Je vindt jezelf sexy of hebt liefde voor je lichaam. Wanneer dit het geval is, heb je tijdens de seks geen negatieve gedachtes en kan jij je puur op het gevoel focussen.

Waarmee je ook vertrouwt mee moet zijn, zijn de seksuele gevoelens en verlangens die je hebt. Dit gaat verder, dan romantiek of hem willen. Je moet nog een laag dieper gaan en ook weten wat jou echt geil maakt en waar je heel erg opgewonden van raakt.

Door je voor bepaalde fantasieën af te sluiten je alleen maar ‘netjes’ te willen gedragen. En te bewust bezig te zijn of iets normaal is, bereik je nooit de ultieme geiligheid en opwinding die in je zit, omdat je jezelf te beperkt.

Nu zijn er wel verschillende dingen die jij kunt doen, om meer vertrouwt met je lichaam te raken en de maximale geiligheid te bereiken.

Liefde voor je lichaam

Dat is waar het mee begint. Liefde voor je lichaam is meer dan alleen acceptatie, het is ook dat jij je lichaam lekker verwent. Dit kan op vele manieren. Denk aan een professionele massage, naar de sauna of wellness center gaan, met jezelf spelen of iets anders waar je erg van kunt genieten.

Jezelf sexy vinden, jezelf verwennen en goed in je vel zitten, is belangrijk!

Juist als je dit nooit doet of nog te weinig liefde voor je lichaam hebt, moet je dit doen.

Gun jezelf en je lichaam om even heerlijk te genieten. Je zult hiermee ook op een heerlijke manier in contact met je lichaam komen.

Het hebben van een orgasme is grotendeels iets geestelijks, maar door je lichaam te omarmen. En op een positieve manier met je lichaam in contact te komen, zal het je wel makkelijker afgaan.

Als je bij je partner wilt klaar komen, dan moet je ook weten welke lichamelijke sensaties voor jou het meest lekker voelen. Door aan activiteiten te doen, die je lichaam laten ontspannen of een heerlijke spanning geven, ontdek je dit.

Wat maakt jou het meest geil???

Stel jezelf deze vraag. Want dit ga je nodig hebben om je eerst orgasme in het bij zijn van je vriend te krijgen. Wanneer jij bij je partner wilt klaar komen, moet jij de eerste keer boven jezelf uitstijgen.

Het moet zo geil en opwindend zijn, dat een aanraking zeer intens en fijn voelt. Er zijn verschillende hoogtes van hoe opgewonden je bent en als je voor dat orgasme gaat. Moet je op het niveau zitten dat jij je zelfbeheersing verliest.

Nu is het je nog niet gelukt om een orgasme te krijgen. Dus moet je een stapje verder gaan van wat je normaal doet. Als je aan je meest opwindende vrijpartijen denkt, is er dan nog iets wat er had kunnen gebeuren om het nog geiler te maken?

Wat je eigenlijk wilt is dat je zo overmant wordt door geiligheid, dat je niet meer kunt nadenken, alles op gevoel doet en je niet over je grenzen gaat, maar ze een beetje oprekt.

Het gaat er niet om wat “netjes” is, maar wat je mega geil maakt…geiler dan normaal

Juist omdat er dan iets onverwachts gebeurt dat je over de drempel brengt. Om tot een orgasme te komen.

Wat dat extra kan zijn, is heel divers: hij verrast je door een vibrator te pakken, jullie doen een beetje aan BDSM, hij of jij hebt totale dominantie, hij stimuleert je voor het eerst anaal, jullie spelen je geilste fantasie na etc.

Waar het omgaat is dat je iets zoekt wat de één van je beste vrijpartijen die je ooit hebt gehad, nog geiler zou maken.

Het kan zelfs totaal iets nieuws zijn, als jij nooit hebt lopen fantaseren. Dan wordt het weleens tijd om je gedachten de vrije loop te laten gaan. En dan kan je zomaar iets ontdekken, wat je heel geil en opwindend zou vinden.

Je moet wat verder kijken, dan wat je nu doet. Zodat je iets nieuws ervaart, waarmee je over de drempel gaat en daarmee je orgasme opwekt.

De perfecte ontvanger

Wat cruciaal is om een orgasme van je vriend te krijgen is dat jij een geweldige ontvanger bent.

Wanneer je nog geen orgasme hebt dan moet jij je niet opgelaten voelen, te snel opgeven en absoluut niet denken dat het zo sneu voor de man is, die zo zijn best doet om jou te verwennen… NEE!

Als iemand gek op je is, heeft hij dat 100% voor je over en sterker nog: dan vindt hij het alleen maar ontzettend spannend en super opwindend en geil om jou te verwennen.

Om klaar te komen moet je je “egoïstisch” naar binnen kunnen richten, helemaal opgaan in je in je eigen gevoel. Misschien lukt dat je nu niet omdat je nog niet eerder bent klaargekomen, dus niet precies weet wat je moet voelen en je daarnaast ook nog op je vriend wilt richten.

Maar laat het verwennen over je heen komen, als het lekker voor je voelt, dan moet je niet gaan denken: “Hij is nu zo lang bezig het is wel genoeg.” Als hij vol enthousiasme door blijft gaan, waarom zou je hem dan onderbreken?

Wees “egoïstisch”, het draait om jou als hij je verwent, laat je gaan tot je uitgeput bent!

De enige reden om aan te geven dat je genoeg hebt, is als je echt een voldaan gevoel van binnen hebt. Als je hier echt moeite mee hebt, dan is het goed om hier met je vriend over te spreken. Want hij kan het gevoel wegnemen, dat hoewel je niet klaar komt, hij het mega geil vindt om je te verwennen.

Op deze manier haal jij de tijdsdruk weg en heb je ook niet meer het gevoel, dat je hem sneu vindt. Als je niet klaar komt.

Wanneer deze gevoelens weg zijn zal het makkelijker voor je zijn om tot een orgasme te komen. Omdat jij alleen maar hoeft te genieten van de heerlijke sensaties die hij jou geeft.

Dit doet hij met liefde en gun hem dit.

Wanneer je de liefde voor je eigen lichaam combineert, met de meest geile en tikkeltje grensverleggende seks en al het genot dat hij je geeft, vol overgave ontvangt. Dan is de kans een stuk groter dat jij bij je partner een orgasme hebt.

Als jij een permanente oplossing wilt om bij je vriend heerlijke klaar te komen. Dan is de GRATIS cursus “Krijg in 3 stappen een orgasme” perfect voor jou! Ik wil makkelijker klaarkomen!!

Interessant artikel? Deel het!

Social Icons

Kom jij moeilijk klaar en maakt je dat onzeker?

Ontdek waarom je niet klaarkomt en wat je moet doen