Voor mannen: Denkend klaarkomen? Het kan!

  • Kun je als man denkend klaarkomen?

Ja, mannen kunnen denkend een orgasme krijgen. (Vrouwen kunnen ook een orgasme krijgen zonder aanraking.)

Een orgasme zonder penis stimulatie

Klaarkomen door je gedachten, is niet het zelfde als te snel klaarkomen. 😉 Je hersenen zijn tot grootste dingen instaat, zo ook een heerlijk orgasme krijgen zonder dat jij of je partner je penis zit!

Het grote verschil tussen vroegtijdig klaarkomen en denkend klaarkomen is dat jij volledige controle hebt. En dat zo’n orgasme na 10, 20 of 30 minuten kan komen.

Hoe werkt het?

Misschien heb je het artikel over een full body orgasm gelezen. Hierbij laat jij de seksuele energie niet rond de penis concentreren, maar stuur je deze door je lichaam. Hierdoor ejaculeer je niet en als je voldoende spanning hebt opgebouwd kom je lichamelijk klaar.

Als je denkend klaarkomt doe je eigenlijk het omgekeerde. Je focust alle seksuele energie rond je penis. Echter gebruik je alleen maar je gedachten. Dus je zorgt dat je mentaal enorm opgewonden bent en dan probeer je alle seksuele energie naar je penis te sturen.

Laat het duidelijk zijn dat dit niet een techniekje is dat je even zo onder de knie hebt.

Want er is nog een andere factor in het spel.

Jij kunt alleen ejaculeren als je lichaam meewerkt. Kortom je moet dus ook het ejaculatie proces in gang kunnen zetten. En dat kan je een stuk makkelijker maken door je pc of bekkenbodem spier te trainen.

(Trouwen als jij goed bent in het beheersen van je seksuele energie, maar het je nog niet lukt te ejaculeren. Dan kan het ook zomaar zijn dat je lichamelijk klaarkomt zonder enige stimulatie, een full body orgasm.)

Voor jij je hier helemaal in stoort is het goed om te weten dat het wel weken of maanden kan duren voordat je dit beheerst. Het vergt erg veel controle.

Waarom zou je denkend klaar willen komen?

De belangrijkste reden is controle over je lichaam. Natuurlijk is het grappig als je met jezelf speelt, dat er geen handen aan te pas hoeven te komen. 😉

Maar de grootste voordelen zijn met jouw en haar. Als jij de controle hebt om met je gedachten te ejaculeren en orgasme te krijgen. Dan kan je ook grotendeels beslissen wanneer je wel en wanneer je niet klaarkomt.

Als ze hard bezig met je te plezieren en je lekker pijpt en je merkt dat ze moe begint te worden (of haar kaak eigenlijk), dan kan je klaarkomen. Waarbij ze daarvoor misschien nog langer door moest gaan. Of je ging aftrekken.

Tegelijkertijd als je lekker met haar aan het vrijen bent, dan kan je ook beslissen om nog even niet klaar te komen.

In 3 stappen denkend klaarkomen

  1. Train je bekkenbodemspier. Dat is de spier waarmee jij je plas kunt stoppen door deze aan te spannen. De spier train je door deze aan te spannen en los te laten. Houd dat een paar seconde vol. Doe bijvoorbeeld 3×10 sets van 5 seconden en dat 4 keer p/w.
  2. Leer met je ademhaling en visualisatie controle over je seksuele energie te krijgen. Jij moet instaat zijn deze door je hele lichaam te laten gaan, maar je moet ook leren dat energie zich rond de penis concentreert.
  3. Na weken van training zorg dat je een tijd lang een zaadlozing hebt gehad, dan wordt het makkelijker en als je eenmaal de ‘klik’ maakt kan je het trucje makkelijker en vaker doen.

Het is een intens orgasme en hoe meer controle je erover krijgt des te heftiger het wordt. Vooral omdat je het gevoel wat een orgasme echt lekker maakt, kunt rekken. Daarbij heb je ook de controle over je zaadlozing en hoe je het naar buiten wilt laten gaan, met of zonder schokken, dat heeft ook invloed op hoe jij het orgasme ervaart.

Als je echt geoefend bent, kan je zelfs het lekkere gevoel van een orgasme langer voelen.

Het krijgen van dit orgasme is echt geen basistechniek! Als je het je lukt is het een extra toevoeging waar je veel plezier aan zult beleven.

Interessant artikel? Deel het!

Aanbevolen Artikelen

Ben jij de volgende?

Ik leer nu pas hoe een vrouw in elkaar zit. Echt bedankt, ik kijk al uit naar het vervolg van de Email cursus. - Anoniem


Alvast hartelijk bedankt voor de goede beftips, m'n vriendin kreunt van genot - Ben


Ik kan je met veel plezier berichten dat ons sexleven nog leuker en spannender is geworden door de vele tips welke wij in verschillende mailtjes hebben mogen ontvangen. Wij ( mijn vriendin en ik) lezen de mailtjes beide en gaan hiermee direct aan de slag. - Peter


Hierbij wil ik je nog bedanken voor al je e-mails met tips over een beter seksleven.Het is erg leerzaam en ik zal het regelmatig raadplegen. - Bert

Social Icons