Deep spot orgasme

 • Hoeveel deepspots zijn er?
  2, de front en back deepspot.
 •  Hoe lang duurt het voor zij een deepspot orgasme heeft?
  Het kan wel 30 minuten duren, dus heb geduld.

Directe stimulatie van de deep spot kan leiden tot zeer intense orgasme. Voor sommige vrouwen kan door het stimuleren van de back deep spot het gevoel ontstaan alsof jij haar anaal stimuleert.

De deep spot orgasme heeft als kenmerk dat deze zeer heftig kunnen zijn. En dat een reactie als “Oh mijn god, wat doe je met me?” of “Ik heb dit gevoel nog nooit eerder gehad.” Het is een erogene zone in de vagina, waar niet veel vrouwen en mannen kennis van hebben.

Een nieuwe spot, nieuwe kansen!

Je ontdekt de front en back deepspot dan ook alleen, als jij tijdens het vingeren, de tijd neemt en goed op haar let. Of door het lezen van een artikel die verteld waar jij die plekjes kunt vinden. 😉

Waarschijnlijk ben je als man de eerste die haar deze stimulatie geeft en haar een intens orgasme kan bezorgen. Dit opend ook perspectieven voor een vrouw die nog nooit vaginaal is klaargekomen.

Dat komt omdat die plekje nog niet geprobeerd heeft. Als een man meerdere keren haar g spot heeft gestimuleerd, maar zij het er nog nooit een orgasme door gekregen.

Kan (onterecht) de gedachte ontstaan, dat die stimulatie haar nooit een orgasme zal geven.

Als zij de deepspot nog niet kent, dan gaat ze er meer blanco in en zullen de negatieve remmingen minder of niet aanwezig zijn. En dat vergroot weer de kans op een orgasme.

Waar bevindt zich de deepspot?

Het gebied van de deepspot ligt zoals de naam het al zegt in het diepe deel van de vagina, net voor de baarmoeder. De deepspot heeft ook twee verschillende gebieden, de (fron) voorkant en de (back) achterkant.

De front deepspot is gelegen aan de voorwand van de vagina. De backdeepspot ligt aan de achterwand iets dieper omdat dit deel van de vagina wordt bewogen.

Front & Back deepspot

 

Bij het plaatsen van je middelvinger om de deepspot te bereiken met je deze 3,5 tot 5 centimeter binnen langs de voorwand. Je gaat voorbij het sponsachtige gebied en voor een glad oppervlak, net voor de baarmoedermond.

De baarmoederhals zal voelen als een knop of de punt van een neus. Als je denkt dat dit de deepspot is dan weet je dat je te ver bent gegaan.

Trek je vinger een stukje terug. Je moet namelijk erg voorzichtig zijn als je contact hebt met de baarmoederhals, omdat de meeste vrouwen dat contact niet fijn vinden voelen.

Hoe de deepspot voelt kan je misschien wel een beetje vergelijken met de rand van een frisbee.

Het stimuleren van deepspot

Begin bij het stimuleren van dit gebied, met de kom hier beweging.

Je moet ervoor zorgen dat je een goede stevige druk gebruikt. Varieer de stimulatie door het gebied meer te verkennen, zowel lange als korte slagen te maken, en één of twee vingers te gebruiken.

Let goed op haar reactie om uit te vinden welke manier van stimuleren het meest bij haar aanslaat.

Voor een vrouw een deepspot orgasme bereikt kan daar wel 30 minuten over heengaan. Iets wat ’t zeker waard is!

Om de kansen op een orgasme te vergroten, vertel niet dat je een nieuwe spot hebt gevonden die haar laat klaarkomen.

Maar dat jij haar gewoon lekker gaat verwennen. Anders gaat ze haar best doen om een deepspot orgasme te bereiken, waardoor het juist moeilijker voor haar wordt om klaar te komen.

Bekijk ook de A-spot deze heeft overeenkomsten met de deepspot.

Wil je ontdekken wat er nodig is om een intens krachtig vaginaal orgasme op te wekken? Dat kan… Er is een korte GRATIS cursus waarin je in 3 stappen leert wat een vrouw nodig heeft om intense orgasmes te krijgen!

Interessant artikel? Deel het!
6 Reacties
 1. Annoniempje zegt:

  Super techniek!

  Tijdens het surfen kwamen ik en m’n vriend de site tegen. En ik kon al klaarkomen door de gspot. Dus we dachten laten we eens kijken hoe dit gaat. Wow wat kreeg ik een intens orgasme zeg! Moest echt ff bijkomen, het was super heerlijk, wel erg intens.

 2. Bedankt zegt:

  Hey ik was al op zoek naar info waar je de deep spot kon vinden. En nu weet ik het! Bedankt voor de informatie hier kan ik wel wat mee.

 3. Ryan zegt:

  De deepspot? Een topspot!!!

 4. Anoniem zegt:

  Bij mezelf gedaan, heerlijk

Opt In Image
Kom je als Vrouw Lastig óf Nooit Klaar?
Met deze 3 Stappen kan Elke vrouw een Orgasme krijgen!

Het is gratis - Anti spam - Je gegevens zijn veilig.

Aanbevolen Artikelen

Social Icons