Opwindend: Je partner vastbinden!

Wil jij bepalen, wanneer je partner krijgt wat hij of zij verdient? Wil jij de touwtjes (ook letterlijk) in handen hebben? Hoe kun je dat dan beter doen dan je vriendin of vriend vast te binden?

Hoe jij touw kunt gebruiken om je partner vast te binden

Touw is ideaal om je bedpartner mee vast te binden. Het is flexibel, bijna overal verkrijgbaar en je kunt er goed knopen mee leggen. Echter elk touw heeft zijn eigen eigenschappen.

Een overzicht van de verschillende soorten touwen:

 1. Katoen of hennep touw: Zacht, relatief goedkoop, het is een natuurlijk touw, het nadeel van katoen dat je het wel regelmatig moet wassen. De knopen gaan ook lastiger los dan bijvoorbeeld een nylontouw.
 2. Zijdekoord: Zacht, sterker dan katoen en rekt ook niet, relatief duur.
 3. Zacht nylon touw: Veel verkrijgbaar, en prettig om mee te werken.
 4. Harde synthetische touwen (zoals waslijn): Niet doen! Is niet fijn voor de huid.

Waar moet ik opletten bij het vastbinden opletten?

 • Een goede doorsnee voor een touw: 8 tot 12 mm. Breed genoeg zodat deze niet en in de huid snijdt, en je kunt er ook nog steeds goede knopen mee leggen.
 • Kies voor gevlochten touw, de druk wordt beter verdeeld en de kans dat je iemand snijdt is kleiner.
 • Trek het touw langzaam langs het lichaamsdeel, doe jet dit te snel, dan kun je brandwonden of irritatie veroorzaken.
 • Heb een schaar bij de hand. Al is het alleen maar om de ander gerust te stellen. Vooral als het voor jullie de eerste keer is, kan je beter het zeker voor het onzekere nemen!
 • Laat de ander NOOIT alleen!

Ik heb mijn partner vastgebonden, wat nu?

Dat is helemaal aan jou!

Jij kunt hem of haar over het hele lichaam plagen, met ijsblokjes, veren of andere voorwerpen. Je kunt er voor kiezen hem of haar oraal, of met je handen te bevredigen.

Jij kunt beslissen wanneer hij of zij een orgasme krijgt en of ‘ie het ook verdiend heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos…

De essentie is, dat de ander compleet aan jou is overgeleverd. De persoon kan niets anders doen, dan ervaren, wat jij met hem of haar gaat doen. En het allemaal laten gebeuren.

Je hebt dus een bepaalde verantwoordelijkheid, maar wel een hele mooie verantwoordelijkheid! 🙂

Als jij dit artikel interessant vond en nog meer ideeën met een stap-voor-stap uitleg wilt om jullie seksleven spannender en intenser te maken. Volg de gratis sekscursus en binnen een maand zal de seks nog passioneler en geiler zijn!

Opt In Image
Hoe jij straks heerlijk met je Vriend aan Dirty Talk, Vastbinden, Blinddoeken en Rollenspellen doet!
Leer alles om binnen 10 dagen de Heerlijkste Kinky Sex te krijgen!
Interessant artikel? Deel het!
12 Reacties
 1. anoniem zegt:

  ik bind mijn vriendin altijd vast met 2 horloges op de polsen en een riem om haar benen in dan aan het bed vast

  • Seksplaneet zegt:

   Geweldig! Zo zie je maar dat als je een beetje creatief bent. Je in (een wel of niet) spontane bui, je partner kunt vastbinden. 🙂 Zolang je maar voorzichtig bent en je partner feedback geeft wanneer het onprettig voelt.

 2. eric zegt:

  ik heb een vraagje: ik heb met een dame bij mij uit de buurt leren kennen, we doen elkaar wisselend vastbinden met touw. nu was de vraag van haar ( KIM)
  of ik haar een hele nacht vastgebonden wil laten. ik wil dat wel doen, maar ik weet niet of het verstandig is. ze wil mij ook een keer de hele nacht vastgebonden laten.
  wat is u jullie hier over.

  • Seksplaneet zegt:

   Eric, goeie vraag!

   Wat het belangrijkste is de veiligheid. Wanneer er bij het vastbinden de bloedsomloop niet bekneld wordt en je huid niet beschadigd. Dan kunnen jullie het een nacht volhouden. Uiteraard moet de positie het ook toestaan. Wanneer je iemand vastbind terwijl die aan haken in het plafond hangt, dan zal een nacht niet lukken, in bed wel.

   Heb vooraf ook een stopwoord, want jullie zijn nog nooit zolang vastgebonden geweest.

   Waar jullie nog wel even aan moet denken is eten, drinken en plassen. Het is goed om dat vooraf te bespreken en wellicht kunnen jullie dat ook in het spel verwerken.

   Veel plezier alvast!

   • eric zegt:

    hoi, we gebruiken altijd een stop woord.
    ik heb nog een vraag en die is als ik haar op een stoel vastbind, kan ze dat ook een nacht of een dag vol houden. hoelang zou ze mij aan een paal/boom vastgebonden kunnen laten? met dag bedoel ik dan van 9:00 uur s’morgens tot 21: 00 uur s’avonds. wat eten/drinken betreft daar hebben we duidelijke afspraken over gemaakt. wat betreft plassen en poepen hebben we speciale pan en fles voor gekocht.

    • Seksplaneet zegt:

     Goed dat jullie daarover hebben nagedacht en al duidelijke afspraken hebben gemaakt!

     Wanneer je iemand een nacht en voor vele uren vastbindt. Dan is het belangrijk dat de positie geen kramp in de benen veroorzaakt. Ook moet je eraan denken dat je tijdens een lange sessie. Niet de handen op de rug kunt doen. Plaats ze bijvoorbeeld aan de zijkant van het lichaam. Je kunt ook de polsen bij elkaar vastbinden en ze dan aan de voorkant van lichaam laten rusten.

     Houd er ook rekening mee dat hoe comfortabel je het ook maakt. Je na de sessie een beurs gevoel kunt hebben.

     Verder als je gebruik maakt van attributen zoals een gag. Laat dat maximaal een uur zitten.

     Veel plezier en succes met elkaar vastbinden!

 3. eric zegt:

  hoi als eerste dank voor de tips.. heb alleen nog een paar vragen.
  ze wil mijn hele naakte lichaam een keer met duct tape vastbinden, opzicht vind ik dat geen probleem alleen wil ze dat ik dan een aantal uur zo vastgebonden blijf. zij wil dan naar een andere kamer gaan. kan ze dit alleen met duct tape doen of moet ze folie erbij gebruiken. zou ik haar ook een keer met duct tape kunnen vastbinden en hoelang kan ik haar zo laten? ik zou haar heel graag een keer willen vastbinden aan een paal /boom hoelang kan ik haar zo laten?

 4. eric zegt:

  Hoi
  Ik heb een aantal vragen, mijn vriendin wil mij met duct-tape vastbinden , is dit gevaarlijk?
  hoelang kan ze mij zo laten?

  • Seksplaneet zegt:

   Misschien ken je het nog niet maar er is ook een speciale bdsm tape die ervoor is gemaakt om op een veilige manier de bewegingsvrijheid te ontnemen.

   Duct-tape kan, maar let wel op dat het erg plakkerig is, waardoor haartjes kunnen meegaan wanneer het losgetrokken wordt. Het is ook slim om van te voren te oefenen zowel met het vast als losmaken. Het belangrijk dat dit goed gaat. Veiligheid voor alles!

   Hoelang je vast kunt zitten ligt aan de houding en hoe je vastgemaakt bent. Uiteraard is het belangrijk dat je goed kunt ademen en dat je aders ook niet bekneld raken. Wanneer je een tinteling voelt (een lichaamsdeel slaapt) dan moet er direct actie ondernomen worden, want dan zit het te strak. Ook is er een verschil of je staat of ligt.

   Simpelweg kan je zeggen hoe comfortabeler jij qua houding vastgebonden bent, hoe langer jij het kan volhouden.

 5. eric zegt:

  ik wil mijn vriendin een keer hogtied vastbinden,
  wat ik wil weten is of dat gevaarlijk is en hoelang ik haar dan in die positie kan laten liggen.

  • Anoniem zegt:

   Vraag eerst op welke manier en hoe lang zij vastgebonden wil worden. Een hele nacht? Je moet in elk geval steeds in haar nabijheid blijven!!

   Dan mag zij jou ook zo vastgebonden houden. Vergeet dit niet. Je moet met een ander eerst rekening houden.
   Hoe wil jij in bedwang worden gehouden achteraf? Laten jullie een scenario in gedachten?

   Hoe mag er worden gespeeld: intieme scheerbeurten? likbeurten? oksels? bij bloedingen: ophouden tot volgende dag en ontsmetten en pleister .
   enkele manieren: gewoon de handen vooraan te samen binden. Beide voeten vast in bed, mag er niet uitkruipen; handen in de lucht, voeten vrij of onvrij.
   Ofwel geknield bij het bed haar handen te samen op de rand vastbinden, of geknield met de rug naar u toe;

   Ofwel haar handen vastmaken aan het voeteinde, zodat uw tong tegen hare intimiteit komt. Haar benen zo binden zodat zij van uw intimiteit met de mond en tong kan genieten. Je moet afspreken welk teken je gebruikt, als het gevaarlijk wordt:dadelijk reageren en waakzaam blijven. Je kan ook jouw hoofd verplichten om tussen haar intimiteit te blijven (riem of lint).

   In plaats van koorden: brede linten .J v vindt het maar uit.Heeft zij een vriendin die jullie kan helpen ?

   • Eric zegt:

    Ja, mijn vriendin heeft een bff die heeft ons pas geleden naast elkaar liggend op bed met gespreide armen en benen vastgebonden. Daarna heeft die vriendin met ons beiden respectievelijk gepijpt en gebeft dat vonden we beide geïl.
    Nadat die vriendin met ons hat gevreeën heeft ze ons de hele nacht zo laten liggen tot de volgende ochtend rond 9 uur. Toen kwam ze terug en heeft ze ons losgemaakt, we hadden beide een goed gevoel aan overgehouden. Binnenkort vragen we de vriendin van mijn vriendin om het weer bij ons te doen.
    Is dit verstandig? Wat vinden jullie?

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Seks spannend maken? Wees dat geile, stoute spannende wezen... Goed voorbeeld doet volgen;-) Wat verwacht de ander nooit van jou? Doe dat!
~

Social Icons