Pijn, Plezier en Genot gaan hand-in-hand samen

Plezier en opwinding halen uit pijn tijdens de seks. Talloze koppels doen het al. Ben jij de volgende? Of ben je er misschien al mee bezig?

Het is een fascinerend en interessant idee dat pijn het seksuele plezier verhoogd. Mensen die aan SM doen die weten al lang hoe pijnprikkels tot plezier en seksueel genot leidt.

Pijn en seksueel genot

Pijn versterkt het plezier van seks op twee vlakken. Aan de ene kant heeft het een psychologisch effect, maar je lichaam geniet er ook echt van.

De reden waarom pijn fijn is

Tijdens seks schieten er allemaal stofjes door je lichaam. Zo ook endorfine. Endorfine zorgt ervoor dat jij gelukkig voelt.

SM kan je echt zien als een ‘legale drug’

Wanneer je seks hebt gaat de aanmaak van endorfine omhoog, daarom  is seks ook zo lekker.

Nu is het zo, dat pijn dit stofje ook activeert. Dus als jij je partner een flinke tik op de billen geeft, gaat het endorfine level nog meer omhoog en zal hij of zijn nog meer seksueel plezier ervaren.

SM als een ‘legale drug’

Drugs en alcohol verhogen ook je endorfine niveau. SM geeft je de mogelijkheid om in een gecontroleerde omgeving de stofjes op te roepen, die voor extra genot zorgen.

Door het psychologische aspect van SM creëer je een gecontroleerde stress situatie.

De stress zorgt voor bepaalde reacties in je lichaam, waarbij serotonine en melatonine vrijkomen en dat zorgt voor nog meer seksueel genot.

SM kan je echt zien als een ‘legale drug’, want in paddo’s zit een stofje (psilocine) , die je lichaam herkent als serotonine en door het ‘overschot’ ontstaat het psychedelische hallucinerende effect.

Je kunt samen ontdekken tot welk niveau de pijn lekker is. En door goed te communiceren kan het seksueel genot bij de ontvanger veilig verhoogd worden.

Je kunt de grens steeds verder oprekken en door een ‘stopwoord’ te gebruiken, voorkomen jullie dat je over de grens heengaat.

Zo creëer je lekkere pijn en stress

Je weet nu dat pijn plezier geeft en waarom dat zo is. Een volgende stap is om het toe te passen in de slaapkamer.

Een simpele manier om het stress niveau te verhogen. Is door de vrijheid en zintuigen bij de ander af te nemen of te verminderen.

Als je de ander vastbind en de controle ontneemt, dan ontneem jij de vrijheid. Wanneer je vervolgens verschillende voorwerpen hebt, waarmee jij je partner kan plagen en prikkelen. Dan zorgt dat voor een gecontroleerde stress situatie.

Het idee dat je niet weet wat gaat komen, hoeveel pijn iets doet of wat voor sensatie het geeft. Dat zorgt voor stress en zenuwen.

Een andere manier is het verminderen van zintuigen door iemand te blinddoeken.

Hierdoor zullen andere zintuigen meer op scherp staan…zo ook de tastzintuigen.

Je herkent het gevoel vast wel. Je weet dat er iemand achter je staat en vermoed dat die persoon je van achter gaat aanraken. Dan ben je extra alert en lijkt het soms alsof je aangeraakt wordt, terwijl dat niet gebeurt.

Kan je nagaan hoe het voelt als je met voorwerpen het lichaam prikkelt. 😉

Wat geeft een spannende sensatie?

 • Je tanden: zachtjes bijten in de hals of tepel
 • Een zweep(je) afhankelijk van hoeveel pijn de ontvanger kan hebben
 • Alledaagse dingen voor spanking: je hand, een riem, postbode elastiek, pollepel en een kabel, houd de 2 uiteindes in je hand
 • Ter afwisseling: ijsblokje, kaarsvet, veer, als vrouw je lange haar, of iets anders dat kriebelt.
 • Vrijheid ontnemen: Handboeien, riem en touw (bij voorkeur een dik, dat snijdt niet)

Ga aan de slag en ontdek het plezier van pijn!

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Is je vriend nog niet bekend met jouw speeltjes? Dan wordt het hoog tijd!

Laat hem jou is verwennen met de speeltjes die jij hebt...wedden dat het niet lang duurt voordat jullie samen iets kopen ;) Sex toys introduceren?

~

Social Icons