Dominant zijn de basis

SM of bdsm dominantie, is iets waar miljoenen mensen over de hele wereld van genieten.

Het wordt meestal geassocieerd met zwepen, kettingen, leer en latex. Hoewel deze zeker een onderdeel van de activiteit kunnen zijn. Gaat het meer om het emotionele aspect.

Wat is dominantie?

Dominantie is iets van alle dag. En je bent hier al mee bezig geweest, nog voordat je dit artikel hebt gelezen.

De dominante partner is degene die tijdens een activiteit (in dit geval seks), de ander aanstuurt. Of zelf de leiding neemt over wat er gaat gebeuren.

Als jij die persoon bent, in de slaapkamer of daarbuiten. Dan ben jij de dominante van jullie 2. En waarschijnlijk is de ander daar dan ook meer dan tevreden mee.

Over het algemeen kan je zeggen, dat jij binnen een relatie ook de beslissingen neemt.

Echter, de persoon die onderdanig is, kan op zijn werk wel iemand zijn die daar de belangrijke beslissingen neemt. En leiding heeft.

De controle afstaan tijdens de seks aan jou kan dan voor die persoon erg bevrijdend zijn. Weg met die verantwoordelijkheden. En als jij een kick haalt uit het domineren van anderen is het dus een win-win situatie!

Een veilige omgeving en een comfortabel gevoel

Als jij als man of vrouw graag dominant bent, weet ook dat daar bepaalde verantwoordelijkheden bij horen.

Om de ervaring die jullie gaan meemaken, ook tot een fantastische te maken. Is het belangrijk dat de ander zich comfortabel voelt. Hij of zij, geeft de controle helemaal aan jou. Laat merken dat jij daar goed mee omgaat en, zodat de ander zich compleet aan jou kan geven.

Een onderdeel van de veiligheid is ook een stopwoord. Een woord die je normaal tijdens de seks nooit zal gebruiken. Maar als de onderdanige deze gebruikt, jij weet het voor de persoon oncomfortabel is of dat de pijngrens is bereikt.

Waarom geen “stop”? Als jullie een rollenspel hebben, waarbij de ander juist tegen moet werken of tegenstribbelt. Dan zou “stop” het moment onderbreken, terwijl de persoon, het woord gebruikt, omdat het binnen de rol past om tegen te stribbelen.

Vertrouwen is belangrijk

Iemand op marktplaatsen vinden, deze persoon vast te binden om onophoudelijk een tik op de billen te geven…doe dat maar niet. 😉

Vertrouwen is een erg belangrijk als het om domineren gaat.

Het is dan ook aan te raden, als jij je met dit aspect van seks bezighoudt, je het met iemand doet die jij kent. En waarmee je een basis van vertrouwen hebt.

Als je (sm of bdsm) dominantie binnen een relatie kunt doen is dat zeker aan te raden.

Iemand op marktplaatsen vinden, deze persoon vast te binden om onophoudelijk een tik op de billen te geven…doe dat maar niet. 😉

Want als jullie beiden vertrouwen in elkaar hebben, dan weet de ander dat wat jij doet.
De kans klein is dat jij over een pijngrens of angstgrens heen gaat.

En jij weet ook ongeveer tot hoe ver jij kunt gaan. Omdat je tijdens de seks al hebt kunnen ontdekken, wat de persoon wel en niet kan hebben.

Bespreek ook van te voren af wat jullie hieruit willen halen.

Vertel wat jij van plan bent, zodat je weet wat de ander daarvan vindt. Misschien is het nog wat te veel, of zegt hij of zij dat je er wel een schepje bovenop mag doen.

Domintantie geeft de seks wat extra’s

Als jullie weten die de dominante en onderdanige wordt…jullie hebben besproken, hoe er gedomineerd wordt. Dan is het een mooie manier om jullie seksleven spannender de maken. 🙂

Vooral als jullie echt kunnen opgaan in jullie rol, dan zal het een mooie ervaring worden.

Focus jullie in begin vooral op het emotionele aspect. En dan kunnen jullie later bekijken of jullie er zweepjes, touw, een riemen en andere attributen willen gebruiken.

Want een vlakke hand voldoet prima op de billen! 😉

Interessant artikel? Deel het!
Eén
  1. Leuke site, ga ik dit weekend eens doornemen !

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Wees een leuke vrouw op straat...en gebruik in bed geile praat!
~

Social Icons