BDSM toys kopen voor beginners

Beginnen met BDSM is erg spannend en zal een nieuwe dimensie in je seksleven geven. Maar naast je stem en handen zijn er natuurlijk ook speeltjes of bdsm toys die je kunt kopen om het spel nog spannender te maken.

Maar waar begin je? Welke BDSM attributen en toys zijn handig voor een starter of beginneling om te kopen?

Als sm of bdsm nieuw voor je is, dan is het zonde om gelijk voor 300 euro aan producten te bestellen. In dit artikel lees je wat de ‘musthaves’ zijn, welke producten een heerlijke kinky toevoeging zijn en welke spannende producten je eventueel nog kunt kopen. Om de ervaring een extra dimensie te geven.

Bij deze 8 geselecteerde producten is rekening gehouden met de prijs en in hoeverre je ze als beginner nodig hebt.

Daarnaast weet je niet altijd of de sensatie en spanning die het product geeft ook echt iets voor jullie is. Dan kan je beter eerst de goedkopere simpele versie nemen. En wanneer jullie er helemaal weg van zijn, de wat meer luxe editie nemen.

Laten we beginnen!

Musthaves!

Wanneer je de ‘musthave’ bdsm artikelen koopt, dan kun je direct beginnen om die geile en kinky fantasieën in de praktijk te brengen. Je kunt het de dominantie uitdrukken, vrijheden inperken en privileges geven. De toys en hulpmiddelen die daarna komen geven het bdsmspel een extra dimensie, maar zijn voor een beginner niet direct nodig.

Bdsm set: handboeien zweepje en een oogmasker

De basis-bdsm set is iets wat je sowieso moet hebben! Door het zweepje, het oogmasker en de handboeien kan je al vele kanten op en de eerste sexy stappen zetten in je sm of bdsm fantasieën.bdsm bondageset introductie

Met deze basisset kan je de bewegingsvrijheid beperken, experimenteren met pijnprikkels en het zicht ontnemen. Je bent hier vooral als beginner wel eventjes zoet mee omdat je met dominantie en onderdanigheid kan experimenteren.

Ook kan je direct de seks met deze basis meer kinky maken. Door de handboeien en/of het oogmasker te gebruiken.

Een simpele manier om het zweepje te gebruiken doe je door je partner op je billen de spanken. Waarbij de onderdanige elke tik moet tellen tot je bij de tien of twintig bent.

Leg de onderdanige haarfijn uit wat die moet zeggen bijvoorbeeld: “1 meester(es), 2 meester(es)”.

Wanneer er een foutje wordt gemaakt begin je weer bij nul.

Plagen met de kietelaar

kietelaar met veerDe kietelaar: dit is een stok met een veer en is al een prikkeling op zich!

De kietelaar kan je goed gebruik om het lichaam te ontwaken en de tastzintuigen op scherp te zetten. Door er langzaam mee over het lichaam van de onderdanige te gaan, prikkel je de gevoelszintuigen.

Vooral in combinatie met een blinddoek/oogmasker zet je het lichaam op scherp en zorgt dat voor extra spanning. En dat komt het spel alleen maar ten goede!

Stapje verder gaan?

Nu kan jij je bdsm fantasieën nog extra spannend en intens maken met aanvullende speeltjes en hulpmiddelen.

Paddle: Pets…rode billen!

spanking paddleHou je van rooie billen en een goede spanking? Dan moet je een paddle in huis hebben. Dit geeft een andere sensatie dan de zweep.

Met een paddle kan je een goede tik op de billen geven, hoor je een lekkere pets en kleuren de billen rood. Mocht je van spanking houden dan is het een mooie afwisseling met het zweepje.

Laat dat wiel rollen

Wil je wat meer experimenteren met pijnprikkels? Dan is het sensatie wiel een opwindende toevoeging. Het wordt over de huid van de onderdanige gerold die de pinnen over het lichaam voelt gaan.Wartenbergen pijn wiel

Je kunt hiermee fantastisch de zenuwen prikkelen en de onderdanige voelt een sensatie die je niet met je blote handen kunt geven.

Blijf op je plek!

bdsm touw voor bondage spellenNu kan je al met een set handboeien de bewegingsvrijheid beperken, maar wanneer je een soft-bdsm touw pakt. Dan geef je het spel een hele andere dimensie. Door de persoon langzaam vast te binden aan het bed of een stoel.

Gaat de ervaring nog een stapje verder. Nu kan de onderdanige echt geen kant meer op!

Bij dit touw is de kern eruit gehaald zodat deze nog zachter aanvoelt. Het vastbinden gaat vooral om het ontnemen van de vrijheid. En wetende dat het touw zacht genoeg is, stelt je alleen maar gerust en kunnen jullie nog meer in het spel opgaan!

Een spannend klemmetje?

tepelklemmen verbonden door een kettinkjeZoals je weet zijn de tepels een erogenezone. En daarom is een setje tepelklemmen een heerlijke kinky aanvulling voor een geile bdsm ervaring. Bij deze set kan je de druk van klemmetjes aanpassen en kan je dus bepalen hoeveel de onderdanige ervan voelt.

En als de tepels na een paar sessies er meer aan gewend raken kan je het strakker zetten, zodat de onderdanige nog steeds die sensatie voelt, zoals in het begin.

Nog meer spanning & variatie?

Er zijn nog twee kinky producten geselecteerd om spannend bezig te zijn…

Laat dat kaarsvet maar druipen!

Mocht je meer met pijn en spanning willen experimenteren dan, zijn de bdsm kaarsen een spannende toevoeging.bdsm kaarsen

Het verschil met gewone kaarsen is dat de paraffine sneller smelt, waardoor het risico op brandwonden vermindert wordt.

Bij bdsm moet je altijd op de veiligheid letten en bdsm kaarsen zijn veiliger, maar net zo kinky! Gebruik ze dan ook voor een nog vuriger spel.

Een heerlijke privilege: tepelstimulatie

Riubberen tepel zuigersVoor een speciale tepelstimulatie heb je ook de tepelzuigers deze plaats je op haar tepels en laat je lekker hard worden. Het geeft een opwindend gevoel en als de vrouwelijke onderdanige goed luistert kan je haar daarmee belonen. En als meesteres kan je natuurlijk altijd eisen dat dit bij jou wordt gedaan!

Uiteraard zijn er nog veel meer attributen die je kunt gebruiken en kopen. Maar met deze heb je al een goede basis om jullie fantasieën uit te laten komen!

Interessant artikel? Deel het!
Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

  1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
    en zorgeloos van de seks geniet
  2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
  3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
    hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Seks spannend maken? Wees dat geile, stoute spannende wezen... Goed voorbeeld doet volgen;-) Wat verwacht de ander nooit van jou? Doe dat!
~

Social Icons