Anaal voor beginners

Het is zover jullie zijn het er over eens, jullie gaan anale seks hebben. Altijd spannend vooral, wanneer jullie beginners zijn.

De grote vraag is natuurlijk: hoe zorg je ervoor dat de anale seks zo’n geweldige ervaring wordt, dat jullie het vaker willen doen.

Er zijn veel mythen over anale seks, ongeveer de helft van de vrouwen denkt dat het rommelig en pijnlijk is. Echter wanneer jullie het goed aanpakken is het tegendeel waar en kan zij zelfs een anaal orgasme krijgen.

Want hoewel anale seks vaak wordt gezien, om de man te plezieren kan het voor een vrouw ook super lekker zijn.

Tips voor anale seks

Voorbereiding anale seks

Begin met lekker douchen, afgezien dat hygiëne belangrijk is, geeft het haar ook een beter gevoel als ze weet, dat haar kontje gereinigd is. 🙂 Een tweede stap is glijmiddel. Bij anale seks is het belangrijk dat je voldoende glijmiddel gebruikt en bij de hand hebt.

Silicone glijmiddel is voor anale seks een goede om te gebruiken, omdat het niet snel droogt.

Anaal bevredigen

Nadat je lekker wat glijmiddel hebt gebruikt, ga je de anus met je vingers of tong verkennen.

Begin langzaam, laat haar aan het gevoel wennen en ga dan steeds verder duwend naar binnen. Dit kan voor haar ook zeer opwindend zijn en maakt haar spieren meer ontspannen.

Het is belangrijk dat je niet te haastig te werk gaat, vooral als ze nog nooit iets in haar anus heeft gehad.

Dat zij zich comfortabel voelt is erg belangrijk!

Je zult merken dat wanneer jij je vinger(s) in haar anus stopt. Zij automatisch de neiging krijgt om haar kringspier aan te spannen of te persen. Wanneer je dat voelt, forceer niks en probeer haar meer te laten ontspannen.

Anale penetratie

Wanneer je merkt dat zij ontspannen is jij kan 2 of meer vingers erin stoppen en als dit ook soepel verloopt. Kan jij met je penis te werk gaan. Zorg hierbij er wel voor dat zowel haar anus als jouw penis lekker veel glijmiddel hebben.

Wanneer je aan anale penetratie begint, stop niet gelijk je hele penis erin. Laat haar eerst langzaam aan het gevoel wennen. En beweeg dan langzaam met je penis, als dit goed gaat en zij zich nog meer ontspant.

Dan kan je proberen je hele penis erin te stoppen en steeds wat sneller te bewegen.

Voila, en plots hebben jullie anale seks. 😉

Waar het dus vooral omgaat is dat zij zich kan ontspannen. En dat je haar laat wennen iets in haar anus te stoppen.

Na wat oefenen, ga je van pink naar wijsvinger, van wijsvinger naar 2 of meer vingers. Om haar vervolgens rustig met je penis te penetreren, maar je stopt ‘m er nog niet gelijk helemaal in!

Wanneer je merkt dat ze ontspannen genoeg is en het aankan, kan jij proberen haar met je hele penis anaal te penetreren. En als succesvol verloopt, verhoog je het ritme.

Zo maak je anale seks nog soepeler!

1) Als zij moeite heeft om één of meerdere vingers in haar kontje te hebben. Kan ze ook zelf oefenen met een kleine buttplug, om alvast aan het gevoel te wennen. En haar lichaam te trainen om te ontspannen.

Zodat als jullie echt anale seks gaan hebben zij nog meer voorbereid is, en de stappen van één vinger of tong tot uiteindelijk jouw penis in haar kontje, nog makkelijker gaan.

2) Wanneer het toch wat lastig is om je penis er helemaal in te krijgen, zou je het met een condoom kunnen proberen. Deze smeer je helemaal in met glijmiddel en breng je deze zachtjes naar binnen.

Mocht je érg geïnteresseerd zijn in anale seks en het liefste al vandaag deze overheerlijke activiteit willen ervaren, volg dan deze GRATIS anale seks cursus! Alle belangrijke punten worden behandeld en je leert fantastische stimulatie technieken!

Voor meer tips: Volg de gratis anale seks cursus!

Interessant artikel? Deel het!
13 Reacties
 1. elsy zegt:

  mijn vriend doet dit zoals het hier staat geschreven. en vooral omdat het bij mij enorm gevoelig is aan scheuren duurt dit ‘voorspel’ met de vingers ook enorm lang. en dan als hij in mij zit en voorzichtig in en uit gaat, later steeds sneller, krijg ik er mijn allerbeste en hardste orgasmes van.
  dit is gewoon zalig om te doen!!
  ik stond er in het begin heel raar tegenover maar nu zou ik niet meer kunnen missen!

  • Seksplaneet zegt:

   Das geweldig Elsey! Je zou niet de eerste vrouw zijn die bij anale seks niet gelijk staat te springen. Maar door te experimenteren en dat vooral op de juiste manier te doen. Zoals in jouw geval veel voorspel.

   Je er plots achterkomt dat anale seks een fantastische bron is voor heerlijke en heftige (anale) orgasmes.

   Geweldig voor je dat anale seks zo jouw seksleven heeft verrijkt! 🙂

  • piet zegt:

   Proficiat!!!!!!

 2. Ali zegt:

  Heb met mijn vrouw al een aantal keren geprobeerd, maar van de week het ook echt doorgezet. Mijn vrouw inderdaad met tong en vingers eerst helemaal geil gemaakt en daarna mijn harde lul er in. En hoe harder ik ging, hoe geiler ze werd. Het was echt geil om haar op deze manier te laten klaarkomen, waarna ik ook lekker in haar kontje ben gekomen.

  Anale sex is zeker een aanrader voor iedereen die met zijn of haar partner het seksleven wil verbeteren.

  • Seksplaneet zegt:

   Fantastische Ali!

   Zo zie je maar als jij je vrouw goed opwindt en haar in bed geeft wat ze verdient. Het samen leuk experimenteren is, en jij je seksleven daardoor nog meer verrijkt. En dan is het natuurlijk extra leuk als het experiment slaagt en je er beiden van zo genoten hebt en het voor herhaling vatbaar is. 🙂

 3. heman zegt:

  Ik hou ook van anale seks . Maar dan om genomen te worden. De eerste keer was pijnlijke ervaring. De persoon in kwestie duwde zijn grote staaf in een keer naar binnen . Viel bijna flauw van de pijn. Dit nooit meer. jaren later kreeg ik toch de behoefte en nieuwsgierigheid om het te proberen .eerst was ik zelf een tijdje met een dildo en buttplug in de weer geweest en dat voelde goed. Toen iemand ontmoet die me wilde penetreren. Ik ging op hem zitten en liet rustig zijn penisnijd naar binnen gaan in mijn tempo. Op een gegeven moment zat zijn hele staaf in me dat gaf een lekker vol gevoel . Of ik moest poepen. Daarna ging hij me rustig neuken . toen ik gewend was deden we ook andere standjes .ik kwam klaar heel langdurig en heftig . Met veel sperma. Nu wil ik niet anders meer . Wat een heerlijke ervaring.

  • Seksplaneet zegt:

   Bedankt voor het delen van je ervaring. Wel mooi om te zien, dat ondanks dat de eerste ervaring niet prettig was. Je er nu wel veel van kunt genieten!

   Dit laat nogmaals zien, dat anale seks heel lekker kan zijn. Mits het rustig opgebouwd wordt. Ga er vooral mee door en blijf genieten!

 4. Sharona zegt:

  Mijn vriend wil het proberen maar het lukt nie en het doet vreselijk veel pijn hoe kan ik daarverandering in brengen dat het wel lukt ? Help alsjeblieft

  • Sharona zegt:

   En hier nog een keer sharona ik ben er ooj heel erg bang voor dat het uitscheurt maar me vriend is aventoe haastig en das nie leuk en fijn want ik kan er nie aan wennen hoe kan ik hem duidelijk maken dat ik er aan moet wennen en dat die rustig aan moet pakken ?

   • Seksplaneet zegt:

    Dit is een interessante vraag, vooral omdat er zoveel in zit…

    Allereerst is het ontzettend belangrijk, dat je vriend rekening met jou houdt. Dit maakt de ervaring voor jou fijner en lekkerder, waardoor het proberen en experimenteren ook makkelijker gaat.

    Nu kan het zijn dat hij anale seks héél geil en opwindend vindt. Wanneer dit het geval is, dan is het moeilijker om hem op een subtiele manier duidelijk te maken, dat hij te haastig is. Juist omdat hij zo overmant is met geilheid en opwinding.

    Het is daarom verstandig voordat jullie beginnen, hem duidelijk te maken. Dat hij rustig aan moet doen.

    Wat ook wel belangrijk is. Kan je het nu al aan?

    Als hij rustig naar binnen gaat en het doet geen pijn. Dan moet je hem vertellen, dat jij het stoot tempo wilt aangeven. Maar als het naar binnen gaan al pijn doet, ook als het rustig gaat. Dan moeten jullie je meer focussen op het ontspannen en het openstellen van je lichaam om anaal iets in te brengen. Dat is namelijk iets wat je moet trainen en het overslaan van deze stap, zorgt ervoor dat anale seks oncomfortabel wordt.

    Communicatie is erg belangrijk, heb het er vooraf wanneer jullie weer gaan experimenteren en geef aan wat je wel en niet lekker vindt. Vanuit daar kunnen jullie oefenen. Oefen ook met jullie vingers of een speeltje zodat je aan het gevoel gewend raakt en meer ontspannen bent. Want als je bang bent voor anale seks, dan wordt het een stuk lastiger, gun jezelf de tijd en dan kan het een heerlijke en geile activiteit voor jullie beide worden!

  • Seksplaneet zegt:

   Wanneer het veel pijn doet, dan gaat er iets fout. Het kan gevoelig zijn, maar anale seks hoort geen “vreselijke pijn” te doen. Jullie gaan waarschijnlijk te snel te werk. Een belangrijk onderdeel van anale seks is geduld. Dit hoeft zeker niet saai te zijn, maar kan wel het verschil maken, tussen proberen en het nooit meer doen. Of een nieuwe geile ervaring opdoen!

   Het is belangrijk dat jullie langzaam aan beginnen en de “eerste keer anaal” betekent ook niet. Dat je vriend al met z’n penis naar binnen gaat. Dit kan weken duren. Maar dat betekent niet dat het tot dat moment saai hoeft te zijn! 😉

 5. hasan zegt:

  hoe is het gevoel om anaal te neuken dan,
  ik heb het nooit gedaan namelijk.

  • Seksplaneet zegt:

   Hoe het voelt daar is niet een eenduidig antwoord op te geven… De meest druk die je voelt bevindt zich bij haar anus, dat heb je misschien ook wel gemerkt wanneer je je partner anaal vingert.

   Daarnaast heb je ook het geestelijke/emotionele gevoel. Anale seks kan een erg opwindend en geil gevoel geven. Wanneer het niet iets is wat je standaard doelt voelt het speciaal, stout en intiem.

3 Onmisbare ingrediënten zodat anale sex overheerlijk voelt!

Hét 3 Stappenplan voor gegarandeerd pijnvrije anale seks!

Het is gratis - Je gegevens zijn veilig.

Aanbevolen Artikelen

Social Icons