5 Kinky seks ideeën voor stoute seks

Soms is het heerlijk om seks te hebben en het anders te doen dan je normaal gewend bent. Daarom 5 kinky sex tips zodat jullie samen nieuwe ervaringen kunnen opdoen.

1. En…Actie!

Dit spelletje kan je met je partner spelen. De één is regisseur de andere sexy acteur of actrice. Je kunt dit zowel met of zonder camera doen. Als je dit spelletje met een videocamera speelt, hebben jullie wel iets om terug te kijken.

Het is eigenlijk heel simpel de regisseur bepaald wat er gebeurt.

Dit kan van alles zijn:

 • Vingeren of aftrekken
 • Een vibrator gebruiken
 • De ander oraal verwennen
 • Strippen

Als acteur of actrice wil je natuurlijk heel graag hoger, dus doe je best!

Vergeet ook niet om van rol te wisselen.

Voor variatie kunnen jullie de videocamera vervangen door een fotocamera, dan wordt het meer een Playboy spelletje.

2. Spanken en Straffen

Jullie kunnen niet altijd engeltjes zijn toch? Sommige vinden het dan heerlijk om te straffen of om gestraft te worden. Maar misschien bent je net als sommige mensen iemand die van beide houdt.

Een simpele manier om te beginnen is als jij of je partner op bed ligt en de ander begint met tikken geven.

De ander kan ook letter over de knie gaan of gewoon met de kont omhoog klaar zitten. Vergeet ook niet om aan dirty talk te doen om het spanken een extra dimensie te geven.

Variatie?

 • In de plaats van je hand kan je een peddle, zweepje of stok gebruiken.
 • Zeg dat je partner 20 tikken krijgt en hij of zij elke tik moet tellen, is het onduidelijk of zegt je partner het getal verkeerd, dan begin je weer op 0!
 • Combineer het met een rollenspel, stout schoolmeisje of zelfs schooljongen.

3. Meester & Slaaf

Je hoeft geen fan van bdsm te zijn om dit leuk te vinden. Het kan best onschuldig zijn. De spanning zit ‘m meer in het feit dat die avond het erg duidelijk is wie de touwtjes in handen heeft en wie er moet gehoorzamen. In de plaats dat je tijdens de vrijpartij of het voorspel het initiatief ook aan de ander overlaat, zal dit nu niet het geval zijn,

Waarschijnlijk is het wel een beetje duidelijk wie welke rol het prettigst vindt. Eén van jullie zal van nature meer dominant zijn dan de ander. Maar net zoals bij straffen kan er ook iemand (of jullie beiden) een switch zijn en van beide rollen genieten.

Wat voor opdrachten kan je geven?

 • Ga op je knieën
 • Doe dit kledingstuk uit
 • Kus mijn voeten
 • Breng me champagne
 • Noem me, meester/meesteres
 • Gebruik deze tepelklemmetjes
 • Als je iets zegt maak oogcontact
 • Je mag geen oogcontact maken tenzij ik het zeg

Dit zijn relatief onschuldige dingen om aan een andere te vragen, afhankelijk van hoe jullie erin staan kan het nog meer kinky natuurlijk.

Maak ook gebruik van beloningen en straffen.

Als je partner iets goed doet, haal jij de tepelklemmetjes eraf of laat jij je partner ook champagne drinken. Dat je partner de champagne van je lichaam likt is natuurlijk ook een optie!

4. Vrijheidsberoving

Het mooie is hierin kunnen jullie zover gaan als jullie willen. Je kunt de ander aan het bed vastmaken met alleen de handen, maar je kunt ook een stapje verder gaan waarbij je ook de voeten vastmaakt. Het hoeft niet eens de slaapkamer te zijn, je kunt ook de ander op een stoel vastbinden en zelf een sexy showtje weggeven bijvoorbeeld.

Je kunt hiervoor een touw gebruiken, maar ook een sjaaltje of handboeien.

Waar het omgaat is dat de persoon die vastgebonden is, de controle uit handen geeft en alleen maar met de stroom mee kan gaan.

Je kunt je natuurlijk voorstellen dat die voor beide erg leuk is. De één kan plagen verwennen en heeft de macht. De ander geeft alle verantwoordelijkheid weg, kan genieten en voelt de spanning.

Variaties:

 • Afhankelijk van hoe serieus jullie het nemen, kan je kiezen voor speciaal touw, een riem, handboeien, of boeien voor de enkels te gebruiken.
 • Verwen je vastgebonden partner, door oraal genot te geven of het lichaam op verschillende plekken te prikkelen.
 • Willen jullie erg kinky zijn? Koppel er een scenario aan zoals een ontvoering.
 • Een knevelbal kan het nog spannender maken, want dan kan de ander niet praten je moet vooraf dan wel duidelijke grenzen stellen en goede afspraken maken!

5. Stoeien

Armpje drukken is leuk duim worstelen is grappig, maar wat nou als jullie gewoon lekker naakt gaan stoeien?

Gebruik alles wat voor handen is: kussens, dekens, je kracht, je kietel kwaliteiten en humor.

Dit ‘krachtgevecht’ is voor jullie beide opwindend. Als man voel jij de macht over de vrouw, maar tegelijkertijd voel je ook haar power.

Als vrouw kan je hem eens goed laten werken voor jullie er heerlijk tegenaan gaan. Laat hem maar eens goed zweten en zien dat jij niet zomaar te overmeesteren bent!

Je kunt voor de zekerheid nog een ‘stopwoord’ afspreken zodat je zeker weet dat jullie niet in de ‘heat of the moment’ te ver gaan.

Dit waren de 5 kinky seks ideeën die jij samen met je partner kunt beleven om de seksuele ervaring heerlijk spannend te maken!

Hoe kaart je die Kinky ideeën aan?

Het is één ding om inspiratie te hebben, maar als een bepaalde activiteit jouw best geil lijkt dan wil je dit natuurlijk ook in praktijk brengen. En daar zijn een paar handige trucjes voor zodat die ook graag mee doet.

Geef je partner die avontuurlijke rol

Als jij wilt dat je partner kinky experimenteert dan moet de persoon natuurlijk wel het beeld hebben, dat hij of zij ook experimenteel heeft. Dan wordt het een stuk makkelijker, omdat je partner voelt dat het bij zijn of haar imago past.

En hoe laat jij je partner zo voelen? Door de juiste complimenten te geven!

“Hey lekkerding van me, jij weet me in de slaapkamer toch altijd weer met iets geils te verrassen!”

“Gisteravond was geweldig, jij bent zo heerlijk avontuurlijk!”

“Met jouw durf ik echt de stoutste dingen te proberen! Lekkere vent/meid van me!”

Wanneer je dit een tijdje doet, zal je partner zich ook als die avontuurlijke sexy persoon in bed zien en is het makkelijker om te experimenteren.

Laat hem daarbij ook weten wat je lekker vindt. Bijvoorbeeld: “Ik vind het zo geil als jij de controle hebt en zou het best spannend vinden als je me aan bed vastbind/boeit.”

“Ik vind erg opwindend als ik jouw vertel wat ik lekker vind en jij dat dan doet.”

Ik heb iets gelezen, op tv gezien of gehoord

Je kunt zeggen dat je een artikel hebt gelezen of kinky seks, of een aspect daarvan en dat je sommige dingen best spannend lijkt, en dan vraag je om de mening van je partner.

Je kunt ook zeggen dat je een humor volle scene hebt gezien over een kinky activiteit, maar dat je er later nog is over nadacht en het jouw eigenlijk best spannend lijkt!

Daarnaast kan je als vrouw zijnde ook hints droppen, door te vertellen dat je een erotisch boek hebt gelezen met kinky scenes erin en dat sommige dingen jouw geil kregen.

Als man kan je bijvoorbeeld zeggen dat je een erotische film keek en dat je sommige dingen toch wel erg geil waren.

Sommige vrouwen hebben als je het woord ‘porno’ gebruikt meer het “Wham-Bam” rechttoe rechtaan in hun hoofd in de plaats van geile scenes. Met een bepaalde dynamiek zoals dominantie en onderdanigheid.

Dus erotische film, klinkt dan net wat prettiger, waardoor jij beter je punt kunt maken.

Wil jij als vrouw meer kinky seks met je partner hebben, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Ontdek hierhoe jij jullie seksleven meer kinky maakt!

Verwen hem als de beste
Ontvang direct de gids: 10 grootste fouten die vrouwen in bed maken

Jij Leert ook:

 • Hoe je LIEFDE als kracht Gebruikt om hem de meest Geile ervaring Ooit te geven;
 • Trucs om hem fantastisch te pijpen en te verwennen;
 • Hoe jij 100% ZELFVERTROUWEN krijgt en zorgeloos van seks geniet, zonder onzekerheden;

Het is gratis - Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.
Interessant artikel? Deel het!
3 Reacties
 1. Roana zegt:

  Sinds een tijdje zijn we na een paar gesprekken wat gaan experimenteren. Onder andere met speeltjes en
  vooral wat van mijn fantasieën. We zijn op de goede weg al mag het van mij nog wel wat heftiger. En mogen bijvoorbeeld de handboeien en blinddoek wat meer gebruikt worden. Voor mijn man is het spannend en is nog erg voorzichtig. Ook weet hij niet helemaal of hij dit wel leuk vind.

  Ik merk wel dat ik steeds meer mijn best moet doen om te blijven genieten van de vanille seks (zoals dat genoemd wordt). Dit omdat ik steeds meer denk aan de soft bdsm en vanille mij minder aanspreekt.

  Mijn man vind vanille nog steeds heel fijn. Echt bespreken met hem durf ik het nog niet. Angst denk ik dat ik hem teleurstel ofzo. Of dat zijn interesse niet gelijk zijn aan die van mij. Ik geef het rustig even de tijd. Mocht je nog tips hebben dan hoor ik graag.

  • Seksplaneet zegt:

   Fijn dat jullie na een na een paar goede gesprekken de seks al wat stouter en spannender is geworden.

   Ja, het is te snappen dat als vanille seks je minder aanspreekt je het wat heftiger wil. Maar goed dat je daarin hem ook de tijd gunt. Jullie zijn pas een tijdje bezig. Het laatste wat je wilt is dat druk bij hem zoveel opvoeren dat hij er geen zin meer in krijgt.

   Zie het maar als een wereldreis die je samen maakt en nu nog aan het begin staat. Je staat nu in Frankrijk Geniet van wat je nu ziet en gaande weg wordt het exotischer.

   Hij moet z’n weg er nog in vinden. Het lijkt me goed om te ontdekken wat zijn voorzichtigheid is. Hier kunnen namelijk verschillende redenen voor zijn. Is het omdat hij niet weet of hij het leuk vindt of weet hij bijvoorbeeld nog niet goed wat jij aankunt?

   Je onzekerheid om het bespreekbaar te maken dat je vanille seks minder fijn vindt, is wel te begrijpen. Voor nu is het ook nog niet direct nodig om het te vertellen, omdat jullie
   nu de softe kant van bdsm ontdekken. Wanneer de groei eruit is en de seks voor jou nog niet bevredigend genoeg is, dan raad ik je wel aan om het aan te kaarten.

   Let goed op je eigen signalen want het is wel slim om het met hem erover te hebben, voordat het écht dwarszit. Maar omdat hij er nu al voor open staat en jullie met jouw fantasieën aan de slag gaan zou het hem onnodige extra druk kunnen geven als je nu aangeeft bang te zijn dat het niet bevredigend wordt. Je wilt hem nu juist op een ontspannen manier bemoedigen om meer met jou te ontdekken.

 2. Seksplaneet zegt:

  Fijn dat jullie na een na een paar goede gesprekken de seks spannender en iets heftiger is geworden.

  Ja, het is te snappen dat als vanille seks je minder aanspreekt je het wat heftiger wil. Maar goed dat je daarin hem ook de tijd gunt. Jullie zijn pas een tijdje bezig. Het laatste wat je wilt is dat druk bij hem zoveel opvoeren dat hij er geen zin meer in krijgt.

  Zie het maar als een wereldreis die je samen maakt en nu nog aan het begin staat. Je staat nu in Frankrijk 😉 Geniet van wat je nu ziet en gaande weg wordt het exotischer.

  Hij moet z’n weg er nog in vinden. Het lijkt me goed om te ontdekken wat zijn voorzichtigheid is. Hier kunnen namelijk verschillende redenen voor zijn. Is het omdat hij niet weet of hij het leuk vindt of weet hij bijvoorbeeld nog niet goed wat jij aankunt?

  Je onzekerheid om het bespreekbaar te maken dat je vanille seks minder fijn vindt, is wel te begrijpen. Voor nu is het ook nog niet direct nodig om het te vertellen, omdat jullie
  nu de softe kant van bdsm ontdekken. Wanneer de groei eruit is en de seks voor jou nog niet bevredigend genoeg is, dan raad ik je wel aan om het aan te kaarten.

  Let goed op je eigen signalen want het is wel slim om het met hem erover te hebben, voordat het écht dwarszit. Maar omdat hij er nu al voor open staat en jullie met jouw fantasieën aan de slag gaan zou het hem onnodige extra druk kunnen geven als je nu aangeeft bang te zijn dat het niet bevredigend wordt. Je wilt hem nu juist op een ontspannen manier bemoedigen om meer met jou te ontdekken.

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Onzeker over je geslachtsdeel? Bekijken is oké. Vergelijken? Stop ermee!
~

Social Icons