12 maanden: 12 seksplekken!

Een van de meest terugkerende seksuele fantasieën is seks op plekken waar je normaal geen seks hebt. Daarom: 12 seksplekken, één voor elke maand!

Ontdek de plekken waar jij straks buitenshuis seks kunt hebben, hoe je het voor jullie zo comfortabel mogelijk maakt en er samen ultiem van geniet.

Kom heet die koude maanden door

Januari. De lift. Hoe vaak heb je niet de gedachten gehad, dat wanneer jij samen met je partner in de lift stond, je de kleren van het lijf wilde scheuren, om dan samen heerlijk van elkaar te genieten?

De koude januari maand is perfect om elkaar in de lift op te warmen!

Besef wel dat wanneer jullie in de lift bezig zijn, je niet alle tijd van de wereld hebt. Vooral als het de enige lift in het gebouw is.

Een goede positie voor in de lift is als de vrouw tegen de muur leunt. En met haar benen om de taille van de man gaat. Voor dit standje heb je niet veel ruimte nodig.

Februari. De auto. Een situatie die tieners wel eens (noodgedwongen) meemaken, is seks hebben in de auto. Redenen voor tieners om dat te doen is voor de spanning en geen bemoeienis van pa en ma.

Wanneer je volwassen bent, heb je seks in de auto vooral omdat het ondeugend is, en jullie misschien wel betrapt worden!

De auto is ideaal voor orale seks of vingeren, maar als jullie je echt niet kunnen beheersen. Dan is de cowgirl positie op de passagiersstoel een optie.

Voor meer variatie moet je de stand van de stoelen aanpassen of op de achterbank verder gaan om seks te hebben.

Maart. De kast. Het hoeft zeker niet de kast van jullie huis te zijn. Het kan de kast van je schoonouders zijn, op je werk, misschien zelfs een kast in de winkel! Afhankelijk van hoe groot de kast is, zal staand waarschijnlijk de beste positie zijn.

Het voordeel van een kast ten op zichten van een lift is dat je deze niet stop hoeft te zetten. 😉

April. Publiek toilet. Een openbaar toilet is natuurlijk een goede plek om seks te hebben. Dit kan je initiëren wanneer jullie een openluchtfestival bezoeken. Maar ook bij een disco of andere plekken (Ziggo dome) kan het erg opwindend zijn om seks in het toilet te hebben.

Mocht het een erg klein toilet zijn, richt je dan vooral op het orale gedeelte. En maak het af in een ruimer toilet. 😉

Maak gebruik van de warmte en de rust

Mei. De camping. Mocht je wel seks buitenshuis willen, maar vind je een winkelcentra iets te publiekelijk. Ga in mei naar een camping.

Het is dan nog een beetje rustig en als je geen kampeerder bent blijf je voor twee dagen. Afhankelijk van hoe spannend je het wilt kan je kiezen voor een tent of caravan.

Trouwens daar zijn ook openbare toiletten, mocht je die in april vergeten zijn. 😉

Juni. Het park. Nodig je partner uit voor een nachtwandeling door het park en als het echt laat is, kan de speeltuin ook. 😉

Verstop je achter de struiken of een grote boom en ga lekker los. Er is een zee van ruimte jullie kunnen het staand of liggend doen.

Neem ook een handdoek mee zodat wanneer iemand  van jullie op z’n knieën leunt of op de rug ligt, geen last heeft van takjes of kleine steentjes.

Juli. Het strand of de duinen. Sommigen zeggen dat het strand de slechtste plaats om seks te hebben. Als dat zand is misschien niet comfortabel, maar de sfeer eromheen maakt veel goed!

Mocht het zand jullie echt in de weg zitten, ren samen de zee in en maak het daar af.

Het is lekker weer, jullie zijn hitsig. Geef dan lekker toe aan die gevoelens. 🙂 Neem een groot laken mee en dan komt het allemaal goed!

Betrapt worden is een optie

Augustus. Het werk. Het is komkommertijd op jullie werk. Er zijn collega’s weg, het is rustiger. Kortom om niet helemaal in te kakken en er een mooi voordeel uit te halen, gaat één van jullie de ander tijdens zijn of haar lunch opzoeken.

Sluit het kantoor af, of ga naar de kamer waar toch nooit iemand komt en maak er een stomend half uurtje van!

September. In de bioscoop. Ooit wel is de fantasie gehad om niet alleen naar de bios te gaan voor de film, maar ook voor wat spannenders?

Als je samen een donker avontuurtje wilt beleven, bezoek de bios dan op een tijdstip dat weinig mensen naar een film gaan. Dan kunnen jullie een stuk meer experimenteren dan wanneer er aan beide kanten van jullie mensen naast je zitten.

De bioscoop is een goede plek om een man aftrekken en een vrouw te vingeren. En als je een strategische positie hebt gekozen, de vrouw een rokje aan heeft, is het zelfs mogelijk om seks te hebben. Oraal verwennen behoort ook tot de mogelijkheden.

Oktober. Het zwembad. Iedereen gaat in de zomer naar het zwembad en dan is het niet zo makkelijk seks hebben. 😉

Wees lekker tegendraads en ga lekker in oktober!

Zoek een leuk en ruim tropisch zwembad op en doe het bijvoorbeeld onder de waterval of in de stroom versnelling. Die krachtige waterstralen geven ook extra stimulatie.

Mocht het echt rustig zijn,dan kunnen jullie ook even in de glijbaan vast blijven zitten.

Houd rekening met de kleding, beter een bikini dan een badpak. En voor de man, kies een zwembroek die je makkelijk omhoog en omlaag kunt doen, zodat je niet met het touwtje aan het stoeien bent.

November. De sauna.
Het wordt kouder en kouder. Een remedie is om samen naar de sauna te gaan. En dan niet alleen om te liggen…nee, om eens lekkere seks te hebben. Het is misschien een cliché fantasie, maar daarom niet minder leuk!

December. Het openbaar vervoer. Misschien ga je vliegen, ga dan voor seks in het vliegtuig. Zoveel kansen heb je daar niet voor.

Als jullie in Nederland blijven, kies een rustige treinreis uit. Eentje waar weinig mensen instappen. Om vervolgens een coupé voor jullie zelf te hebben en het daarin te doen!

Wat de seks extra spannend maakt, is wanneer de trein bij een station stopt. Het blijft dan altijd de vraag of er iemand in jullie coupé gaat zitten, en of jullie discreet door kunnen gaan.

Dat waren ze: de 12 seksplekken. Nu heb je geen excuus meer om het niet buitenshuis te doen!

Heb je zelf nog een leuk idee? Laat een reactie achter!

(Misschien ook interessant voor je: Seks onder de douche)

Interessant artikel? Deel het!
4 Reacties
 1. Margareth zegt:

  12 maanden, 12 sexplekken. Pashokje van lingeriewinkel, spannend rn heftig, vooral als in het hokje ernaast een klant wordt geadviseerd door de verkoopster 😉

 2. Patrick zegt:

  Alsjeblieft niet ‘per ongeluk’ vast blijven zitten in een glijbaan…. ik heb het meegemaakt dat ik nog maar net een stelletje kon ontwijken, anders had ik waarschijnlijk mijn knieën nu nog in mijn borstkas zitten. Genoeg andere leuke plekken in het zwembad.

Opt In Image
Je vriend Ultiem Verwennen?

Leer simpel en snel hoe Jij:

 1. 100% Seksueel ZELFVERTROUWEN krijgt
  en zorgeloos van de seks geniet
 2. Hoe jij al zijn fantasieën ontdekt & waarmaakt
 3. De perfecte Pijp & verleid Trucs zodat
  hij intens naar je verlangt
Meer dan 1200 vrouwen gingen je voor.

Aanbevolen Artikelen

Quote of the Day

Op elk random moment van de dag. Dagdroomt (of denkt) 25% van de mensen over seks...Altijd leuk om te weten, wanneer je een groep mensen om je heen hebt ;)
~

Social Icons